כ רוזה בת ים - דף 14 - סקס אדיר

רוזה בת ים

132
נראה שאנשים בבנין שמו לב שיש פעילות אצלה בדירה ויש להם צילומים שכל מי שנכנס אליה ויש שם משפחות עם ילדים וזה פשוט לא מתאים שאנשים זרים מסתובבים כל היום אצלהם בבנין ובמיוחד בקומה של רוזה .
אז מה שקרה לי השבוע איך שאני יוצא מרוזה אני נכנס למעלית ומיד אחרי תוך שניה לפני שהדלת נסגרה נכנסו 2 גברים מהקומה שלה והתחילו לחקור אותי שאלות כמו מה היא עושה שם מה זה בית זונות שם יש לנו ילדים קטנים ושהם רוצים להעיף אותה משם ואני עונה להם אח שלי סך הכל היא עושה מסאג למה אתה עף על עצמך בית זונות.
מי עוד נתקל בתופעה הזאת?

רוזה בת ים

134
צחוק[QUOTE=נשוי חרמן]נראה שאנשים בבנין שמו לב שיש פעילות אצלה בדירה ויש להם צילומים שכל מי שנכנס אליה ויש שם משפחות עם ילדים וזה פשוט לא מתאים שאנשים זרים מסתובבים כל היום אצלהם בבנין ובמיוחד בקומה של רוזה .
אז מה שקרה לי השבוע איך שאני יוצא מרוזה אני נכנס למעלית ומיד אחרי תוך שניה לפני שהדלת נסגרה נכנסו 2 גברים מהקומה שלה והתחילו לחקור אותי שאלות כמו מה היא עושה שם מה זה בית זונות שם יש לנו ילדים קטנים ושהם רוצים להעיף אותה משם ואני עונה להם אח שלי סך הכל היא עושה מסאג למה אתה עף על עצמך בית זונות.
מי עוד נתקל בתופעה הזאת?
[/QUOTE]

בגלל מקרים כאלה עדיף לבחור במדרגות
צחוקצחוק

רוזה בת ים

136
סופו של דבר אלצו דיירי הבניין בראשל"צ את רוזה לחדול מפעילות זנות בדירתה (שהיא בבעלותה). לכן מיהרה לפתוח לא רחוק משם"סניף". עליית גג בבית עם גג רעפים. בצהריים הרעפים מייצרים חום אדיר והמזגן בקושי משפיע. כמו כן בולטות מהגג קורות גדולות שמדי פעם בלהט הזיון דפקתי בהן את ראשי.
רוזה מספרת שקודם לבואה לת"א גרה באילת ועבדה במסאג'ים בבתי מלון בשכר נמוך מאד שבקושי מספיק למחיה. מדי פעם הציע לה אחד המטופלים להמשיך את המסאג' בביתה וכך התוודעה לעולם הסקס בתשלום. בתל אביב התחילה ללכת למרפאות העורכות בדיקות דם לאבחון HIV ומחלות מין נוספות והפכה לזונה מדופלמת.
מרוצה מהתוצאה

רוזה בת ים

137
מצטרף לבקשה של הבחור שמעלי בשרשור,
8080 לא קיים יותר.
רק בחום הזה עיסוי בלי מזגן קצת מפחיד,
וכן, לכן מליצי היושר מציצה טובה ועיסוי שעה ממקצועית חלשה מעט בגפים
170, בהחלט עסקה טובה בימינו.

תודה לכל המפרגנים

רוזה בת ים

138
בגלל בעיות הברכיים ויתרה רוזה על החדר הנ"ל ושכרה חדר בקומת קרקע במקום אחר. "לאקי" הכלב השחור נשאר בדירתה ואינו מפליא יותר בביצועיו עם רוזה.
מרוצה מהתוצאה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”