כ אורנה מרמת גן - דף 9 - סקס אדיר

אורנה מרמת גן

81
טוב אז ככה.... הייתי אצל אורנה לפני כ4 חודשים כן אכן לסבית שגרה עם החברה שלה,
לא מושכת מוצצת בלבד (לא מציצה הכי משובחת אבל.. במחיר כזה ובשעות האלה...שרין סוס גם חמור טוב) עם סרטים כחולים ברקע.
מה שכן זמינה בשעות בקטנות של הלילה....מחיר כ-100ש"ח ושמחה על כל לקוח.
עוד חסרון יותר מזיינת את המוח מאשר את הלקוח לפעמים.
אחלה סופש

אורנה מרמת גן

82
הייתי אצלה לפני שבוע
חייב לומר שהזמינות שלה מטורפת כמעט בכל שעה ניתן לבוא לפרוק וללכת.
הייתי חרמן אש מיתקשר אליה ב21:00 שואל האם אפשר לבוא, היא נענתה מייד.
מגיע אליה היא פותחת את הדלת שהיא בתחתונים בלבד.
חפרה לי במוח כסף הועבר והיא מתחילה למצוץ.
תוך כדי היא אומרת בוא תזיין לי את הפה היא ירדה לבירכיים על הרצפה ואני עומד ומזיין לה את הגרון.
תפסתי לה את הראש שלא תזוז ופימפמתי לה את הגרון עד שכמעט נחנקה.
שחררתי לה איזה קילו שפיך לפה ...
היא הלכה למטבח לירוק את כל המטען ואני שומע אותה משתעלת מנסה להוציא את השפיך מדפנות הקנה..
ניקתה אותי ויצאתי לדרכי.
תראו זו חוויה מצויינת לפריקת מטען בלבד ולכן 100 שח בהחלט ראויים
תהנו לכם

אורנה מרמת גן

83
שמעתי על אורנה רבות מהשרשור הזה חלקם טובים יוצר חלקם טובים פחות.
אין כמו לבדוק בעצמך .. התקשרתי לאורנה כיוונה לאזור ברמת גן, מקבלת גם עד 1 בלילה.
המראה לא אכן לא משהו ומדברת בלי סוף אבל מאוד שירותית , הציעה שתייה חריפה שהסכמתי על איזה צ׳יסר לפני האקט
יש שני מסלולים בסלון עם סרטים או בחדר עם מסג.
העדפתי בחדר , מציצה טובה מאוד, גונחת תוך כדי מציצה שזה מוזר לי קצת
גמירה בפה והביתה.
סהכ 100 ש״ח
האם אחזור ? מדי פעם שארצה שינוי וורק מציצה

אורנה מרמת גן

85
חברים יקרים
אחרי שחודשיים לא פרקתי התקשרתי לעלמה שבוע שעבר באיזה 20:00 בערב אמרה לי תבוא..
מגיע אליה עמוס בזרעים במצב שהגרון שלי היה מתוך מהעומס...
100 ש"ח הועברו לעלמה תוך כדי שהיא מזיינת במוח
נתנה מציצה כמו שאורנה יודעת.. אכן גונחת כאילו הדגדגן שלה בגרון ... כעבור כמה דקות שחררתי לה איזה שני קילו שפיך לפה... ניגבה אותי ירקה את כל תכולת הושט לכיור...
התלבשתי ויצאתי לביתי משוחרר וקליל
היא לא שיא היופי אבל בשביל 100 ש"ח שווה לבוא לפרוק אצלה
בהצטברות הבאה אני יגיע...
תהנו חברים

אורנה מרמת גן

89
קיבלתי את המספר באדיבותו של matrixrev .

אורנה מאוד זמינה. נפגשנו באחד הלילות האחרונים סביבות 11 בלילה אחרי שיחת טלפון קצרה בה הסברתי שקיבלתי המספר מחבר מהפורום ושאני מעוניין בעיסוי ומציצה. קבענו להיפגש תמורת 150 ש"ח.

אורנה ישראלית. גבוהה למדי (גובה 1.75 בערך). הפנים כמו של דודה לא יפה. אבל הגוף אחלה. לא רזה ולא שמנה. ישבן בינוני-רחב. שדיים בינוניים, יפים, טיפה נפולים. מעריך שבשנות ה50 המאוחרות לחייה.
בסה"כ מראה השכנה הלא יפה עם הגוף מהסוג שאתה קולט כשהיא תולה כביסה או הולכת עם גופיה.....
ומה שאתה לא יודע עליה זה שהיא אוהבת ונותנת מציצות אדירות ....

כמו שכתבו לפניי היא מאוד אוהבת לדבר. מאוד. אם לא מתחברים לזה - זה יכול להוריד מאוד. לא מתאים לכל אחד. אבל אם יודעים לזרום עם זה אפשר להסתדר.

הלכתי על המסלול בסלון כי השותפה שלה ישנה בחדר שינה. אמרה שאין בעיה שנהיה בחדר השינה במיטה ליד השותפה שבטוח לא תשתתף אבל גם בטוח לא תתעורר... העדפתי בכל זאת את הפרטיות היחסית שבסלון.

בשלב הזה עדיין לא הייתי בטוח אם זו תהיה נפילה או לא... אחרי שיחה ארוכה למדי אורנה שמה סרט כחול. הביאה שתיה. התפשטנו. היא בחנה את הזין שלי בקפידה.
ואז התחילה המציצה ונזכרתי שוב עד כמה אסור לשפוט על פי מראה חיצוני...

אורנה נתנה מציצה חשופה אדירה מכל הלב. הרבה רוק עם קצת תמיכה של עבודת יד.
לוקח לי הרבה זמן לגמור באוראלי והיא לא התעייפה. לא חיפפה. לא תקתקה. כל הזמן ניסתה לברר מה עושה לי טוב.
והתמידה עד הסוף הטוב !

אחרי ניקוי קצר עם מגבונים לחים נפרדנו כידידים.

לסיכום: אני אחזור. מדובר באחת המציצות הטובות שקיבלתי בשנים האחרונות ובאחת מנותנות השירות היותר שירותיות שיצא לי לפגוש. ממש לא מובן מאליו בתקופה הזו.

המספר - למי שמעוניין - בפרטי.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”