איריס פת
42[QUOTE=simba230]בוקר טוב לכולם
לפני הדיווח מודה לחבר בפורום ששלח לי את המספר של איריס, וכמו שהבטחתי , אני מדווח
אז ככה.... לצערי אני מוריד פה את סף ההתלהבות ממנה , נראית בחורה רגילה בסביבות 40+
יאמר לזכותה שהגעתי הייתה אחרי מקלחת , מריחה טוב בכל מקום בגוף.
האקט עצמו:
שאלה אם אני אוהב לרדת , אמרתי בוודאי התחלנו בזה כמובן שלקחה את הסיגריה והתחילה את הקטע שלה
לי זה הפריע קצת , אני לא אוהב סיגריות ובטח לא רוצה להריח מסיגריות , נתנה לי ציון ממש טוב טענה שגמרה כמה וכמה פעמים מהירידה .
סה"כ ירדתי לה משהו כמו 20 דק' , עישנה 2 סיגריות בין לבין , מה שביאס אותי , היא לא מצצה בכלל , ישר הלבישה קונדום הייתה על 4 ואמרה לי בוא תזיין אותי , זיינתי אותה , ראתה שאני לא גומר, הורידה הקונדום שמה על הזין שמן והתחילה להביא לי ביד וכיוונה אותו לעבר החזה שלה ורצתה שאשפריץ לה , כמובן שדחפתי לה אותו לפה ושהגיע הגמירה גמרתי לה כמות נכבדת על החזה והשפתיים כמובן שליקקה את זה לאחר מכן.....
יצאתי מיוזע וגמור , חוויתי את איריס, אבל לא חושב שאחזור
יכול לקבל פינוק יותר טוב מהקבועה שלי נטשה
המשך יום טוב לכולם 
[/QUOTE]
איריס פת
44איריס, הוי איריס.
אכן צודקים,הגברת נקייה, ומקבלת בכל חור.הכרתי אותה לפני שנים,לא זוכר אם לפני שקראתי עליה פה או אחרי.איפה?
בצ'ט ,באיזה אחר צהריים חמים ונעים.שוחחנו והשתובבנו במצלמה,,ומסתבר שגרה בעיר שלי, לא רחוק ממני.הצעתי לה לבוא לבקר.
באה לאחר חצי שעה ,אכן, לא מלכת יופי, מילפית רגילה לחלוטין.
לא דיברה על כסף, אבל הזיון היה פראי ביותר, אכן,אוהבת שיורדים לה כשהיא מעשנת, וקיבלה ירידה מעולה,לאחר מכן 69, ולא אשכח אף פעם את המראה שלה פעורה,עם כל היד בכוס,ועוד 3 אצבעות בישבנה,אישה עם קיבולת אדירה.
אנאלי משובח בדוגי, וסיום מפוצץ בישבנה.
והתמורה?ביקשה בסוף וקיבלה חצי בקבוק בושם לגבר.
נפגשנו עוד פעם אחת, והיה דומה ומטורף.כשאני מזיין אותה ברוורס, והיא בטלפון ,קובעת עם מישהו ,וגונחת לו בפון.
לסיכום, אישה שנראית רגילה לחלוטין, אבל חיית מין עם יכולות שאין להרבה נשים.
אכן צודקים,הגברת נקייה, ומקבלת בכל חור.הכרתי אותה לפני שנים,לא זוכר אם לפני שקראתי עליה פה או אחרי.איפה?
בצ'ט ,באיזה אחר צהריים חמים ונעים.שוחחנו והשתובבנו במצלמה,,ומסתבר שגרה בעיר שלי, לא רחוק ממני.הצעתי לה לבוא לבקר.
באה לאחר חצי שעה ,אכן, לא מלכת יופי, מילפית רגילה לחלוטין.
לא דיברה על כסף, אבל הזיון היה פראי ביותר, אכן,אוהבת שיורדים לה כשהיא מעשנת, וקיבלה ירידה מעולה,לאחר מכן 69, ולא אשכח אף פעם את המראה שלה פעורה,עם כל היד בכוס,ועוד 3 אצבעות בישבנה,אישה עם קיבולת אדירה.
אנאלי משובח בדוגי, וסיום מפוצץ בישבנה.
והתמורה?ביקשה בסוף וקיבלה חצי בקבוק בושם לגבר.
נפגשנו עוד פעם אחת, והיה דומה ומטורף.כשאני מזיין אותה ברוורס, והיא בטלפון ,קובעת עם מישהו ,וגונחת לו בפון.
לסיכום, אישה שנראית רגילה לחלוטין, אבל חיית מין עם יכולות שאין להרבה נשים.
איריס פת
45כן נכון איריס לכאורה שייכת לקטגוריית מין מוזל דרום תא אבל!!!
חושב שהגיע הזמן לשדרג אותה לכאן
כמה מחבריי הגרים בחול אחד בתאילנד אחד בארהב אחד בגרמניה הגיעו לאחרונה לביקור מולדת ובחרמנותם כי רבה שלחתי אותם לאיריס
ייאמר מיד אלה לא קוטלי קנים אלה צרכני זנות מיומנים מקצועיים
וכך אמר לי הבא מבנגקוק " שום תאילנדית לא למדה עדיין מה שאיריס כבר שכחה
אמר לי הבא מניו יורק " בעשרים שנותי באמריקה לא קיבלתי זיון ומציצה ואנאלי כזה ב 80 דולר
אמר לי תושב מינכן " הגרמניות נחשבות לאלילות מין אבל היתי מטיס את איריס לפרנקפורט לתת קורס בעינוג גבר עד כלות
ועבדכם ? מכור לה כבר שנים ועדיין לא פג קיסמה
והדברים מדברים בעד עצמם וכל המוסיף גורע
טלפון בפרטי
איריס פת
48חברים רבים וותיקים וחדשים שואלים ובצדק מי עושה גרון עמוק אמיתי גם לאיברים גדולים .
ובכן נכון לעכשיו איריס מפ"ת עובדת במרץ על הרחבת בית הבליעה שלה והעמקתו כדי לענות על הדרישה
בפגישתנו האחרונה נוכחתי בסיפוק כי המאמץ השתלם ובניגוד לביקורים קודמים עשתה קפיצת דרך של ממש והפעם בלעה לי בחדווה (ויש לי בעזרת השם גדול למדי ) עד הסוף כולל הביצים עד השתנקות אך בחדווה רבה . היא מבטיחה להמשיך את האימונים ולהגיע למצב בו כל זין ולו הגדול ביותר ייבלע בגרונה והיא מאד קרובה לזה לדעתי תוך שבועות אחדים היא שם .
כמובן שחוץ מגרון עמוק היא כבר סיימה את מסלול הרחבת האנאלי ומקבלת מאחור כל גודל כולל xxx large
תהיו נחמדים אליה והיא תפגין לכם ביצועי עומק מרטיטים