[QUOTE=חולה כוס]התמונה מתייחסת לדליה..
ואני דגמתי את יוליה השותפה שלה, ולכן לא אוכל לענות לגבי דליה.. (כי לא ראיתי אותה)[/QUOTE]
בלינק http://www.סקס אינטנסיבי ללא הפוגה/index.php?lang=h&Cat_ID=1 יש תמונה גם של יוליה
כ
[QUOTE=חולה כוס]התמונה מתייחסת לדליה..
ואני דגמתי את יוליה השותפה שלה, ולכן לא אוכל לענות לגבי דליה.. (כי לא ראיתי אותה)[/QUOTE]
בלינק http://www.סקס אינטנסיבי ללא הפוגה/index.php?lang=h&Cat_ID=1 יש תמונה גם של יוליה
אני מניח שהתכוונת לאתר אולסקס..
התמונה שם של יוליה לא אמיתית ולא קרובה למציאות (וטוב שכך).. יוליה הרבה יותר סקסית מאשר הבחורה שבתמונה.
אני מניח שהתכוונת לאתר אולסקס..
התמונה שם של יוליה לא אמיתית ולא קרובה למציאות (וטוב שכך).. יוליה הרבה יותר סקסית מאשר הבחורה שבתמונה.
[/QUOTE]
יופי, כי כנראה גם דליה לא אמיתית כי נראת הרבה יותר שמנה
דיברתי עם דליה. היא אמרה שתמונות אמיתיות ושהיא כן עבדה בשלומה 151
חבר טוב שלי בזמנו מאוד המליץ אליה הלכתי, אבל שם נסגר.
חיפשתי אותה.
אלך אליה שבוע הבאה.
[QUOTE=חולה כוס][QUOTE=היורד בגדול]חולה ידידי פעם הבאה קח רובה מים... למען המקלחת אגב השם דליה אומר לי מבוגרת ומבוגרת אני אוהב... לא הספקת לדגום אותה אני מבין[/QUOTE]
את דליה אני לא מכיר , אבל יוליה אמרה לי שדליה בת 27.[/QUOTE]
אולי זאת דליה מסלומה 151?
אם מישיהו יודע - בבקשה תודיעו כי אני מחפש אותה
[/QUOTE]
ערבה אנושית,
אני מציע שתקפוץ לשם באחד הבקרים.. (דליה עובדת בדירה הזאת עד שעה 15:00 ).. ותעדכן אותנו אם זאת אכן
דליה המיתולוגית מסלמה 151.. כי אני בספק אם יש כאן מישהו מהפורום שיכול לשפוך אור לגביה..[/QUOTE]
קבעתי עם דליה להיום בבוקר.
חיפשתי אותה לפי המלצה של ידיד. אבל התברר שאנחנו מכירים ויש פה סיפור אישי שלי מעניין שאני רוצה לספר אותו לפני הדיווח אקרא לו:
צומת.
אני מאוד זהיר בללכת לזונה חדשה, לא בגלל כסף או תסכול אלה מבזבוז זקפה חזקה (אלה אם כן אני רץ מייד לבחורה אחרת).
אבל לידיד הזה – אמנתי. למה? כי חשבתי שהוא דומה לי.
לפני 5 שנים חל בי מהפך. החלטתי שאין לי כוח לרומנים חדשים. היו סיבות לזה (לא פיזיולוגיות, נפשיות). הייתי מאוד מדוכדך.
