טוב - היום ביצעתי את החוויה הראשונה שלי בתחום הזנות פעם ראשונה בגיל 24 ולא הצלחתי לגמור..

ההודעה הזו בעיקר מיועדת לחד הקרן.....שבעקבות הפוסטים שלו הלכתי. אני אשמח עם תגיב חד קרן......
כל מי שאומר שאני חפרן..מצטער אני פשוט חדש בנושא...יש לכם פה סיפור קצת מצחיק..הזוי...מתסכל וכיפי לקרוא.
טוב אז ככה, אמרתי שאני הולך למכון עיסוי משהו ב250 - ומה שיהיה יהיה. עברתי יומיים קשים בעבודה- יום ראשון עבדתי 12 שעות והיום גם עד 6 בערב וכל הגוף שלי נתפס..רציתי ללכת לא.תעשייה בחולון שדובר בפורום שזה 180 שקל כולל זיון ובלי קונדום. אבל לא זכרתי את המספר או הכתובת ואין לי גישה לפורום מהעבודה. בסוף התקשרתי למרינה שחד קרן המליץ עליה....מרחוב הנביא....הרוסיה עם התחת הסקסי....באמת תחת ממש סקסי לבן ועסיסי.....גם חזה סבבה. שאלתי אותה בטלפון..היא אמרה שיהיה פנוי אצלה ב19 יצאתי מהעבודה הלכתי..ששאלתי מה היא עושה היא אמרה עיסוי.....והגשמת פנטזיות ושזה הכסף שלי וציחקקה ......כלומר רמזה שהיא זורמת - שאלתי אותה אם היא תקתקנית ? ואיך השירות שלה ? היא אמרה תבוא תנסה תראה. הגעתי לפני שעה 19...חיכיתי...בחוץ התקשרתי לקראת 19 והיא הסבירה איך להכנס.
טוב נכנסתי אליה - שלום מה העניינים...הראתה לי איפה החדר, הביאה לי מים...אמרה לי שזה עיסוי בעירום בלה בלה..הראתה לי איפה המקלחת.....אמרה שיותר נוח לשלם מראש...ואז לפני שבאתי לשלם לה היא אמרה לי שאני מותק ובלה בלה ושאני נראה לה ממש צעיר.....שאלה בן כמה ? אמרתי לה תגידי את......היא אמרה 17-18 לא יודעת..אני לא עושה ילדים נבהלה כזה וביקשה תעודת זהות...ואני חשבתי שהיא צוחקת עליי ...ז"א אני יודע שאני נראה יותר צעיר אבל בן 18 ? ואני בן 25 עוד מעט

בקיצור הראתי לה את השנת לידה בתעודת זהות ואמרתי לה אם אני בן כמה שאמרתי תתני לי יותר פינוק ? והיא חייכה..אמרה לי תתפשט בנתיים. ועוד אני במקום 250 הבאתי לה 300...אמרתי לה שאני רוצה שיהיה כיף לי ופינוק....והיא שאלה מה אתה רוצה ? לגמור בפה ? בפנים ? אמרתי לה לא יודע נזרום..
ואז באה אמרה יופי אתה ערום כבר...קח מגבת תתקלח. בקיצור התקלחתי איזה 4-5 דקות ככה רציתי להיות נקי עם ריח טוב כי באתי קצת ברגל. שיצאתי אליה לחדר היא אמרה...איפה אתה חיכיתי לך....היא הייתה עם ציצים בחוץ וחוטיני שהבליט את התחת הסקסי שלה...אני ישר שלחתי לה יד לציצים ומיששתי...נישקתי אותה בפה קצת בלי לשון...היא זרמה קצת ואחר כך הפסקתי.
שכבתי על המיטה של המסאז ששמים את הראש בדבר הזה...שאלה אם אני רוצה עם שמן ? אמרתי איך שבא לך...שמה לי שמן עיסתה לי כמה דקות את הגב את הרגליים...שיחררה לי את הגוף כמה דקות...עיסתה לי את התחת....את הביצים....שהיא נגעה בתחת ממש אהבתי....שיפשפה כזה נגעה ..תוך כדי שהראש שלי בדבר הזה..אמרתי לה יש מצב שתכלי ללקק מאחורה ? זאת הפנטזיה שלי..

