כ מישהו היה (מפנים לעליה 45) - דף 2 - סקס אדיר

מישהו היה (מפנים לעליה 45)

11
לאחר שביקשתי המלצות על מבוגרת, וקיבלתי המחלצה מח"כ (לא חבר כנסת) לגשת לכתובת הנ"ל, הגעתי לריקי.

מדובר בבחורה בת כ- 50 מלאה חזה גדול (לא מאוד) עטרות גדולות ויפות.
לריקי יש קצת בטן (אבל מתוחה ולא רופסת ולא מקומטת), שיער קארה כהה, פנים נעימים בסה"כ.
הדירה נמצאת בקומה ב' בצד שמאל בלי שילוט מיוחד. מיד אחרי הכניסה פונים ימינה לחדר האירוח וליד מקלחת. שאר הדירה מחולקת מאחורי שמיכה שתלויה על חבל וחוצה את החלל.

החדר חשוך ואפלולי, ויש בו מיטה ספה ומאוורר. אין מזגן!!! אני עם גב תפוס אז היה לי טוב בלי מזגן. (פירוט בהמשך).
היא הסבירה לי כי באתי להתפנק ושאני לא אעשה כלום וזה התפקיד שלה להעניק...

היא השכיבה אותי וגיפפה את גופה קלות עלי . ניסתה קצת ללקק את הביצים לאחר שהחזיקה אותם צמוד מידי לטעמי בכפות ידיה. הסברתי לה כי זה על גבול הכאב ולא נעים לי והיא הרפתה. (מזל!!!) לאחר מכן עברה למעלה וניסתה ללקק את הפיטמות. פיטמה שמאלית שלי רגישה ואני קפצתי מהדגדוג/גירוי.
היא היחליטה שאני עדין מידי. (שוין)

בהמשך התחילהבמציצה מקונדמת. לא היה מדהים ואפילו טכני. נסיתי להגיע לאיזור החריץ והיא הסבירה לי כי היא אלרגית ללשון. אי אפשר להתקרב לשם אולי רק עם השפתיים לנשק קלות. כך היא זכתה לקבל יחס ופינוק יותר מאחור. דהיינו רימינג עדין ממני. אני חייב לציין כי היא נקיה ריחנית ואסתטית מאוד . כך, היה ולאט לאט היא השתחררה, כי הייתי עדין ומחשב, ובגלל שהריחה ממש טוב ומגרה, לא ויתרתי, עד שלבסוף היא הרגישה שאני יודע את העבודה והיא נהנית, והיא נרגעה גם פיזית גופנית והפסיקה להיות חצי מכווצת. לאחר כמה דקות היא חוותה אורגזמה חזקה מאוד אחרי ליקוק יחסית מאוד עדין עד הסוף.

לאחר מכן ויתרתי על חדירה כי הגב שלי כואב וזכיתי למציצה ועבודת יד כשהיא יושבת עלי ומפנה את ישבנה וחריצה אלי ואני מרפרף קלות מסביב עם הלשון והשפתיים.
אחר כך היא התקלחה ואני נחתי, כשחזרתי אני מהמקלחת, היא העניקה לי מסג' לגב הכואב במשך 10-15 שעה. הכל היה סימפטי בלי תקתוק ובלי לחץ בכלל. אני חושב שהייתי אצלה כ- 55 דקות בסה"כ. הכל עלה 150 ש"ח בלבד ולמרות שיש לי ביקטורת על איכות המציצה, (שזה דבר חשוב בתפריט שלי) אני יכול לסכם את החוויה בטובה + ואת ריקי כמילפית לא רעה עם שירות טוב. גם בהגעה גם בסיום הציעה והעניקה לי שתייה קרה. שלכם מרשפריץ. שאלה קלה לחולה כוס. האם התכוונת אליה???

13
האמת אחי ........ אני לא זוכר שהתכתבתי איתך אי פעם בפרטי כפרה .

וניראה לי שסתם הכנסת אותי בדיווח שלך ..... אבל אם הייתה לך חוויה טובה - אז לבריאות נשמה !

והדיווח קצת מוזר , כי ידוע לי שהעלייה 47 זה מכון בריאות קומה קרקע , ואילו אתה רשמת קומה ב' ...

אתה יכול בבקשה לרשום את הטלפון שבעזרתו הגעת לריקי ?
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

15
הייתי בדירה הזאת בערב לא טוב עבורי.
נכנסתי עם אירה - גועל נפש של יחס.
החלטתי ללכת, לא היה לי חשר להתווכח מה כלול ב150 שקל. כי היא כול הזמו אמרה שזה לא משתלם לה.
חראה של אישה. שיצאתי ראיתי את נטשה שהכרתי מסלומה 50. נכנסתי איתה וגמרתי חזק, אבל " לא באשמתה"
היא ממש סתם.
הייתה עוד בחורה עם חזה ענק, ניסתה לשכנע אותי להכנס, הסברתי לה שלא עומד לי עם שמנות.
דירה לא מומלצת.

17
לי זה דווקא נשמע כאילו היתה טעות.
ח"כ הפנה לויקי בשרשור הזה:

מכון פינתי בקומה ב' .

שפריץ, מה אתה אומר ?? יכול להיות דומה ??

החובב

מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.

18
[QUOTE=חובב שמציץ]לי זה דווקא נשמע כאילו היתה טעות.
ח"כ הפנה לויקי בשרשור הזה:

מכון פינתי בקומה ב' .

שפריץ, מה אתה אומר ?? יכול להיות דומה ??

החובב

[/QUOTE]

לא הגיוני בכלל !

הבחור טוען שהוא שילם 150 ש"ח עבור 55 דק' - וזה נישמע כאילו הוא ביקר פרטית (וואחד לארג'ית ).

לא מסתדר לי שהוא קיבל שירות כזה בתיקתוקייה - וחוץ מזה בעלייה 53 גובים 220 ש"ח ..

אני ממתין לתגבותו שיבהיר את העיניין (כולל מ"ס טלפון כמובן )........

חולה כוס2011-08-23 00:52:09
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”