כ אילנה מיהוד - דף 4 - סקס אדיר

אילנה מיהוד

31
טוב, אני לא חדש פה, ואני גם כותב מדי פעם (אם כי הרבה פחות בשנים האחרונות) - אבל מה שהולךל כאן הוא ברמת הזוי לגמרי.

אני לא מבין איך כולכם יכולים להלל את הדבר הזה.

קודם כל - היא מסריחה. פשוט מסריחה. אין לי תיאור טוב יותר, היא לא שמה דיאודורנט, היא לא מתקלחת בין סשנים (ואני יודע את זה כי כשאני יצאתי - הבחור שנכנס כבר היה בחצר הקדמית .. אם אתה כאן, אני מקווה שלא ירדת לה.)
הריח פשוט נוראי. אני חושב שאם הייתי אדם מסוג אחר, כנראה שהייתי אומר לה שמעי זה לא מתאים. לצערי אני חלש מזה, וסבלתי.

בנוסף אף אחד לא מדבר פה על הגידול או מה שזה לא יהיה שיש לה בכוס, יש לה שם חתיכת גוש הזוי, אף אחד לא ראה את זה או הרגיש את זה? רק אני ? אוקי.

זו הייתה החוויה הכי דוחה שהייתה לי מזה שנים.

בנוסף למה לעזעזל היא מרשה לעצמך לשלוח לי ווטסאפים ?! היא אשכרה שלחה לי הודעה..

ממליץ להתרחק.

אילנה מיהוד

34
הייתי אצל אינה, נחמדה מאוד, ותודה לפורום בקשתי ממנה להתקלח ואכן התקלחה

והריחה מצוין.

כפי שכבר דווח היא שרותית מאוד והיה ביננו כימיה ונשארתי הרבה זמן, עשתה לי רימינג

מצוין, נתנה לגעת בכל מקום בחזה בציצי ואפילו עודדה אותי ללוש לה את השדיים ונראה

שמאוד נהנתה.

גם כפתור האהבים שלה הדגדגן זכה לטיפול מיוחד והיא מאוד נהנתה מה שהביא את

הכימיה בינינו לשיא.

כתוצאה מכך גם בילינו הרבה זמן גם היה מהנה במיוחד.

לסיכום חוויה מיוחדת במחיר סביר. אז שיהיה לכולנו לחיות חשמליים מהנים
כבד את האחר כפי שהוא ותתכבד...

אילנה מיהוד

37
רוצה וחייב לדווח כי אילנה היא לא כמו כולן...
הייתי אצלה לפני חצי שנה, עד היום אני בצמרמורות- האישה ח-ו-ל-ת ס-ק-ס!
האמת שהקשר שלי איתה התחיל מהפרופסור שבזמנו היה אצלה כמה פעמים ודיווח על הביצועים שלה שפשוט
קרעו לי את התחתונים מהלחץ (יש לי קיק לא קל לבחורות עובדות שמסוגלות או מוכנות לעבוד קצת קשה על הגרון עמוק)
וזה התפתח לשיחות על זה שחייבים להיפגש אבל מפאת הזמן הקצר שהיה לי בזמנו, אף פעם לא נפגשנו- חוץ מהפעם ההיא.
אז ככה - מבחינת המראה? עם הבגדים היא נראית אישה סטנדרטית, 40+ שבתכלס? אם היינו נפגשים במסיבה או ברחוב לא הייתי מסובב
את הראש או הולך לקראתה, כשהיא מורידה את הבגדים זה נראה הרבה יותר גרוע, שדיים נפולות, אם אני לא טועה גם סימני מתיחה באיזור הבטן, רגליים לא סקסיות בעליל ותחת שלא הכי דורש, אבל למרות הכל- באתי בידיעה שאני לא הולך לכבוש את האוורסט עם דוגמנית אלא עם אחת שיודעת את העבודה.
נעבור למנה העיקרית, הביצועים:
חבר׳ה, מה שהיא עשתה איתי במיטה (כמו שאמרתי בתחילת הפוסט) יישמר לי בזכרונות עד סוף חיי ואין לי סיבה להגזים-
הגרון עמוק שלה הוא שווה ערך לשחקנית פורנו מנוסה (הצליחה לבלוע לי אותו עד לביצים, היה לה קצת קשה ועשתה קולות של חנק, למרות שלא קניתי את זה כל כך). גיליתי לראשונה בחיי (דרכה) את הפיסטינג, שבהתחלה כמו כל בחור לא מנוסה דוחף אצבע, שתיים- היא באה לי ביציאה ״אני רוצה עוד״, דחפה לי את היד עד המפרק להיכל הקודש המחולל שלה כי ביקשתי ממנה להראות לי איך היא משפריצה (כנראה שהצנרת אצלה עובדת קצת שונה) והאנאלי, אוי האנאלי... היא לא נרגעה לשנייה עד שהיא שמעה אותי נשבר אחרי הגמירה,
בקיצור- מי שהולך אליה, צריך להכין את עצמו נפשית לחוויה גופנית ונפשית שהיא שונה מאוד בנוף של הבחורות שאנחנו מדברים עליהן ביום יום. הבעיה הנוספת אצלה היא שהיא מנסה לדרבן וזה רק מוריד מהסקס כמו... ״רוצה לראות איך הוא נכנס לתחת שלי?״זיין אותי יותר חזק, שבור אותי״ וכו׳, סתם הערות מיותרות. אם אני יהיה אצלה, זה רק מהסיבה שאני יהיה ביהוד אחרי איזה שבועיים של הצטברות הקוטג׳ בשקים.
יש לי עדיין את הטלפון שלה אז מי שבעניין- אללה מעק כמו שאומרים, שלחו הודעה ואני בשמחה ימסור אותו.
לא עושה סלקציות ולא מבקש בתמורה דבר וחצי דבר, בטח שלא מעמיד סטנדרטים כמו ״מי שמכניס 50 פוסטים בפורום יזכה לקבל את הטלפון שלה״, זה נחות בעיניי.
אני מזיין, משמע אני קיים!