והיא אמרה שלא שהיא לא עושה את זה ..אחר כך באה הכניסה לי אצבע לחריץ....קצת אהבתי את זה אבל זה כאב...ואמרתי לה בעדינות..היא אמרה בעדינות מאמי בעדינות..ואז הכניסה לי יותר חזק ! אמרתי לה תוציאי תוציאי די אני לא רוצה חח והיא צחקה והוציאה תאצבע מהתחת שלי. אחר כך היא באה עיסתה לי את הגב ובאה מכיוון הראש שלי ...אז תוך כדי שהראש שלי בחור הזה של העיסוי תפסתי לה בציצים חזק...והתחלתי לתפוס את התחת שלה לתת בו ספאנקים חזק לתת בו כפות בזמן שהיא עושה לי עיסוי..והיא אמרה מותק מה אתה עושה זה כואב...אז אמרתי לה את אוהבת כואב תגידי תאמת ? אז היא אמרה כן..והמשכתי לתת לה כפות בתחת ..עד שהיא ביקשה עדין ועשיתי יותר עדין....ואז אמרתי מה אני תוקע תראש שלי במיטת עיסוי כמו מפגר...שיניתי תנוחה והיא שיפשה תציצים שלה בזין שלי...והמשכתי לתת לה כפות בתחת..והורדתי לה את החוטיני מהתחת שלה...ונתתי בו כפות..הכנסתי אצבע לחור של התחת שלה...היא שאלה מה אני עושה שזה כואב לה....ודחפתי לה יותר חזק אצבע לתחת כמו שהיא עשתה לי חח והיא אמרה משהו ברוסית ואמרה לי שיש לי גוף סקסי וליקקה לי תפיטמות בחזה. תוך כדי צבטתי אותה בציצי וליקקתי לה אותו. והמשכתי לתת לה כפות בתחת קצת בכוס..ולהכניס שם אצבעות. תוך כדי גם דיברתי איתה קצת...שאלתי אם היה לה פעם שער ארוך ? ושיש לה אחלה תחת ..גם נתתי לה כפות בבטן קצת חח ואמרתי לה שהגוף שלה סקסי . היא שאלה אותי מה אני עושה בחיים ? ואם אני גר עם ההורים או לבד..ואמרתי לה הלוואי שהייתי בן 18 כמו שאמרת בלי צרות בלי כלום. ואז היא שאלה איזה צרות למה שיהיה צרות חח.
אח"כ אמרתי לה תסתובבי תביאי את התחת אליי....היא שישפה את התחת שלה על הבטן שלי וזה היה מגרה...והתחלתי ללקק לה את הכוס ואת החור של התחת....ותוך כדי בעיקר הכנסתי לה אצבעות לתחת ולכוס ניסיתי גם לצבוט תדגדגן. המשכתי ללקק לך את זה ככה...עד שהיא שמה את כל התחת שלה על הפרצוף שלי...ותוך כדי ליקקה לי תזין ומיששה תביצים...היא ממש ישבה על הפרצוף שלי והתחת שלה ממש מעך אותי וליקקתי לה תחריץ תכוס...הבאתי בו כפות תוך כדי שאני מלקק....ישבה עליי חזק עד שלא יכלתי לנשום והרמתי את התחת שלה מידי פעם ממני והחזרתי בחזרה....תפסתי לה בציצים תוך כדי..אח"כ אמרתי לה עזבי לכי שכבי על המיטה..היא שאלה למה ? אמרתי לה אני רוצה לראות תגודל של התחת מולי...היא שאלה איך....ואמרתי לה בדוגי תבליטי את התחת...תנדנדי אותו...ממש נהניתי מהתחת שלה..המשכתי על המיטה לתת לה סטירות שם...ממש ללקק תחריץ שלה לנסות לצבוט כל חלק בכוס להכניס אצבעות ללקק....והיא אמרה איזה לשון יש לי ומשהו ברוסית. ואז סובבתי אותה על הגב...היא פתחה רגליים ואני עליתי קרוב מעליה שהזין שלי מעל הפרצוף שלה והכנסתי לה אותו לפה..היא מצצה וליקקה בעדינת תכיפה ועל הזין......אבל מה שקרה לצערי.....זה שלאורך כל הסשן הזין שלי רק עמד חצי מהאורך שלו ! אני חושב שהזין שלי די בינוני באורך..שהוא עומד עד הסוף הוא מגיע לי עד הטבור בבטן כמעט עד סופו. מה שכן אני יודע שהזין שלי ממש עבה לעומת בולבולים אחרים. היא כל הזמן אמרה לי איזה זין יפה וביצים יפות ..
