כ מרינה אחות מעשית–טפול אוראלי/אנאלי 35~40 - דף 13 - סקס אדיר

מרינה אחות מעשית–טפול אוראלי/אנאלי 35~40

122
הלכתי לפני כמה ימים למרינה בחורה מאוד נחמדה יודע לתת שרות סה"כ מבחינת מראה אני מעריך בסביבות 45-50 שיער אדמוני חזה ממוצע תחת חמוד קצת מצחיק כזה מורם.קבעתי איתה ולאחר ההגעה התקשרתי אליה והסבירה בדיוק איך להגיע העברתי 350 לקחתי את החבילה כולל אנאלי נכנסתי להתלקח ושיצאתי כבר חיכתה עם תחתנים וחולצה דקה עשתה לי מסג 10 ד ואחר כל התחילה למשש את הביצים והזין הפכה אותי והתחילה במציצה עמוקה הבחורה יודעת את העבודה כמעט גמרתי לה בפה אבל לא רציתי לקחתי אותה למיטה ליד ושם עשיתי איתה את כל התנוחות האפשריות עד לגמירה לא מלחיצה לחזור אני מניח שכן אחלה חויה בשביל 350.

מרינה אחות מעשית–טפול אוראלי/אנאלי 35~40

130
הייתי אצלה לפני מספר ימים, לפני שמקבל מבול של הודעות פרטיות יש את הטלפון שלה בעמוד הראשון של השרשור.
התקשרתי היתה נחמדה מאוד בטלפון, אמרה בת 40 מסאג׳ מפנק 40 דקות 300 שקל פינוק טוב כדאי לך. שאלתי אם יש סקס אמרה שוב פינוק טוב כדאי לך לבוא, הבנתי את הרמז ושאלתי אם אפשר לגמור פעמיים אמרה 40 דקות כמה שאתה רוצה.
הבחורה מקבלת בתל אביב ליד בניין האופרה, הופתעתי כשפתחה את הדלת, באמת נראית בת 40, עסיסית אבל בצורה סקסית, תחת גדול ויפה. שאלה איזה מסאג אני רוצה אמרתי לה שלא באתי בשביל המסאג׳ והתחלתי בעבודה.
לא אכנס לפרטים רק אומר שהיא חלקה בטרוף, העור שלה ממש נעים למגע, והיא ממש זורמת . קצת עושה יותר מדי הצגות כאילו היא חרמנית וגומרת אבל ביחס לשאר היתרונות זה נסלח.
לסיכום, שווה ביקור אחד לפחות, מבחינתי אפילו יותר.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”