כ מבוגרת מדיזנגוף - דף 3 - סקס אדיר

מבוגרת מדיזנגוף

21
הייתי אצל הצדיקה מדיזינגוף אחרי נסיונות לקבוע מזה כשבועיים....(ראו ערך "פיסקה" מדיזינגוף לא פיסקה ממוסקבה)
בדיוק הייתה צופה בטלנובלה ברוסית , לבושה ועטופה כאילו היא חסידה של הרבי מסאטמר ....ותודה למזגן .
הזמינה אותי לצפות יחד....אמרתי למה לא ? מה יש למהר.....תוך כדי מסבירה לי על העלילה המרתקת ....
כאן המקום לציין שטלנובלה ברוסית זה עם שחקנים רוסים , באתרים ברוסיה , שמדברים רוסית להבדל מאחיהם דוברי הספרדית.....
באופן מפתיע - הבנתי דיי מהר את התרחשות על המרקע, תוך כדי שאנו משוחחים ומחליפים רשמים על העלילה ....עד שבאיזה שלב הסתכלה בי הצדקת במבט של "יאללה באת לזיין או לזיין את המוח".....
מקלחת מהירה , הגברת משילה בגדיה ונשארת עם תחתון אדום.....
היות והתסריט של צעיר לנצח יושב לי חזק בראש....אמרתי נתחיל באוראלי.
הגברת בזה ...אלופה במציצה - החזיקה את הזיין בחוזקה כמו מתמודד של כוכב נולד שמחזיק מיקרופון באודישין הראשון ....מבלי לשפשף
ואז ליקוקים עדינים על הכובע ללא כובעון.....תוך כדי שהיא יושבת , ואני ואיברי -עומדים.
קצת פרפר בין השדיים הרכים לגיוון....תוך כדי מרגיש שהיא מתחילה להרטיב.....
ולמנה האחרונה -שמה קונדום , נכנסתי במיסיונרית, כוס גמיש , רטוב , ונותנת קונטרות כהלכה.....
באיזה שלב רציתי לגמור לה על השדיים הבשלים המתחננים לזרע , .....קונדום הורד במהירות.....סגירת שדיים לאפקט הפרפר....ובום טראח עוד פס לבן על גופה השזוף.....
אז מה היה לנו קאלארשו-
200 ש"ח , 2 מקלחות, דירה מסודרת, טלנובלה 1, מספר תנוחות, ....ונטלי אחת. מומלץ.

כי האדם עץ השדה

מבוגרת מדיזנגוף

25
תודה לjango80 שנתן לי את המספר לפני כמה שבועות.
רק עכשיו אני יכול לעדכן.
זה דיווח ראשון שלי, אז תיהיו קלים איתי קריצה

אז ככה,
הגעתי לדירה שלה ברחוב דיזינגוף.
אישה מבוגרת, שיער בלונדיני, שמנמנה טיפה, חזה גדול וטוב, תחת לא משהוא.
כל הזמן אומרת פיסקה פיסקה.
יש לה קעקוע מעל הכוס, אני בטוח שהיא הייתה צעירה, היא הייתה מאוד יפה.

בכל מקרה,
נכנסתי, הציעה מים קרים, הוצאתי לה שלוש מאות שקל שתתפנק לה.
הדירה נקייה ומסודרת, אך חשוכה טיפה.
אמרה לי להתקלח.

קיצר, נשכבתי על המיטה, היא התחילה למצוץ לי... מציצה לא משהוא האמת, אבל חזה נדיר, כיף למשש אותו.
אחרי זה עברנו למיסיונרית, אני מזיין אותה, מחזיק לה את הציצים, והיא מנשקת לי את הידיים תוך כדי.
העברתי אותה לדוגי, התלוננה שטיפה חזק מידי, אבל בדיוק גמרתי כשהיא היא התלוננה.

בגדול, חוויה לא משהוא, אבל אמרתי לעצמי שאני חייב בחורה מבוגרת פעם אחת.

האם אבקר עוד פעם?
סביר להניח שלא, אולי רק בשביל מציצה.

מקווה שהייתי בסדר עם הדיווח, תעדכנו אותי מה אני יכול לשפר או להוסיף

מבוגרת מדיזנגוף

26
ברוך הבא חבר!
זאת הפוסט אני פתחתי לפני חצי שנה.
חשוב להגיד לך כמה מילים.

עם הדיווח היית בסדר, אבל זה שנתת לה 300 במקום 150 - ממש לא.
יבואו עוד כמה כמוך והיא תעלה את המחיר ל-250, זאת כאשר היום היא עדיין מסכימה למצוץ ולהזדיין תמורת 150.
כשאני אישית הולך לזונה ורוצה לפנק אותה - אני מביא לה שוקולדים וסלסלת פירות.
אבל כל שקל נוסף שאצה נותן לה - אתה יורה לעצמך ברגל.
רוב המשתמשים יסכימו אני חושב....

מבוגרת מדיזנגוף

28
זה מה שהיה במוסקבה לפני איזה 10 שנים... בנות מעלות את המחירון וכולם ממשיכים לבוא.... אבל במוסקבה אצה יכול לבוא לאיזה מועדון ולסגור עם בחורה לא מקצועית במחיר שהוא נמוך ממה שיש בשוק....
בארץ אין את האופציה כזאת אז לפחות תפסיקו להביא יותר ממה שמבקשות...

מבוגרת מדיזנגוף

30
ממש לא מסכים איתך. שוקולד, או כל מתנה, טיפ קטן זה תמיד טוב, זה שובר קרח וברוב המקרים תקבל שירות יותר טוב

לא אומר לתת כפול ולהרגיל. תשורה קטנה שמגיעים או טיפ קטן בסוף

"זונה בסופו של דבר זה זונה" זה סתם מזלזל ונמוך, אני לא חושב עליהן ככה וגם היחס שלי בהתאם. תכבד כל בעל מקצוע לא משנה מי הוא או מה הוא

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”