אז עמד לי רק בערך חצי מהזין וממש התבאסתי מזה....שהיא שכבה על הגב עליתי עד אליה עם הזין ניסיתי להכניס לה אותו לגרון כמו בפורנו..אבל גם רק חצי עמד..היא ליקקה תכיפה והכניסה רק חלק..ותפסה בביצים...או שלא עמד עד הסוף או שהיא החזיקה בביצים ולא איפשה לתקוע הכל בפה..תקעתי רק חלק ממנו...והיא שיפשה ככה...כיוונתי אותה לביצים היא ליקקה שם בעדינות....ואז אמרתי לה תכניסי ביצה ביצה...והיא הכניסה כל ביצה לפה בתור וליקקה...ושישפשה לי תזין חזק חזק...אבל אין לא יצא אפילו טיפת זרע אחת....היא שישפה תוך כדי שהוא בפה שלה ניסתה שייצא שפיך לפה ואין לא יצא כלום..יצא לי בתוך בפה שלה נראה לי רק מים כאלה.. שיפשפתי תזין על הפנים שלה אחרי שהיא הוציאה אותו..הרגשתי שיצא רק כמו השפיך הזה השקוף משהו מוזר לאללה...גם מרוב שהייתי לחוץ כל הזמן הרגשתי שיש לי לחץ כאילו שבא לי להשתין ואין לא יוצא כלום לא שפיך...לא עומד עד הסוף לא כלום..הוצאתי לה אותו מהפה והיא התחילה לאונן לי חזק...אבל אין לא יצא כלום....באה שיפשה תכוס תתחת שלה על הזין שלי גם כלום....הפכתי אותה על 4 כלום...פתחתי לה את כל החורים...אמרתי לה אולי אני יתקע לך תזין בתחת וזהו......שהיא שישפה תכוס שלה בזין שלי היא כמעט הכניסה אותו לכוס שלה ואני הזזתי ..אמרתי לה אני יכניס לך בתחת וזהו..והיא אמרה לא..תשפשף תזין בחריץ תגמור לי בתוך התחת.....שיפשפתי והיא נתנה קוטרנה...שיפשפשה עליי...ניסיתי לשפשף חזק לגמור שם....אין לא הלך.....הסתובבה על הגב שאלה אם אני רוצה סקס...
הביאה קונדום הלבישה...מצצה ככה עם קונדום וגם לא עמד...פתחתי לה תרגליים הכנסתי לכוס שהיא כיוונה וזיינתי שם בקושי חצי דקה או דקה שתיים.....קצת הכנסתי והוצאתי...ואין הזין פשוט בגד בי...לא שאני מנוסה בזיונים...הוא פשוט לא עמד עד הסוף ! אפילו לא חצי ..ודווקא התחת והגוף שלה ממש גירה אותי...והיא לא מכוערת גם...אז מה הבעיה שלי ? מה אני דפוק ? כשאני רואה פורנו בבית הזין עומד לי אש...או מבחורה מהרחוב....ואני יכול להוציא שפריצים של שפיך שכל הרצפה נהיית מלאה.....אז פה יוצא לי כמו מים מהזין? מה זה? יש מישהו שזה קרה לו גם משהו כזה ? כל מה שהיא עשתה לא הלך..אפילו ניסיתי לדחוף לה בתחת בלי לשאול.....הזין פשוט לא עמד לי עד הסוף! יכול להיות שזה בגלל שהייתי תשוש פיזית ? אני 3 ימים עם שינה של רק 5 שעות ושרירים תפוסים...אני עובד בעבודה משרדית...אבל 12 שעות על המחשב ביום ראשון תפסו לי את כל הגוף..וגם חוסר שינה..וגם אני עובד עם אנשים פסיכים שזה אולי תוספת לחץ נפשי ? וכמובן לחץ של פעם ראשונה בתשלום? פשוט ממש התאכזבתי...300 שקל ולא יצא אפילו שפיך.....