כ אלונה מדירת הסקס בלוינסקי - דף 2 - סקס אדיר

אלונה מדירת הסקס בלוינסקי

11

אתמול אחה"צ הזדמן לי להיות באזור התחנה המרכזית חדשה ונזכרתי בשירשור זה. מייד הוצאתי את המספר של ליוונסקי 134 וכב תכננתי על הביקור המיוחל אצל אלונה, אשר עליה הדעות היו חלוקות.

כאמור צלצלתי ענתה לי בחורה במבטא רוסי, ואוי תשובתה הייתה שאלונה כבר לא נמנת על הבחורות במקום

די התבאסתי ומה גם שלא הייתה בידי רשימה מפורטת מידי לאזור ודי נדיר שאני מזדמן לשם וכבר הפנטזיות הציפו אותי כך של נותר לי אלא לעדכן כי לךמיטב ידיעתי ונכון לאתמול 14/09/09 אלונה כבר לא בלוינסקי, אז אם למישהו יש מידע אודות מיקומה החדש או המלצה חמה לבחורה באזור, נראה לי שדי הבנתם את הטעם שלי: בהירות בלונדיניות חזה קטן עד בינוני חלקות ובעיקר מריחות טוב ולא מעשן/או נוזלים אחרים שהבחור שהיה פה קודם השאיר.

אשמח לתגובות והערותיכם או הארותיכם

מהר מהר לפני שייגמר...

13
הייתי בטוח ששלי אחת שגרה הרבה שנים בארץ,בכל אופן אני לא מכיר אף אחת מהבנות שם,בעבר הייתי מכיר את כל הבחורות בדירה שם,אלקטרה הייתה מצויינת ,שלי הייתה גם בסדר אבל קריזיונרית ,ומדונה עבדה שם גם,התקשרתי היום אמרו שיש שם את רגינה לאריסה ועוד מישהי ,מישהו ראה אותן ויכול לדווח .

18

יש שם עוד כמה שוות - מאשה עם סיליקון שאוהבת להחדיר אצבעות ביוזמתה לטוסיק למי שאוהב

ועוד אחת ברונטית ורזה עם פינוק טוב שלא יודי איך קוראים לה.

ביחס ללוינסקי 128 ולבנדה 16 יש שם יותר דברים טובים

עוד המלצה ביידידה הפניני או איך שזה נקרא יש גם מישהי שווה עם מגפיים לא יודע איך קוראים לה

19
ביקרתי היום על פי ההמלצה, התחלתי בלוינסקי 128 הגיעה אחת לבושה במעיל עור נמר, ומסרה פרטים יבשים. לאחריה הגיעה תמר, ישראלית שאותה ראיתי בהזדמנויות שונות אחרות, עושה גם אנאלי וביזאר אך לא מוצצת ללא, ויתרתי גם עליה, אחריהן הגיעה שלישית צעירה עם חזה גדול, חזרה על הפרטים והודיעה שתתפנה לאחר זמן כי יש שני לקוחות שממתינים לה.
עזבתי את המקום, לבנדה 16 שתי מלאות וגדושות אחת מהן גם מבוגרת מעל 45 הבטיחו, כל אחת בתורה, כי יפנקו אותי טוב, אך לא הטעם שלי.
בלוינסקי 134 השער היה פתוח ואת הדלת פתחה לי ג'נה, בערך 160 ס"מ שער שחור עיניים כחולות. נכנסתי איתה והיה טוב, יצאתי לאחר כחצי שעה כאשר עוד קודם היתה הדפיקה על הדלת. ג'נה בין 35 ל-40 על פי החזה והבטן הנפולים עברה לידה או שתיים, אבל יודעת לתת....
אוהב חזה קטן ובתולי.

20

שלום לכם,את האמת אני ביקרתי כמה פעמים בלוינסקי128 אחרי 8:30 או 9 מוצא אותו סגור לא יודע למה סוגרים כל כך מוקדם?!!לא נשארים עד שעה מאוחרת.!!....ותמיד יש 2 או בחורה אחת ..לא אהבתי את המקום בכלל....וגם ניקיון שם על הפנים המיטה והחדר והכל..לא ממליץ

תמיד בשטח למען כולם.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”