כ רוזה בת ים - דף 9 - סקס אדיר

רוזה בת ים

82
טוב אחרי כמעט שבוע שמנסה לתפוס את רוזה ולא מצליח אני מרים ידיים ועובר לבחורה הבאה, לא יודע איך היא חזרה אליך בא להתנסות כי אלי היא לא חוזרת לא בהודעות ולא בשיחות... אם יש למישהו רעיון או אולי איזה אינפורמציה על שעות פעילות אשמח לדעת

רוזה בת ים

88
טוב חברים יצאתי עכשיו מרוזה... היה מאוד קצת לא בגללה אלא בגללי נכנסתי שלום שלום הלכנו לחדר שאלתי כסף עכשיו או אחכ העדיפה באותו רגע נתתי לה 200 למרות שאמרה לי 170(שאלה אם להחזיר עודף) אמרתי לה אין צורך..
במראה כמו שכולם מעלי רשמו אכן רוזה היא סבתא נראת מינימום באיזור ה60+ נמוכה ורזה..
התחילה במסאז' לא וואו אני בחור די גדול ורוזה כל כך קטנה שלא באמת יכולה לגרום לי להרגיש משהו ואז הסתובבתי והתחילה במציצה חשופה ובזה זה נגמר אחרי הגמירה... סהכ חצי שעה הייתי שם היא באמת ניסתה כל הזמן שאלה אם הכל בסדר והיא כן הייתה בסדר אני פשוט לא נמשכתי אליה בשיט או שפשוט לא התחשק לי לזיין אבל איןצלה בעייה לקבל אצבעות בכל חור שיש יש לה כוס צר מאוד הרגשתי את הלחץ על האצבע שלי אחרי זה גם בתחת הכנסתי לה וגם כן צר...
אין לי הרבה להגיד כי לא ניסיתי הרבה לחזור אני יודע שלא אחזור אבל היא ניסתה
אגב לכל הקבועים שלה יש לה טלפון חדש למי שעוד לא התעדכן שידבר איתה בהקדם
או איתי בפרטי..
סהכ ביקור היה קצר ובזה זה נגמר

רוזה בת ים

89
מישהו יודע מתי החברה שלה שם? התקשרתי אתמול והיא אמרה שהיא שם בדרך כלל עד שש-שבע, והיום כשהתקשרתי פתאום רוזה אמרה שהיא לא יודעת מתי החברה שלה עובדת ושהיא בחופשה ושהיא לא יודעת מתי תחזור.

ממש רציתי את שתיהן ביחד, מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? או שרוזה סתם שלפה לי תשובה מעצבים?

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”