קיבלתי את המספר באדיבותו של matrixrev .
אורנה מאוד זמינה. נפגשנו באחד הלילות האחרונים סביבות 11 בלילה אחרי שיחת טלפון קצרה בה הסברתי שקיבלתי המספר מחבר מהפורום ושאני מעוניין בעיסוי ומציצה. קבענו להיפגש תמורת 150 ש"ח.
אורנה ישראלית. גבוהה למדי (גובה 1.75 בערך). הפנים כמו של דודה לא יפה. אבל הגוף אחלה. לא רזה ולא שמנה. ישבן בינוני-רחב. שדיים בינוניים, יפים, טיפה נפולים. מעריך שבשנות ה50 המאוחרות לחייה.
בסה"כ מראה השכנה הלא יפה עם הגוף מהסוג שאתה קולט כשהיא תולה כביסה או הולכת עם גופיה.....
ומה שאתה לא יודע עליה זה שהיא אוהבת ונותנת מציצות אדירות ....
כמו שכתבו לפניי היא מאוד אוהבת לדבר. מאוד. אם לא מתחברים לזה - זה יכול להוריד מאוד. לא מתאים לכל אחד. אבל אם יודעים לזרום עם זה אפשר להסתדר.
הלכתי על המסלול בסלון כי השותפה שלה ישנה בחדר שינה. אמרה שאין בעיה שנהיה בחדר השינה במיטה ליד השותפה שבטוח לא תשתתף אבל גם בטוח לא תתעורר... העדפתי בכל זאת את הפרטיות היחסית שבסלון.
בשלב הזה עדיין לא הייתי בטוח אם זו תהיה נפילה או לא... אחרי שיחה ארוכה למדי אורנה שמה סרט כחול. הביאה שתיה. התפשטנו. היא בחנה את הזין שלי בקפידה.
ואז התחילה המציצה ונזכרתי שוב עד כמה אסור לשפוט על פי מראה חיצוני...
אורנה נתנה מציצה חשופה אדירה מכל הלב. הרבה רוק עם קצת תמיכה של עבודת יד.
לוקח לי הרבה זמן לגמור באוראלי והיא לא התעייפה. לא חיפפה. לא תקתקה. כל הזמן ניסתה לברר מה עושה לי טוב.
והתמידה עד הסוף הטוב !
אחרי ניקוי קצר עם מגבונים לחים נפרדנו כידידים.
לסיכום: אני אחזור. מדובר באחת המציצות הטובות שקיבלתי בשנים האחרונות ובאחת מנותנות השירות היותר שירותיות שיצא לי לפגוש. ממש לא מובן מאליו בתקופה הזו.
המספר - למי שמעוניין - בפרטי.