כ הר ציון 38 ב' - דיווח אניה - דף 2 - סקס אדיר

הר ציון 38 ב' - דיווח אניה

11
מסכים עם הנאמר ע"י חרמני32 ו-isz1. מילף שווה ביותר. 130 ש"ח. חיכוכים גוף-אל-גוף. מציצה עם גומי + גמירה בדוגי.

המקום והחדר נראים כמו פעם אחרונה שביקרתי לפני שנים. הייתי חוזר הרבה אלמלא הקריפיות החיצונית וחוסר הדיסקרטיות של האתר.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

12
שלום לכולם,
מצטרף לתיאורים ולמחמאות על אניה.
גוף עסיסי ופנים יפות ומתוקות.
דגמתי אותה לפני כמה ימים, הוספתי 20 שקלים עבור 'קצת נשיקות בפה' וזה אכן מה שהיה.
לקראת הסוף אפילו פתחה את הפה ונתנה קצת דרור ללשונה המתוקה.

רק אוסיף שהיא קצת תקתקנית, לא משהו לחוץ אבל כעבור כמה דקות נותנת לך להרגיש שהגיע הזמן להזדרז ולצאת לדרכך.

בסך הכל שיגול טוב עבור 150 שקלים.

איבר קטן לו לאדם, מרעיבו שבע, משביעו רעב.

13
אז שבוע שעבר גם אני ביקרתי את הגברת.. או אצל הגברת.. או בתוך.. לא משנה הבנתם את הנקודה...
המקום אכן מוזנח כפי שהוא כבר שנים רבות
הגעתי בשלישי בסביבות השעה 13:00, הבחורה הייתה עסוקה אז חיכיתי שתסיים.. משו כמו עשר דק.
נכנסה בלונדה אמזונית נאה ביותר בגובה 1.78 עם חזה מרשים ביותר ופנים נאות.
הדרך הכי טובה לתאר אותה זה ככפילה של Riley Jenner כוכבת הפורנו (אני אשכרה מכור)
סגרנו על שתי גמירות שלי בתוספת תשלום של חמישים שקלים כלומר סהכ 180 ש"ח.
אין מה לעשות אני מגיע יווותר מידי חרמן למפגשים האלה ולא מחזיק הרבה בגמירה הראשונה אז למה לא להנוץ קצת יותר?
לקחה הכסף שבה התפשטה ומה אני אגיד אכן גוף עסיסי וסקסי..
קצת מזמוזים בעמידה, די פתטי שכן לא מנשקת וזה סתם כזה טיזינג מעפן.. ירדה למציצה עם גומי לא רעה בכלל והופ חדרתי אליה.. עכשיו או שהייתי חרמן בטירוף או שלא יודע.. בית הכנסת של אניה היה חם אש.. ממש הדליקה את התנור שם ותוך שניות גמרתי בגומי..
שוכבים קצת להירגע מפטפטים והופ היא שוב מוצצת עם גומי מנסה להחזיר חיים לבחורצ'יק..
אני לא אוהב בתקתוקיות שישר ממהרים לשני אבל זה חלק מהדיל של המקומות האלה אז זה מה יש.
אח"כ כשעמד יחסית נכנסתי אליה שוב וזרמה עם התנוחות ועם הרגליים באוויר ועם הגודל של החבוב שלפעמים יש המתלוננות..
לסיום הוצאנו אותו והיא שפשפה אותו עד לגמירה (בתוך הקונדום ולא על הבטן לצערי) שבאותו שלב רק רציתי שתגיע מתוך לחץ זמן שהרגשתי ממנה..
סהכ חוויה נחמה במחיר לא נורא עם בחורה מושכת יחסית לאיזור..
תהנו וחג שמח!!

