ראשית כמה נקודות לגבי התחנה המרכזית הישנה:
1. לגבי ה"סכנה": המקום רובץ משטרה, ובמקרה הזה (כשלא באים עם רכב) זה לטובה. בנווה שאנן עצמו עומדות 2 ניידות לפחות, ו2 פרשים על סוסים בגובה בניין. 100% תחושת ביטחון. אולי המקום הבטוח בתל אביב.
2. לגבי מחלות: לגבי הבחורות ברחוב, ניתן להבחין אם הם חולות או לא דיי בקלות. לגבי הבחורות בדירות, הם שם יותר מעשור, בריאות ושלמות וזה אומר דרשני. בכל מקרה - רק עם גומי.
אז הגעתי לנווה שאנן , מה שהיה פעם פיפ שואו, וכיום הפך ל"חדרים דיסקרטים". המשכתי ללכת לכיוון ארלינגר כשלפתע ראיתי זוג רגליים סקסיות והבנתי שהמקום מציע יותר מחדרים, דיסקרטים.
במקום היו 2 בחורות, אחת לא אטרקטיבית והשניה נטאשה.
המראה
מילפית (50+) רזה ושמורה. כמדומני עבדה פעם בראשית חכמה. אבל הפיצ'ר שלשמו החלטתי להכנס איתה - הרגליים!!!
ארוכות, הדוקות, ועם עור חלק כמיטב המסורת הרוסית.
100 ש"ח ("עד 30 דקות") מחליפים ידיים. מתלבט אם לבקש מקלחת אך יודע שזה לא מקובל במקומות כאלה, אז שומר את הבקשה לסוף.
האקט
נטאשה מתפשטת - גוף שהיה פעם גוף של דוגמנית. היום טיפ בטן וחזה נפול. אבל העור והרגליים נשמרו כפי שהיו.
מציעה מציצה חשופה (פששש), אני מסרב בנימוס. (עם כל הכבוד לאומץ שלי להגיע למקומות האלה, עדיין צריך טיפה של אחריות).
מתחילה למצוץ, מציצה סבבה ללא הפסקה (כ5 דקות) עד שהפסקתי אותה כי רציתי לעבור לעניינים.
שואלת איך אני רוצה? אומר לה היא מעליי, אומרת סבבה ופתאום אומרת בהתלהבות: "אני רוצה קודם שאתה מעלי!!!" וקופצת (ממש קופצת) לעמדת שכיבה.
מתחילים בעניינים. מפמפם 5 דקות, ואז מחליט להתרכז בפיצ'ר המרכזי (הרגליים). שם רגל שלה על הכתף וממשיך לפמפם בעודי מתפאר מהמראה.
לאחר מכן, באותה התנוחה, משלב לה את הרגליים כך שתהיה לי גם זוית לתחת (האיזור בו הרגליים לבסוף נגמרות).
ממשיך כך ללא הפסקה עוד 8 דקות ולא מעוניין להחליף לשום תנוחה אחרת עד הגמירה המיוחלת.
שואל אם אפשר להתקלח. אומרת שאפשר בכיף אבל אין מגבת. מחפשים בחדר ולבסוף מוצאים.
מתקלח כמה דקות, מים קרים וכיפיים ביום שמש יוקדת.
יוצא מהמקלחת ונטאשה יושבת על המיטה, מחכה לי ברגליים שלובות. מתעניינת בשלומי והאם אני עכשיו בדרך הביתה.
אומר שלא, היום רק התחיל וצריך ללכת לעבודה.
שואל אם היא חדשה במקום הלא כל כך ישן, עונה שכן. ועבדה לפני כן ב"איזור התחנה מרכזית" (כפי שאמרתי, זכורה לי מראשית חכמה) ולפני לפני כן עבדת בבית אבות שם הרוויחה 4,500 שזה כמובן סכום מצחיק.
בעברה עבדה ברוסיה כרופאת שיניים (אני נוטה להאמין לה). היא נשמעת ממש שליווה ואינטיליגנטית.
מבטיח לה שאחזור ונפרדים בלחיצת יד.
אז מה היה לנו
100 ש"ח, 20 דקות (יכלתי גם יותר), אפשרות למציצה חשופה, מילפית עם רגליים מושלמות, GFE, מקלחת.
האם האחזור? יש מצב. למרות שאני מאלה שלא חוזרים לאותה אחת פעמיים.
*** אני מניח שהיא תזרום להרבה דברים, במסגרת המחיר. אני לא התעניינית אבל אם אתם בחורים נעימים השמים הם הגבול.
בהצלחה
נווה שאנן (כן כן): נטאשה, GFE בזיל הזול
2אחל'ה דיווח פלוני , תודה רבה .
כל אחת ששבוע בעניינים יודעת שבדרך כלל כאשר אתה מעליה תגמור הרבה יותר מהר מאשר הפוך ............. :-) סתם לידיעה כללית
5[QUOTE=צמצם]מתי נמצאית?[/QUOTE]
אמרה שעובדת כל היום מ10 עד 22
8זה לא בארלינגר אלא בנווה שאנן כפי שכתוב בכותרת. ממש בסוף הרחוב (קרוב לתחנה החדשה) בצד שמאל לבאים מכיוון התחנה החדשה
9מסוג הפעמים האלה שאחרי שאתה מסיים אתה שואל את עצמך לאן התדרדרת...
אשה נחמדה, כל החוויה הרבה פחות.
אני מזיין משמע אני קיים