אילנה מיהוד

38
בעניין המחלות שלה שציינו כאן, לא יודע- אף פעם לא הלכתי איתה לרופא. אבל היא מגדלת משפחה (ואני בטח שלא אמסור פרטים עליה יותר מזה) ואין לה שום סיבה שבעולם לעשות עוול או לפגוע במישהו במכוון, בטח שלא בעצמה. היא חולת סקס נכון- ממש לא נראית כמו אחת שחולה במשהו אחר.

אילנה מיהוד

39
לא נכנסתי לעומק הקורה עם הפוסט שלי, סתם כי לא היה לי זין לרשום בפלאפון.
אני יכול לציין עוד כמה פרטים קטנים- בית קטן, פרטי, שנמצא מאחורי כמה ביניינים משולבים. למי שחשובה לו הדיסקרטיות, יכול להיות עם ראש שקט. כשעלה השרשור עליה בפורום, קראו לה טראנסית ואני נבהלתי כי כבר נפלתי על אחת שגיליתי שמסתתר לה מתחת לתחתון חבר שרוצה להצטרף לחגיגה והתברר לי שהיא טראנסית במובן של האהבה שלה לשירי פרוגרסיב וגואה טראנס, את הבנת המונחים יש לבדוק בגוגל, היא פשוט זורמת עם המוזיקה בזמן הסקס (כשאני הייתי אצלה, היא הייתה סאחית ולא הדליקה ג'וינט או משהו, הייתי מבואס כי חשבתי שזה יהרוס, אבל היא יודעת לעבוד ואת זה אפשר לומר לטובתה). הלאה, בעניין המקלחות? בולשיט אחד גדול. תבקש ממנה יפה, היא אישה אינטיליגנטית ומבינה עניין- היא תביא לך כיסא לחדר המקלחת ותראה לך שהיא משפשפת ומנקה את כל החלקים החשובים, לא מהבחורות האלה שיש להן איזה בוס על הראש שמסתכל על השעון, היא אדון לעצמה. אני למשל נכנסתי איתה למקלחת ביחד, היא ניקתה לי, ניקיתי לה (חשובה לי האסתטיות ובהתחלה גם אני נכנסתי לחששות) ויצאנו לדרך. הקטע של המחלות וכל השיימינג שעושים לה, זה פשוט מרתיח אותי- לא כי אנשים מכירים או אפילו היו, הם פשוט שמעו סיפור על מישהי שעושה דברים לא שגרתיים וכבר הפכו אותה למישהי ש"אין לה מה להפסיד", "היא מלאה בזיבה ומחלות שקיימות רק באפריקה", "הרפס וקונדילמה" (WTF, מאיפה הוצאת את המונח הרפואי הזה בן אדם?) לנוח אנשים- במבחן המציאות אילנה עובדת כבר 8 או 9 שנים בעבודה הזאת וזו עבודה צדדית בשבילה, השלמת הכנסה ובשביל עבודה צדדית, אין שום סיבה שבעולם שהיא תיקח את הריסק לפגוע בעצמה, כי רק לה יש מה להפסיד. כמות הגברים שמגיעים אליה ביום, לפי מה שהיא סיפרה לי הם פחות מכמות האצבעות שיש לי בכף היד. מי שהולך לדירות דרך התאגיד של בת ים או אשדוד צריך להיות חרד הרבה יותר, האמינו לי.
הסיבה שתפרתי פה שלושה פוסטים, זה רק מהסיבה שנמאס שמעלילים עלילות ולא הולכים לבדוק את המציאות- יש להזהיר, שזה חשוב ויש לפתוח תאוריות קונספירציה חסרות שחר.

אילנה מיהוד

40
במקרה פקדתי אותה בעברי הרחוק ובמקרה אני קצת מבין בנושא, ראיתי שילמתי וגם נעלמתי מישם כל עוד נפשי בי ,הבריאות זה תחום קרוב אליי , אז השערה בנפרד והערכה בנפרד , אני אישית ממליץ להתרחק .
ומי שהיה ממליץ להיבדק .

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”