הזונות עד אז היו פורקן לא יותר. וחצי שנה לאחר החלטה זאת פגשתי את א. מסיבות אישיות לא אגלה פרטים מזהים. אבל יפה מאוד, גבוהה מאוד עם גוף מדהים. רק לאלינה מבן יהודה היה לה גוף כזה. הייתי לקוח רגיל. פעם בשבוע כניסה אחת. אבל א. הפכה את ביקורי לחג ממש. והיא החזירה לי שמחת חיים. יותר מזה – בגלל היחס שלה כלפי בגלל שהיא נהנתה ממגע איתי היא החזירה לי יכולת זיון שכבר נעלמה מזמן. התחלתי לקחת אותה הרבה כניסות שהיא גומרת הרבה פעמים בזמן הזה. כמובן רובכם בטוחים שזאת הצגה. אבל אני יודע מה היה בינינו. ויום אחד היא אמרה לי שבלעדי היא מרגישה דיכאון מה שיגרת עבודתה. ואז התאהבתי. ובעקבות זה גם היא התאהבה. לא חשוב למה אבל נכנסתי פעם מרחמים לבחורה אחרת (לא. היה תור מתמיד. 20 לקוחות ב6 שעות עבודה). שבאתי פעם הבא – א. סירבה לקבל אותי. הסיפור הזה ידוע מאוד בחוגים מסוימים. וקבלתי מכתב פרטי מאיש בן 40 ששאל אותי אל א. הוא הלך אליה ויש בניהם משהו כמו רומן. הוא כותב לי מתעייץ איך לעזור לה לצאת מזנות. אני מרגיש שאנחנו דומים. והוא שהמליץ לי על דליה.
כבר חיפשתי אותה פעם. ביום לא טוב שלי. פעמיים ג'ניה מעליה 45 הייתה עסוקה. הלכתי לוולפסון 55 נכנסתי עם בחורה יפיפייה לנה (אולי עכשיו היא יוליה) היא הייתה שירותית אבל קרה, נמאס לי, לא גמרתי, הלכתי לג'ניה והיא אמרה שלקוח שלה בדרך ופעם שלישית הפקידה לחצה להיכנס עם אחרת והסתובבתי בכעס ותסכול.
הלכתי לדליה בסלומה 151. המקום המגעיל הזה היה סגור. הרגשתי ממש מושפל. המקום הזה תמיד מזכיר לי השפלה.
הייתי שם די הרבה פעמים עם קטיה. איך הגעתי למקום הדוחה הזה?
אחרי שא. סירבה לקבל אותי למרות כול ניסיוני להתפייס, התחלתי בחיפושים. הייתי שבור. ידעתי שלעולם לא אפגוש עוד אישה שהסקס איתה יהיה כזה כמו עם א. לא ידעתי שהגורל מכין לי את שלי שלא הייתי פוגש מעולם לו א. לא גירשה אותי. לא ידעתי ששום סקס לא ישתווה להרגשה של נס מתמיד להיות עם שלי. שלי – האישה יחידה בחיי שעשיתי לה רימינג בכול פגישה והרגשתי שזה כבוד לי יותר גדול מרדיפה ע"י פרופסורית לספרות אנגלית אישה יפה בת 40 פלוס שבאה אחרי לארץ ב2001 בזמן הפיגועים הנוראים.
אבל זה יהיה אחר כך. ובהתחלה עדיין הייתי פצוע מעזיבתה של א. ורגיש מדי לכבוד שנפגע. ובגלל שטות – עזבתי את שלי (חזרתי רק אחרי 5 חודשים). ובאותה תקופה הגעתי למקום המגעיל הזה סלומה 151. למה? בגלל קטיה. הבחורה הלא יפה זאת הצליחה לגרום לי חשק מתמיד. יום אחד זיינתי אותה עם כוונה לקחת עוד כניסה ולא גמרתי שהזמן נגמר. חיכה לה לקוח ואני אמרתי שאחכה שקטיה תקבל אותו ואז אני אכנס שוב. שחיכיתי חייכתי לבחורה שישבה שם. שנכנסתי לקטיה עם זיין כבר עומד היא פתאום שאלה אותי האם אני מעדיף לקחת בחורה שנייה. לא התייחסתי אבל אחרי שהתקשרתי לקבוע פעם הבא – קטיה אמרה שאני צריך ללכת לניקול מסלומה 50 ולא אליה. הייתה מאוד נימוסית אבל תכליתית.
ועכשיו שנכנסתי לדליה – זאת אותה בחורה שחייכתי לה לפני שנתיים שחיכיתי לקטיה.
ככה הכול התערבב: א. שבגלל סירובה להמשך יחסינו הכרתי את שלי וידיד שיש לו רומן אם א. המליץ על דליה. כעס טיפשי אל שלי שהביא אותי לקטיה, החיוך שלי לבחורה – ואני פוגש את דליה. המקום אותו בנין רק לא אותה קומה שהכרתי את א.
