כבר בטלפון הבחורה נשמעת חמודה ורוצה לרצות...
כאשר הגעתי, קצת פחות התלהבתי.. על פניו היא נראה שמנמונת, אבל מקרוב מתברר שבסך הכל יש לה ראש גדול.. (משהו כמו חנה לסלאו... ראש גדול, גוף לא שמן ולא רזה ורגליים דקות..)
הבחורה בלונדינית בגובה של כ 1.75 וציצים שמחייבים את כל היד על מנת לכסות אותם..
בקיצור, הבחורה מאד חמודה ומאד רוצה לרצות.
הבית - גולת הכותרת.. לא נותנת להיכנס לחדר הזיונים עם נעליים... שטיח מושקע ונראה כאילו נמצא בצפון תל אביב ולא בג'יפה של סלמה..
בקיצור, הבחורה השקיעה שתרגישו טוב.
ביקשה את ה 200 ש"ח ושלחה אותי להתקלח..
בזיון עצמו היא רוצה לתת הרגשה של GFE..מלקקת את כל הגוף
ליקוק ביצים מושקע
ומציצה חשופה רטובה וארוכה..
בשלב כלשהו רצתה לעבור לזיון, אבל אני התעקשתי שתמשיך למצוץ.. המשיכה במלאכה עוד כמה דקות טובות..
כאשר עברה לזיון, עלתה עלי ויש לה תרגיל כזה שהיא שמה את הקונדום על שפתי הכוס שלה והזין חודר לתוך הכוס דרך הקונדום..
לרגע היה נדמה לי שהיא החדירה בלי..
אבל מייד בדקתי והבנתי את התרגיל...
יודעת לרכב, למרות שההצגה שעשתה הייתה קצת מוגזמת בעיני... אבל לך תדע. אולי אני באמת תותח?
(אני בטוח שיש כמה חברה שבטוחים שהזונות נהנות.. אז נראה לי שהם ממש יאהבו את זה התגובות שלה לזין בתוך הכוס שלה..)
בקיצור, בשלב כלשהו השכבתי אותה על הגב, ביקשתי ממנה לאונן מולי בזמן שאני משחק עם עצמי, עד לגמירה המיוחלת על הבטן שלה..
נדמה לי שפירסמה כאן פעם (את הטלפון שמרתי מפעם) ואולי יש עליה אפילו פוסט כאן.. בכל מקרה, לא מצאתי את הפרסום, לכן אני לא כותב כאן את הטלפון.
מי שרוצה - בפרטי
אני אהבתי
מאד
נטלי מסלמה 64 - חמודה ושווה 200 שח
3פתאום גיליתי שיש עליה כאן דיון קודם, כולל מספר טלפון של הגברת..
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=39863&PID=298702#298702
לפי מה שהבנתי הייתה פעם ממש שמנה..
לדעתי עשתה דיאטה רצינית, אבל הפנים נשארו גדולות...
בכל מקרה, מומלץ מאד, וכפי שקראתי מהמלצות החברים שם,גם אז (לפני כשלוש שנים) הייתה חייכנית וחמודה, וגם אז היו לה תרגילי "הלבשת קונדום", וגם אז הייתה יודעת לעשות קולות של הנאה...
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=39863&PID=298702#298702
לפי מה שהבנתי הייתה פעם ממש שמנה..
לדעתי עשתה דיאטה רצינית, אבל הפנים נשארו גדולות...
בכל מקרה, מומלץ מאד, וכפי שקראתי מהמלצות החברים שם,גם אז (לפני כשלוש שנים) הייתה חייכנית וחמודה, וגם אז היו לה תרגילי "הלבשת קונדום", וגם אז הייתה יודעת לעשות קולות של הנאה...
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
4א. הקישור לא עובד
ב האם מקבלת במקום שיש מעין שביל כניסה? לפי הקטע של הנעליים נזכרתי
ג. עם זו היא בהחלט שרות טוב אבל קצת שרויה החליטה שהיא מכירה אותי (למרות שבחיים לא הייתי אצלה) וחרפה לי ארוכות מדוע אני הולך לאחרות ושאבוא רק אליה
[
6לא מצליח להעלות את הלינק של הפוסט הקודם...
היות ופרסמה כאןף אני, אני מרשה לעצמי לכתוב את הטלפון 050-6411643
מי שמחפש את הפוסט הקודם, חפשו לפי מספר הטלפון 6411643
כנראה שאני לא הראשון שאהב.
היות ופרסמה כאןף אני, אני מרשה לעצמי לכתוב את הטלפון 050-6411643
מי שמחפש את הפוסט הקודם, חפשו לפי מספר הטלפון 6411643
כנראה שאני לא הראשון שאהב.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
9עד לא מזמן הייתה מצלמה "נסתרת" בכניסה לדירה. למי שמחפש דיסקרטיות
10עדיין יש מ למה ניסתרת צעל הכניסה למקום שלה והמסך ומכשיר ההקלטה נמצאים למעלה מול המיטה בחדר שלה לפעמים היא לא מכבה את המסך וניתן לראות את הכניסה לבית מבחוץ בכל מקרה לא מומלץ ללכת אליה מדובר ביחס גרוע מאד ועוד לוקחת עבור זה 200 שקל לא דווה את זה יש לה ראש גדול חזה נפול לגמרי חלק עליון של הגוף רחב ורגליים דקיקות בנוסף לזה יש לה התקפות זעם פתאומיות לא מובנות ומוסברות היא מפרסמת כאן באתר תחת הכותרת איכותית מיותר לציין כי היא בכלל לא איכותית והתמונות שם אפילו לא דומות לה עדיף לא להזבז עליה את הכסף ולצאת מאוכזב