כ כיצד חסכתי 520 שקל בשעתיים וחצי... - סקס אדיר

כיצד חסכתי 520 שקל בשעתיים וחצי...

1
כהרגלי , הייתי בת"א , ואמרתי נבדוק איך מתקדמות ההכנות לכבוד שבת במאורת המין הותיקה בחזקיהו, (אני חייב למצא מקומות אחרים, אז אם יש למישהו מקומות סבבה באיזור אשמח לדעת),

בעודי יושב ברכב, נכנסתי לאתר הלבן ולצערי אין שום דבר שווה, יש שם תופעה של בנות שרק מוכנות להגיע אלייך הביתה, או למלון, ולא בא לי על אף אחת אצלי במיטה, אני שומר את הנודים שלי רק לעצמי, מי שתרצה שאחלוק אותם איתה תצטרך להוכיח את עצמה

קיצר... נפלתי באתר הלבן על איזה אחת, ואחרי שבקשתי תמונות ופרטים ועד שהיא ענתה.. אז נכנסתי לבנתיים לחזקיהו,
ממצאים:
פותחת לי את הדלת בבושקה זא'נה, ואלה הייתי הופך אותה לפייבורית שלי, גוף כמו שאני אוהב, אבל הריח שהיה לה בז'ופה בפעם האחרונה שהייתי איתה לפני שנה ++, והציפורניים שלה שננעצו לי בביצים תוך כדי דוגי לפתע הרגשתי דה ז'א וו, הצעקה שצעקתי אז הדהדה לי בראש, "אייי סעאמק תעיפי ת'ציפורניים שלך מהביצים שלי",
הבייצקלך שלי התחילו לנוע בטירוף בתחתונים שלי, ואותתו לי, STOP!!!

הצצתי הצצה חפוזה מאחורי הפרגוד, וגיליתי את סבתא אווה יושבת עם משקפי קריאה וקוראת משהוא
אז החלטתי לנסות את מזלי ולשאול על "מה השעה" (מאשה) , שכרגיל דופקת עבודה, וכמובן התשובה "מאשה עסוקה", בטח היא לוקחת להן את כל הקליינטורה,

עשיתי חישוב זריז, והחלטתי להתחפף בעודי אוחז בזרנוקי הטעון

ההיא מהתאר הלבן, החזירה לי הודעה, עם תמונות, וואלה לא להיט בכלל, הרמה שם יורדת דרסטית , כאחד שוותיק מאוד בתחום, הייתי נותן לה לעבוד בדירה בחזקיהו ב 150 שקל, לא יותר, אבל כמובן, איך לא, הקנס הידוע 400 ש"ח...

אמרתי יאללה נזרום, אולי התמונות עושות לה עוול, קיצר מכוונת לבת ים, לדירה שזיינתי בה את אולגה (עצמאות ) שגם היא לא היתה להיט, ולא שווה 400 שקל,
ומכאן אני פונה לאיגור , באמשך' יא גבר גבר, תביא בחורות שיצדיקו את המחיר, בחייאת, גם ככה יש שם באתר המחורבן הזה טרנד חדש, שבנות רוצות רק מלון או להגיע אלייך הביתה,

קיצר ראיתי אותה, ופשוט לא!! , היא לא עושה לי את זה בשיט,
120 בחזקיהו+400 בבת ים,
520 SAVE!!!!

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”