כ אנה/אניה הר ציון - סקס אדיר

אנה/אניה הר ציון

1
שלום לכולם,

אז אחרי הרבה זמן שלא דגמתי אותה (אין לי איך להעלים כסף) הייתי אצלה ממש לפני כשעתיים.

כמו תמיד לדעתי נראית הכי טוב באזור, שיער חלק ארוך צבוע לבלונד פלטינה, עיניים מטריפות, חזה גדול עומד ויפה, שמלה שחורה חזייה ותחתון שחורים כמיטב המסורת.

כסף עבר ידיים, משם יצאה להפקיד, חזרה אומרת לי "מה אתה עדיין לבוש?" בצחוק...

התפשטה, לא הייתי עם הרבה נותנות שירות אבל היא פשוט שווה מאוד לטעמי ואם מצרפים את העובדה שאני לא דוגם הרבה אני פשוט חוזר אליה כיוון שהיא מנייה בטוחה לטעמי.

מתחילים חירמונים בעמידה, הביאה לי נשיקה באוזן ולאורך הצוואר, תוך כדי ליטופים לשמוליק, שלא נשאר אדיש למצב, תוך שאני חופן את שדיה נוגע לה בתחת ומשחק בדגדגן.

עברה למיטה, התחילה במציצה קצרצרה, נשכבה ופתחה את הרגליים, לא יכולתי להמתין שניה, היה בא לי לצלם אותה, עליתי למיטה ובדרך למעלה עברתי בין הרגליים, אין ריח...

מתחילים להזדיין, תוך כדי שאני מפמפם היא מעסה את הדגדגן שלה, הרגשתי באיזה סרט פורנו. מרים לה את הרגליים, מוריד תופס לה את השדיים, הכל ללא התנגדות מצידה, אפשר חופשי לנשק את החזה ללקק מה שבראש ומה שעושה את זה, אחרי כמה דקות, מיוזמתה עוברים לדוגי כאשר אני תוך כדי משחק לה בדגדגן חופשי ואפילו מחדיר אצבע לחור האחורי קצת.

אח"כ שוב מיסיונרית, רואה שאני לא גומר משום מה, הוציאה את שמוליק התחילה לעשות לי בדי ולמצוץ, תוך כדי אני מחדיר לה שתי אצבעות לכוס בכיף, אח"כ שוב מיסיונרית, נראה שהיא קצת מאבדת את סבלנותה, שאלתי אם היא ממהרת, גיחכה ואמרה בנחמדות "כדאי שאתה תמהר לפני שידפקו בדלת".

ניסיתי לנשק אותה, אפשרי בכל מקום אבל לא בפה, היה נראה שהייתי הראשון היום רציתי לתת לק למטה לא הסכימה.

עוד פימפומים, עד הגמירה.

הלכה להתקלח, הציעה גם לי מגבת למקלחת, אמרתי לה שאני הולך הביתה ולכן אין צורך. שאלה מאיפה אני וקצת סמול טוק תוך כדי שהיא מתלבשת, מסתבר שהיא מחיפה, כך לפחות לטענתה.

כל יום ראשון שלישי וחמישי מ 10:00 ועד 14:00.

פשוט נהנתי...

תהנו גם, אני מאוד ממליץ.

אנה/אניה הר ציון

8
[QUOTE=PeepMan]יש שם כמה מקומות
לפחות 4. מכונים אז באיזה מהם
וגם בבקשה פירוט מותר של המראה והלבוש כי לא מצאתי אותה ורוצה מחר
[/QUOTE]
הר ציון 38א' זה בית עם מדרגות, אתה תראה את זה קשה לפספס
תיצור קשר קודם עם המקום ובדוק אם היא נמצאת בכלל
הייתי אצלה ולא ממש התרשמתי, עיניים כחולות כן אבל גוף לא הכי יפה שיש
לא מלאה ולא רזה, תחת סבבה, אישה יפה הייתי אומר, לך ובדוק
קח בחשבון שהאישה לא אוהבת להיות בתנוחה אחת במשך דקה וחצי, זה חיסרון אצלה אבל לעומת שאר הבנות בתעשייה היא כוסית.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”