כ דיווח על סופי מוולפסון 74. - סקס אדיר

דיווח על סופי מוולפסון 74.

1
הייתי אצל הצמד מישל וסופי מוולפסון 74
החלטתי להיכנס לסופי.
סופי היא נראלי בת 45 ומעלה, ציצי קטן, תחת קטן, בחורה רזה עד בינונית, פנים לא יפות, רוסיה אורגינל.
130 שקלים עברו לידה, והתחלנו באקט
קצת מזמוזים ונגיעות בישבן, מציצה עם גומי בעמידה, אחרי כמה דקות רצתה להפסיק אבל התעקשתי שתמשיך למצוץ.
עוברים למיטה ואני מבקש מסופי לעלות עליי, לא נהנתי, לא זזה אגרסיבי, אחרכך רציתי שתסובב וגם בתנוחה הזאת לא נהנתי
עברנו לדוגי, היה כיף בדוגי, קצת דוגי בעמידה, זורמת בתנוחות אבל צריך להיתעקש איתה קצת.

בשורה התחתונה, נהנתי אבל לא אחזור, היא אישה חביבה.

ועוד בקשה ממכם על מנת שאמשיך לדווח לכם... לפני חודש החלטתי שאגמל מסקס בתשלום ולכן מחקתי את כל המספרים שהיו לי של בתי בושת בדרום תל אביב, לכן אני מבקש ממכם מספרי פלאפון של חיזקיהו המלך 26 + ידיעה הפניני 4 + סלמה 175 + הר ציון 38 + לוינסקי 134.
אשמח לקבל את המספרים האלו בפרטי בלבד, תודה.

2
[QUOTE=sex_master]
ועוד בקשה ממכם על מנת שאמשיך לדווח לכם... לפני חודש החלטתי שאגמל מסקס בתשלום ולכן מחקתי את כל המספרים שהיו לי של בתי בושת בדרום תל אביב, לכן אני מבקש ממכם מספרי פלאפון של חיזקיהו המלך 26 + ידיעה הפניני 4 + סלמה 175 + הר ציון 38 + לוינסקי 134.

[/QUOTE]

ומה עם הגמילה ??????

נכשלת?

איך MASTER נכשל ???.......

המגביה עוף - ירחיק ראות

3
[QUOTE=איצטגנין]
[QUOTE=sex_master]

[/QUOTE]

ומה עם הגמילה ??????

נכשלת?

איך MASTER נכשל ???.......

[/QUOTE]
עמדתי במטרה שלי, החזקתי חודש ללא סקס, האחרונה הייתה סופי.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”