כ דירה דיסקרטית ברוטשילד בראשון לציון ? אולגה + דנה - דף 2 - סקס אדיר

דירה דיסקרטית ברוטשילד בראשון לציון ? אולגה + דנה

11
שוחחתי איתה עכשיו..
התחלתי בשיחה שקראתי בשמה ג'ניה מה נישמע? זה אני XXXXX וכו' (אני מהקבועים וה-Heart שלה)
היא הפציצה בפרטים כולל המיקום..בקושי שמעתי אותה,היה דיי רעש מהצד שלה.

ראו..לפי הקול זאת אינה ג'ניה,לדעתי זאת (אולי) פקידה או אחת שעובדת איתה.
אני בכל אופן אלך לעשות ביקור פתע..

ואלו הפרטים :
מחיר - 200שח ל-40דק
מיקום - הרצל XX ראשל'צ
שעות פעילות - מהבוקר עד 23:00

SEXHUNTER2011-01-13 22:56:01
Follow your instincts, not your horniness

13
[QUOTE=boris26]את הכפפה הרימו כבר.היא נדגמה כבר,תקרא את דיווחים,כולל שלי."דירה דיסקרטית ברוטשילד בראשון לציון".
סקס האנטר,אני בטוח שדיברת עם הפקידה.

[/QUOTE]
קראתי את הדיוח של boris על ביקורו אצל דנה, וכמו שהיה אומר החתיך הרומנטי: אני בהלם, אני בשוק.
איך המלטש קבע שזאת ג'ניה?

נעזוב את צבע השער,מעולם ג'ניה לא הייתה אומרת לבקשת גמירה שניה: למה לך.

אבל אני לא פוסק ומבקש לשמוע את המלטש קודם.

14
אם הבנתי נכון ז'ניה מלוינסקי 134 זאת ז'ניה מעליה 45,נכון?אם כן,דנה היא לא אותה ז'ניה,חד משמעי.הייתי אתה רק פעם אחד,נהניתי אתה מאוד,בחורה אסטית,לא תקתקנית,חמודה מאוד.דנה מראשל'צ גם כן חמודה,אבל תקתקנית,וכפי שציין ערבה אנושית,לא הייתה מתנגדת לבקשת גמירה שניה.

15
[QUOTE=boris26]אם הבנתי נכון ז'ניה מלוינסקי 134 זאת ז'ניה מעליה 45,נכון?אם כן,דנה היא לא אותה ז'ניה,חד משמעי.הייתי אתה רק פעם אחד,נהניתי אתה מאוד,בחורה אסטית,לא תקתקנית,חמודה מאוד.דנה מראשל'צ גם כן חמודה,אבל תקתקנית,וכפי שציין ערבה אנושית,לא הייתה מתנגדת לבקשת גמירה שניה.

[/QUOTE]

תודה בוריס,
אז איזה חוצפה יש להמלטש לזרוק ככה הודעה שגרמה לעשרות רבות של אנשים לקוות שג'ניה נמצאה.

16
[QUOTE=boris26]את הכפפה הרימו כבר.היא נדגמה כבר,תקרא את דיווחים,כולל שלי."דירה דיסקרטית ברוטשילד בראשון לציון".
סקס האנטר,אני בטוח שדיברת עם הפקידה.

[/QUOTE]

בוריס אחי,כששלחתי את התגובה ראיתי שאני היחיד שמגיב אחרי המלטש (והוא זה שפתח נושא חדש על דנה=ג'ניה כביכול)
ועכשיו אני רואה שאיחדו את השרשור מה שמראה על דירה אחרת בכלל. ולא על ג'ניה מלוינסקי 134.
אני מכיר טוב מאוד את קולה הנעים והמתוק..איך אפשר לטעות(?) מה שאומר שלא טעיתי שזאת לא אותה ג'ניה! Heart

נ.ב - לא משנה לי אם אחרים ביקרו לפניי במידה והיו מוצאים אותה..העיקר שהיא תימצא,זה החשוב Star

שבוע ולילה טוב לכולם..
(סקסהאנטר עייף מנסיעה חזרה מצפת הקפואה Sleepy)
Follow your instincts, not your horniness

19
הייתי שם השבוע, יש דירה ברח' הרצל במיקום דיסקרטי משהו משהו, ויש עוד אחת בהמשך של הרצל, הם די קרובות אחת לשניה,
בדירה אחת יש מישהי שמזכירה את התמונה ששמו לאולגה בפרסום היא לבנה עם שיער שחור וזהו, פרצוף די מזזעז, אין לי בעיה לתת לה בראש, אבל 200 עבור זיון איתה לא הייתי מוכן להשקיע, יש עוד אחת בדירה לא לטעמי,

בדירה השניה, יש מישהי אחת (הבנתי שהצוות קצת מתחלף מדבריהן) בכל מקרה זו כנראה הרוסיה שאמרו פה שעברה מדרום ת"א , אין לה כמעט חזה או שהוא ממש נפול, בקיצור די התבעסתי,

מי שרוצה מוזמן לבדוק.

20
הייתי היום בהרצל ליד התחנה המרכזית הישנה בראשל"צ טל- 0549829343
קיבלה אותי בחורה בשם דנה. נראית נפלא, טענה שהיא בת 28 ואין לי סיבה לפקפק בכך.כל הזמן מצחקקת. דיברה על 40 דקות אך בפועל הענינים התגלגלו ל15 דקות נטו.
ביצעה מציצה טובה, חשופה,ושאלה אם אני רוצה לגמור לה בפה או סקס. העדפתי סקס. היא הלבישה עלי חליפה מתאימה ועלתה לרכיבה עד לסיום.
הבחורה לא רזה ולא מלאה מדי, פנים יפות ועדינות חזה בינוני, יפה.
אין בדירה זו מקלחת אך הבחורה הריחה ריח טוב ושידרה ניקיון אישי.
העלות 200 ש"ח - קצת יקר לתמורה שקיבלתי.
שאלתי על שעות הפעילות - דנה נמצאת שם בימים ראשון שני-רביעי חמישי מ1000 - 2100 ביום שלישי טענה שיש בחורה אחרת בשם אנג'לה, אך מיעטה בפרטים לגביה כי העדיפה שאתאם איתה ואבוא אליה.
19LOLx82011-02-14 15:28:12

חוטיני הינו הסימן הטוב לדמוקרטיה ....

הוא מפריד בין הימין לשמאל ..מבליט את שני הגושים

דואג למרכז....ומאחד את מבטי העם.....

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”