כ מבוגרת מדיזנגוף - דף 6 - סקס אדיר

מבוגרת מדיזנגוף

51
[QUOTE=Max_Nissim]אשמח לשלוח בפרטי אבל רק לחבר'ה שמדווחים.

מי שיש לו מאה הודעות ו-0 דיווחים לא יקבל ממני כלום.
גם מי שנרשם רק היום יכול לכתוב כמה דיווחים ארי אין כאן מישהו שלא היה בשום מקום.
[/QUOTE]
לא צריך לבקש מהאפס הזה כלום - כל מי שרוצה (ללא יוצא מן הכלל) יכול לקבל ממני את המספר
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

מבוגרת מדיזנגוף

57
לילה טוב ליאור והי
חדש באתר וגר במרכז ת"א
אהבתי את הכתיבה, ותיאורה ש/ל נטלי, גוליה? המבוגרת מדיזינגוף.
יעזור לי רבות אם תשתף איתי את המספר. היות וכרגע אני חדש מאוד אצל נשים עובדות למעשה בתול. עברו עלי כמה שנים לא טובות. עכשיו החלטתי להתנסות. יש לי כבוד גדול לנשים מכל סוג, ומכל עבודה.
אני ממש אוהב את הפורום ואת ההקפדה לכבודם של חברי הפורום והנשים שבמקצוע.
רוני שלח לי טלפון שניים, אך בעיית הרוסית מכבידה עלי. אם ניתן לתקשר אתה בעברית, או אנגלית, זו תהיה טובה גדולה מבחינתי
תודה ליאור, והמשך יום נעים חיוך

מבוגרת מדיזנגוף

59
ברוכים הנמצאים,
אני עוקב אחרי הפורום כבר הרבה זמן ולאחרונה החלטתי להיות משתתף פעיל וזהו הדיווח הראשון שלי.

לפני יומיים במהלך העבודה החלטתי לנסות דירה לראשונה. לפני זה איש שטח לחלוטין.
הרמתי טלפון לגברת, אמרתי לה שחבר נתן לי את הטלפון שלה ואם אפשר להגיע. כמו שציינו כאן לפניי מאוד לא נחמדה בטלפון ולא מרבה במילים, המבטא הרוסי ניכר בקול שלה. שאלתי למחיר ושאלה חזרה כמה החבר אמר לי אז אמרתי 150 הסכימה ואמרה שאני אצלצל כשאגיע למטה.

הגעתי וצלצלתי, לרגע לא הבינה במי מדובר וכשנזכרה אמרה לי לעלות ושהיא פותחת את הדלת.
אז ככה, נראית בתחילת שנות השישים, פנים בכלל לא יפות ולבשה איזה משהו לא מזוהה, דירה מחולקת וריהוט פנים מאוד ישן, ישר לקחה אותי לכיוון החדר. נעצרתי ליד המקלחת (כרמז) ואז שאלה אם אני רוצה להתקלח, עניתי בחיוב. סה"כ נקי ומגבת נקייה.
בחדר חיכתה עם תחתונים, גוף שזוף, עור יחסית חלק ושמור לגילה, קצת מלאה, רק הבטן מדלדל ושדיים חצי שוקו (בגבול הסביר).
נשכב על הגב מציצה חשופה לא חזקה, היה נחמד, לא עשתה גרון עמוק, לא נותנת להחדיר לה אצבעות.
אחרי 10 דקות הפכתי אותה לדוגי ואז אמרתי לה לשכב על הבטן והמשכתי מאחור (לא אנאלי), גמירה מקלחת שנייה והביתה.
ממש לא ממהרת (אני החלטתי לקצר עניינים) בסה"כ ביחס לטיולי שטח זה משהו אחר לגמרי (כמובן לטובה) ואין את הלחץ של האוטו.
לא אחזור אליה, אנסה לשדרג את מראה הגברת בלי לפרוץ יותר מידי מסגרת תקציב.

מבטיח לנסות לשפר את כישורי הכתיבה שלי בדיווחים הבאים:) (בכל זאת, הפעם הראשונה שאני כותב בכל פורום שהוא...).

תודה לכל המדווחים בפורום, מידע יקר ומהנה גם סתם כסיפורת...

מבוגרת מדיזנגוף

60
אתמול ביקרתי שוב את נטלי
החבר בלו תיאר בדיוק את המראה
חזה נחמד נעים נותנת לגעת למשש לנשק וכו
מוצצת בלי מקשקשת הרבה חצי רוסית חצי עברית ( נראה קללות)
אסור להתחיל איתה בשיחה היא חופרת
פנים זקנות בואכה 70 שנה.
גוף יחסית שמור
חוזר כשאני ממש חרמן וחייב פורקן זול
לא ממליץ לעל אחד
אוהב סקס טוב

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”