למרות שאני לא מאשים את הבחורה היא נתנה לי לעשות כל מה שאני רוצה כמעט.....אולי מרוב שלא ידעתי מה אני רוצה מעצמי...לא נהניתי מהחוויה וכל הזמן קפצתי למשהו אחר ? אח"כ היא ניסתה גם לאונן לי בהרפיה על המיטה שוב..שיפשה שוב חזק...בעדינות עם שמן....אין לא יצא שפיך...מרוב שהבסאתי כבר הפסקתי לנסות...שהיא שיפשפה בהרפיה כמעט עמד לצאת שפיך אבל כבר ויתרתי...והיא כזה שלפה תקונדום שכביכול גמרתי...למרות ששנינו ידענו שלא ממש גמרתי...אחר כך שמתתי אותה במיטה ללקק עוד קצת לה והיא ליקקה לי קצת בביצים....ליקקתי לה ונתתי עוד קצת כאפות. גם שמתי לב שהיא הסתכלה על השעון אצלה...אחרי כמה דקות אמרה לי מותק עבר הזמן מזמן הביאה לי מגבת ואמרה לי ללכת להתקלח......זה שהייתי אצלה בערך 55 דקות...+ מקלחת זה יוצא בערך שעה...אפילו לא הצעתי לה לבוא להתקלח איתי מרוב הבאסה....היא באה אחרי למקלחת ואפילו מיששתי לה תציצי התחת והכוס בזמן שהיא שטפה את הפה והידיים

היא לא אמרה כלום כנראה כבר התרגלה חח..זהו אח"כ יצאתי מהמקלחת שאלה אותי איך אני מרגיש ועם הכל בסדר...ואם אני רוצה עוד מים..ואמרה לי שהייתי הרבה מעבר לזמן...איחלה לי שנה טובה והלכתי.....אמרתי לה שלא נורא פשוט באתי באפיסת כוחות והלכתי.....זהו כל הדרך לאוטבוס הלכתי עם טעם של כוס ותחת בפה והיה לי חשק לצחצח שיניים ולירוק כל הדרך.
אני בטח הבן אדם הכי מפגר שנתקלתם בו לא ? יש מישהו שגם לו קרה משהו כזה? או שאני פשוט טמבל ולא הולכים למשהו כזה עם תשישות פיזית...חוסר שינה ותשישות נפשית ? אני תשוש מהעומס בעבודה בגלל החג המחורבן הזה.
גם מרוב שהתבאסתי מזה שלא עמד עד הסוף...ולא זיינתי בעצם...אז יצאתי בתחושה רעה....למרות שהיו מלא דברים במפגש הזה שכן עשיתי פעם ראשונה וכן היו מהנים...אבל מרוב מה שקרה כבר לא הרגשתי איזה טעם זה היה בכוס ובתחת..ומה היה המגע של הציצים...והתחת...כאילו שנגעתי סתם בבשר ויש לי טעם של מים בפה בלי טעם.
באתי ציחצתי שיניים ואכלתי שוקולד שלם להרגיש טעם מתוק וזהו חח. יש עוד מישהו שמשהו כזה קרה לו פעם ?
אח"כ גם ישבה לידי בחורה כוסית רזה אש באוטובוס..פתחה רגליים שראיתי לה חצי כוס וגם לא עמד לי הזין. עד עכישו לא עומד עומד לי הזין. כנראה זאת הטעות הכי גדולה בעולם ללכת עייף ותשוש וחסר שינה על סקס. או שפשוט צריך ללמוד איך באים עם ביטחון שיעמוד הזין ? אני ממש אשמח לדעת מה אתם חושבים...וכל עצות מיוניקרון...כי אני לא יודע אם אני אלך למשהו כזה בקרוב

יוניקרון עם קראת עד הסוף אתה מוזמן אפילו להגיב לי
חשבתי אפילו לבקש ממנה 50 שקל בחזרה..אבל בסה"כ מה היא אשמה ? לא ? סה"כ אני חושב שהיא נתנה שירות די סביר ונחמד לא ? אני אנסה לחשוב על הדברים החיוביים רק ?