כ אוקסנה מהבית הירוק - דף 2 - סקס אדיר

אוקסנה מהבית הירוק

12
שלום לכולם
אחרי שיטוטים רבים מצאתי מישהי נחמדה בגיל ה 40 פלוס, אך עם גוף נחמד מאוד, מתנהגת בנימוס ומשתדלת לענג ,
אך היא עדינה ורגישה לאגרסיביות, אפילו הזיפים של הזקן שלי די הציקו לה (קיפודמבולבל)
מחיר סביר 200 ש"ח
ניראת טוב מאוד פלוס לגילה,
לא מלחיצה, סך הכל יצאתי מרוצה

[הועבר לשרשור המתאים]

UMA2013-04-08 17:31:29

אוקסנה מהבית הירוק

15
ביקרתי שוב בבית הירוק לפני כמה ימים קצת לא הסתדר לי מה הולך שם, אבל אחרי קריאת השרשור הבנתי יותר, בפעם הראשונה הייתי בדירה למעלה ודיווחתי על המפגש (לא ידעתי שיש על זה כבר שרשור) וכשהתקשרתי לפני כמה ימים הייתי בדירת קרקע כנראה אוקסנה, אני דווקא אהבתי יותר את ההיא מהקומה העליונה, יותר הטעם שלי, אוקסנה גדולה ועדינה קצת מגמגמת, משתדלת לתת שירות טוב , אוהבת עדינות ולא אוהבת שמכוונים תחנות בפטמות או יורדים לה חזק , אני אישית גם כן אוהב עדינות ולא אוהב לכוון תחנות וכו....
היא לא הראשונה שאומרת שאני עדין למרות שאני בכלל לא נראה כך,
לסיכום אוקסנה נחמדה מאוד ומשתדלת מאוד
אבל אהבתי את הבחורה מהקומה העליונה

אוקסנה מהבית הירוק

16
אני גם ביקרתי את אוקסה לפני כמה ימים זו האיתה הפעם השניה שלי איתה והיה ממש טוב קיבלתי עיסוי נחמד אבל לא ממש אהבתי את המציצה שלה אחרי זה כמה תנוחות גמירה ומיקלחת

לסיכום- בהזדמנות הקפוץ אולי שוב לבקר כי ב 200 ש''ח מקבלים שירות ממש טוב ש לא תמיד מקבלים במחירים גבוהים יותר

אוקסנה מהבית הירוק

17
מצטרף למפרגנים לאוקסנה ואין מה להוסיף על מה שנאמר . לאחר התלבטויות רבות בעקבות נפילות
כואבות כמו מיה מקיבוץ גלויות , ביקרתי את אוקסנה.

הפתיעה לטובה בחביבותה , תודעת השירות והרצון לרצות , וכמובן גם בטיפול .

בתעריף שלה היא התמורה הטובה ביותר לאגרה.

תהנו

אוקסנה מהבית הירוק

19
ביקרתי את אוקסנה שנמצאת בבעל העקדה מספר בניינים מסלמה. קבעתי איתה בשעה 11 להגיע תוך 20 דקות והיא עיכבה אותי עוד כשעה עד שנכנסתי.
הדירה פרטית בקומת קרקע וכשהגעתי היתה הרגשה של פרטיות, הדירה נראית יחסית טוב עם ריח של קטורת או נרות ריחניים.
היא אכן גדולה עם קעקועים על הגוף דבר שדי מדליק אותי. היא נראית בסדר גמור בגילאי הארבעים.

200 ש״ח עברו ידיים והיא התחילה במסג׳ חזק. אח״כ מציצה, לא היתה לה בעיה למציצה חשופה אבל ביקשתי עם קונדום.

היא קצת חופרת ומצחקקת ולא אוהבת שנוגעים לה בפטמות אבל בכוס אין בעיה והיא אפילו מכוונת לשם.

עברנו לדוגי וכאן ניתן היה לפמפם מאוד חזק (לצערי בלי נגיעות בשדיים לקונטרה כי היא לא אוהבת). פימפמתי בדוגי עד לגמירה.
סך הכל תמורה טובה בעד הכסף אבל היתה לי הרגה של תקתוק ולא נראה לי שאחזור.
התקלחתי וברחתי.

אוקסנה מהבית הירוק

20
שלום אנשים יקרים,
בניגוד לקונצנזוס,אני לא נהניתי
אכן אשה נחמדה 40-45 להערכתי.משתדלת יותר מדי,מובילה יותר מדי.לא התלהבתי מהפנים ולא מהאוראלי, לקחה את ידי וכיוונה אותה פנימה,שוב לא עשה לי דבר,בקושי הצלחתי לבצע את המצווה בשתי תנוחות אך לא סיימתי כיוון שהאדון מרד וסירב להמשיך בדום מתוח.חשבתי לנסות את הדוגי אבל היא הקדימה אותי ולפני שהבנתי הסירה את כובעו ומשחה אותו למלך(בשמן כמובן)בעבודה ידנית טובה לסיום.
המסז' שהיה פתח דבר היה טוב.
לסיכום,לא כוס התה(?)שלי.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”