16
אז בלי להתכוון, לאחר סיבוב בידידיה הפניני ובחזקיהו המלך, שמתי את פעמיי(ואשכיי) להר ציון .
פתחה את הדלת מישל, לא לטעמי, ביקשתי לראות עוד בנות, אמרה שיש עוד 1... ואז הגיעה אניה.
ללא ספק חריגה בנוף, עם שמלה שחורה שעושה לה טוב, כסף הועבר, הובילה אותי לחדר הסמוך( לאחר שנמתחה כהוגן על המשקוף של הדלת- כאילו להפגין איזה גוף פצצה יש לה).
התפשטנו, קצת מזמוזים בעמידה, נשכבתי, ליקוק פטמות , נשיכה עדינה בכל אחת.. בינתיים הכוס החם שלה היה על הרגל שלי בחיכוך קל...
מהר עברה למציצה מוגנת, לא המציצה הכי טובה שקיבלתי, אבל סביר.
שאלה איך בא לי, אמרתי לה שהיא למעלה, לא התנגדה, לאחר מספר דקות הבינה שאני לא יגמור ככה הסתובבה לדוגי,
ת'אמת- מראה פצצה של השיער הבלונדיני פלטינה שלה על הגוף החלק..יש לה תחת נחמד מאוד...
כמה דקות בדוגי..והפכתי אותה.
יש לה פנים מאוד יפות עם עיניים מטריפות, הסתכלה לי ישר בעיניים כשאני אצלה בין הרגליים... עד הגמירה המיוחלת.
מקלחת זריזה שלה ואז שלי והבייתה...

אז היה נחמד מאוד,
חריגה בנוף דרום ת"א (מאז קריסטין מהחלוצים לא נתקלתי ביופי כזה שמסובב ראשים..)- ומי שמכיר זה המקום לדווח...

ללא ספק אחזור שוב.
תמורה מלאה ל130 זוזים

"אין לנו מספיק דם בגוף כדי להפעיל את המוח ואת הז.."

17
היום הייתי אצל אנה (אניה)
בקיצור אנה היא אישה מקסימה, עיניים כחולות, שיער צבוע לבלונד, ציצים בינונים גדולים, תחת עגול לא קטן מדי ולא גדול מדי, תחת טוב.
לא היתרשמתי מהגוף שלה, יש לה בטן שיוצאת, קצת צלוליסט בירך.
20 שנה פה בארץ, עלתה מאוקריאנה.

האקט עצמו, קצת חיבוקים, מישושים, ויאלה למציצה, מציצה טובה, עשתה מציצת ביצים גם, ירדה עמוק ( לא שיש לי זין גדול), ביקשתי ממנה 69 והסכימה אבל אחרי הריח שהרחתי מהפות שלה, ויתרתי על הרעיון.
זיון בעמידה אחרכך שינוי לתנוחה שאני יושב ויושבת על שהיא מאחורה, כמה שניות של התנוחה הזאתי היא הבינה שלא אגמור ככה וביקשה לעבור לדוגי (עיצבן אותי מאוד) אבל בסדר סלחתי, בקיצור בדוגי פימפום חזק עד לגמירה ( לא גמרתי כבר חודש שתבינו)

לסיכום: אישה מקסימה, חייכנית, אני בהחלט ממליץ, כמובן שהמקום הזה שייך לרשת ''גמור מהר ולך'' אז יחסית לתמורה היא אחלה ברשת הזאתי. היא שמה בימי ראשון, שלישי וחמישי ב10 בבוקר עד 3 בצהרים.
שילמתי 200 שקלים ל20 דקות ואני רואה שבאטמן שילם 180 לשני מספרים, יש מצב יצאתי פה פרייאר ובהחלט הרגשתי פרייאר, פעם הבא אני אשלם 130 שקל.

19
[QUOTE=Colombo]תודה על הדיווח.

אתרכז דווקא בסופו חבר.

200? אתה רציני?
לא הבנתי מה הלך שם שגרם לתעריף הזה..
שנים שילמתי שם 130 כפי שציינת ושקל לא יותר.
[/QUOTE]
אני גומר ממש לאט, אז אמרתי לעצמי שאשלם לעוד 5 דקות אבל בסוף גמרתי מהר יותר מהרגיל. לא נורא יצאתי פרייאר אבל לא ידעתי שאהיה ככה רגיש, גם לא שמתי יותר מדי ספריי השהייה לפני.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”