כ מחפש בחורה מסויימת - סקס אדיר

מחפש בחורה מסויימת

2
חביבי, כאן לא 144. לא מכובד כלפי חברי הפורום שמישהו חדש פותח שרשור כזה עם שאלות ובקשות.

כמו בחיים - אם רוצה לקבל - קודם צריך לתת. אתה לא כתבת אף דיווח - רק נרשמת וכבר מבקש.
תחפש טוב ותמצא את כל התשובות.
אם אתה לא מבין - אני יכול להסביר אחרת - כאן פורום של גברים. לא של סרסורים ושל כל המנאייק שמתפרנסים מהכוס.
כאן גברים משתפים אחד את השני בחוויות מהביקורים אצל בנות. ולתת המלצה יכול רק חבר. אבל אתה כאן לא חבר של אף אחד, כי אף אחד לא מכיר אותך, כי אף פעם לא כתבת דיווח.
אז תן כבוד מינימלי.
לא מאמין שאף פעם לא היית אצל זונות. אז תדווח.

מחפש בחורה מסויימת

3
[QUOTE=Max_Nissim]
חביבי, כאן לא 144. לא מכובד כלפי חברי הפורום שמישהו חדש פותח שרשור כזה עם שאלות ובקשות.

כמו בחיים - אם רוצה לקבל - קודם צריך לתת. אתה לא כתבת אף דיווח - רק נרשמת וכבר מבקש.
תחפש טוב ותמצא את כל התשובות.
אם אתה לא מבין - אני יכול להסביר אחרת - כאן פורום של גברים. לא של סרסורים ושל כל המנאייק שמתפרנסים מהכוס.
כאן גברים משתפים אחד את השני בחוויות מהביקורים אצל בנות. ולתת המלצה יכול רק חבר. אבל אתה כאן לא חבר של אף אחד, כי אף אחד לא מכיר אותך, כי אף פעם לא כתבת דיווח.
אז תן כבוד מינימלי.
לא מאמין שאף פעם לא היית אצל זונות. אז תדווח.

[/QUOTE]

אני איתך צודק במאה אחוז

מחפש בחורה מסויימת

5
חבריי היקרים אנו טוחנים מים..

בואו נכבד אחד את השני כגברים
לא חשוב כרגע נשואים/רווקים/אלמנים
מי שלא רוצה לעזור לחדש שלא יעזור
ואני מהראשונים שסבורים שהיחסים חייבים להיות הדדיים
נרשמת?
ברוך הבא!
עכשיו...
תתן (=תדווח)
תקבל (=מספרים לפרטי כחול אשר על שפת ימינו התיכון)

עייפתי מהנושא.. (ראה זאת כהתפטרות סופר לה טיב)
לא אעלה עוד את הנושא ולא "אציק" לחבר חדש
שבא עלינו לטובה.

אולי ה"שקט" שיזכו לו בעקבות אינספור בקשות
"עזרההה דחוףףףף" יעשה את שלו.
ואם לא.. אז לא.

סופ"ש מהסרטים שיהיה חבריי.

העיקר שהיום נהיה אנשים טובים יותר מהאתמול
ומחר נהיה אנשים טובים יותר מהיום.......

מחפש בחורה מסויימת

6
למי שלא מבין אותי...
אם גבר משווק זונות לגבר זר (שהוא לא חבר שלו ואף לא מכיר אותו) - אז הוא סרסור, ואם הוא לא - אז הוא פשוט לא מבין שזה לא מכובד להתנדב לשווק זונות.
זה גם לא חכם כי אף אחד לא יודע מי זה באמת החדש הזה שפותח שרשור עם השאלות. ולכן אי אפשר לדעת איזה נזק אתה יכול לגרום לאותה הבחורה שכתבת עליה למישהו שאתה לא מכיר מי הוא ומה הוא.
אין לי שום דבר נגד חדשים. פשוט מי שלא רוצה לבצע חיפוש פשוט בעצמו - לא יקבל ממני כלום. ומה שיותר חשוב - מכל ההמלצות שאני נתתי ושלחתי מספרי טלפון - פחות מ-10% דיווחו.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”