ביקור בשדה"צ 38ב' אלונה שם בחמישי ושישי שזה הימים שהיא הייתה פעם מגיעה ללווינסקי. אז מתכנן ביקור וחידוש המפגשים עם אלונה
הייתי בלווינסקי 134, היו 2 בחורות, נכנסתי עם גברת באזור גיל הארבעים אולי אף יותר, רזה שיער שחור ציצי נפול שרות מאוד כייפי ויש לציין הגברת והחדר עצמו נקיים יחסית למצב המתפורר של הדירה.
ידעיה הפניני הייתי לפי כחודש עם מישהי מבוגרת גבוהה ויחסית רזה. היה בסדר גמור היחס במקום הוא של תיקתוקיה. כמה שיותר מהר לגמור בכמה שפחות תנוחות ותימרונים. אבל בהחלט מקום סביר לשיחרור הזרע שהצטבר באשכים
תהנו
DAN
היש חדש בדרום תא?
14מס שאלות לחברים...
איך אלונה נראית ? מישהו בדק לגבי חריגים איתה ?
מי יכול לשחרר את המספר של שד הר ציון 38ב ? בפרטי כמובן
אכול ושגול כי מחר הוא ייפול !
היש חדש בדרום תא?
15אלונה נראית לא רע. טיפה מבוגרת (אני מאמין סביב ה40). רזה חטובה טוסיק חלק קטן ונעים. חזה בינוני-קטן אבל יפה. לא בדקתי חריגים כי אני אישית לא מעוניין בהם. אנסה לברר בפעם הבאה שאהיה אצלה בקרוב. וגם אברר לגבי המספר.
היש חדש בדרום תא?
16השבוע אני צפוי להגיע למרכז וכמובן שאבקר באזור התחנה קודם. אם מישהו רוצה שאני אדגום מקום חדש או כזה שאין עליו דיווחים אשמח לעשות זאת. אם לא אז אבקר כהרגלי בהגרא 12 ובה"צ 38.
היש חדש בדרום תא?
18תהנה....אלונה בחורה סקסית עם גוף יפה מאוד. אבקר אותה בשבוע הבא מקווה. אני ממש מחכה כבר להזדמנות לבקר במרכז כדי לבקר אצלה ואחרות באזור.