39
על ידי elirank
לא נכנסתי לעומק הקורה עם הפוסט שלי, סתם כי לא היה לי זין לרשום בפלאפון.
אני יכול לציין עוד כמה פרטים קטנים- בית קטן, פרטי, שנמצא מאחורי כמה ביניינים משולבים. למי שחשובה לו הדיסקרטיות, יכול להיות עם ראש שקט. כשעלה השרשור עליה בפורום, קראו לה טראנסית ואני נבהלתי כי כבר נפלתי על אחת שגיליתי שמסתתר לה מתחת לתחתון חבר שרוצה להצטרף לחגיגה והתברר לי שהיא טראנסית במובן של האהבה שלה לשירי פרוגרסיב וגואה טראנס, את הבנת המונחים יש לבדוק בגוגל, היא פשוט זורמת עם המוזיקה בזמן הסקס (כשאני הייתי אצלה, היא הייתה סאחית ולא הדליקה ג'וינט או משהו, הייתי מבואס כי חשבתי שזה יהרוס, אבל היא יודעת לעבוד ואת זה אפשר לומר לטובתה). הלאה, בעניין המקלחות? בולשיט אחד גדול. תבקש ממנה יפה, היא אישה אינטיליגנטית ומבינה עניין- היא תביא לך כיסא לחדר המקלחת ותראה לך שהיא משפשפת ומנקה את כל החלקים החשובים, לא מהבחורות האלה שיש להן איזה בוס על הראש שמסתכל על השעון, היא אדון לעצמה. אני למשל נכנסתי איתה למקלחת ביחד, היא ניקתה לי, ניקיתי לה (חשובה לי האסתטיות ובהתחלה גם אני נכנסתי לחששות) ויצאנו לדרך. הקטע של המחלות וכל השיימינג שעושים לה, זה פשוט מרתיח אותי- לא כי אנשים מכירים או אפילו היו, הם פשוט שמעו סיפור על מישהי שעושה דברים לא שגרתיים וכבר הפכו אותה למישהי ש"אין לה מה להפסיד", "היא מלאה בזיבה ומחלות שקיימות רק באפריקה", "הרפס וקונדילמה" (WTF, מאיפה הוצאת את המונח הרפואי הזה בן אדם?) לנוח אנשים- במבחן המציאות אילנה עובדת כבר 8 או 9 שנים בעבודה הזאת וזו עבודה צדדית בשבילה, השלמת הכנסה ובשביל עבודה צדדית, אין שום סיבה שבעולם שהיא תיקח את הריסק לפגוע בעצמה, כי רק לה יש מה להפסיד. כמות הגברים שמגיעים אליה ביום, לפי מה שהיא סיפרה לי הם פחות מכמות האצבעות שיש לי בכף היד. מי שהולך לדירות דרך התאגיד של בת ים או אשדוד צריך להיות חרד הרבה יותר, האמינו לי.
הסיבה שתפרתי פה שלושה פוסטים, זה רק מהסיבה שנמאס שמעלילים עלילות ולא הולכים לבדוק את המציאות- יש להזהיר, שזה חשוב ויש לפתוח תאוריות קונספירציה חסרות שחר.
אני מזיין, משמע אני קיים!