המקום הוא צנוע מאוד, אבל לא מכון. רק דליה בדירה. התמונות אמיתיות לדעתי היא קצת יותר רזה. גוף מואד סקסי, עור עדין ונעים למגע. היא אישה בת שלושים מוקדמות. אמרתי להביא הרבה קונדומים כי למרות שאני גומר פעם אחד אני נכנס הרבה פעמים ובין כניסה לכניסה אוהב מציצה . אני אוהב ליהנות מגוף של אישה ארוטית אבל הפעם ביקשתי די מהר להתחיל במציצה. שאלה חשופה או לא. אמרתי: בלי. מציצה מצוינת. בקשתי לא לזייף גניחות. נכנסתי דוגי. הטוסיק מאוד ארוטי. הגב גם. העור מאוד נעים. זיינתי הרבה זמן, יצאתי. הורדנו קונדום ועוד מציצה נהדרת. נכנסתי עוד פעם מאחורה בכוונה לעבור אחר כך למיסיונרי ולגמור. אבל בזמן הזיון דליה שיחררה את השערות היפות שלה. יש לה שערות שחורות מאוד יפות.
ופה אני התלהבתי. תפשתי את שערותיה ומשכתי (כמובן לא חזק בלי להכאיב) וככה המשכתי לזיין שאני מושך בשערות עד גמירה חזקה. לא נשאר כבר הרבה זמן לשיחות. נזכרנו בקטיה, בניקול. הייתי יותר מ40 דקות. שום לחץ של זמן. הרגשה מאוד פרטית.
בחורה מאוד עדינה, עור עדין, ליברלית. מקום צנוע אבל אווירה פרטית לחלוטין.
מאוד ממליץ לאלה שמחפשים זייון מקצועי מבחורה עדינה במקום פרטי.
מחיר 200 שקל מוצדק – לא מתקתקים בכלל. אין פקידה. אין תור. אתה ודליה במיטה.
בגלל ש(חחחח)הזיון נמשך כמעט כול זמן הפגישה לא הספקתי לשאול פרטים.
מה שאני יודע היא עובדת עד 17 אולי 18 בימי חול. היא עושה מסג' וממגע איתה שקצת דיברנו - היא מאוד עדינה ונעימה
ערבה אנושית...
די סיבכת את כל הסיפור שלך פה,
לא כ"כ ברור מה הקשר בין כל מה שסיפרת פה וגם את מה שסיפרת לא הצלחתי להבין כ"כ,אבל העיקר שנהנית עם דליה
ערבה אנושית...
די סיבכת את כל הסיפור שלך פה,
לא כ"כ ברור מה הקשר בין כל מה שסיפרת פה וגם את מה שסיפרת לא הצלחתי להבין כ"כ,אבל העיקר שנהנית עם דליה
[/QUOTE]
נכון שהפרום הוא היקר לדיווחים.
אבל הקשרים האישיים עמוקים שהיו לי עם כמה מזונות, הופך עבורי רוב סיפורי לסיפורים אישיים. כתבתי המון אל שלי.
אל א. לא כתבתי אבל יש רבים מאוד שיודעים את סיפור יחסינו.
א. כעסה אלי בטיפשותה -ככה יכרתי את שלי. כעסתי על שלי בטיפשותי - ככה הכרתי את קטיה.
קטיה כעסה לא מטיפשות - היא פשוט לא נורמלית, בגלל שחייכתי לדליה.
הידיד שיש לו רומן אם א. הכיר אותה בעיקבות סיפורי. והוא שהמליץ לי על דליה.
דליה עובדת באותו בנין שפגשתי את א.
מענין אותי איך נסגר המעגל.
שמח מאוד שנהת
היא מצוינת גם בסקס וגם באופי - מפרגנת לאחרות.
עובדת משמרת בוקר
במיוחד טובה לאלה שאוהבים זמן בזיונים.
ומאוד עדינה.
200 שקל בלי שום לחץ זמן