כ מכוני דרום תל אביב - דף 2 - סקס אדיר

מכוני דרום תל אביב

12
[QUOTE=המלקק בעמ]
והנה דיווח על המיני אורגיה שהיתה אתמול עם חברי פורום סקס אדיר קודם כל חייב להודות לחברים שענו מהר ושמרו על השקט במכון נתנו לי את הכסף. אחרי זה העברתי לינקול בדיסקרטיות ולהלן הדיווח קודם כל היינו 3 כל אחד שם 150 לעסק וככה כל אחד התקלח בתורו היא ישבה על המיטה ערומה ומצצה לנו בתורות כולל ביצים ואז עשינו עץ או פלי מי מזיין ראשון אני נבחרתי והתחלתי לפמפם אותה מאחורה תוך כדי שהיא מוצצת לשני החברים ואז הפכנו אותה על הגב אחד החברים דפק אותה במיסיונרים תוך כדי שהיא מלקקת את הביצים לשני לא יכולתי גמרתי לה על הפנים תוך כדי היא המשיכה למצוץ ולהזדיין עד שבסוף כל הזרע של כולם יה על הפנים התקלחנו התנתקנו ונהנינו בתרועה . את האמת התמכרתי היום ב 10 או 11 רוצה עוד פעם מי באיתי. היום תשלחו הודעה פרטי תעשם וניפגש שם

[/QUOTE]
כן, בטח - ובאותו זמן בדיוק, במקום אחר (הירקון פינת גורדון ליתר דיוק) - אחים שלו גברים, רימינג מעשי ועבדכם הנאמן - עשינו אורגיה עם שרון! Tongue

תגיד - מה בדיוק אתה מלקק? פטריות הזיה? Wacko

קישקשתא2013-07-24 22:39:32
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

מכוני דרום תל אביב

14
[QUOTE=צעיר לנצח]קיש...
תזהר בסקפטיות שלך..
בסוף יבואו לפה כל משתתפי האורגיה ויספרו את אותו סיפור...[/QUOTE]
צעיר לנצח - בוא נעשה עסק, אני אזהר בסקפטיות שלי ואתה תזהר בנאיביות שלך, סבבה? קריצה
אולי יבוא יום ואקרא על אורגיה שאכן התקיימה עם ניקול - אבל בטח לא זאת שתוארה כאן ובאותו יום.
תעבור על ההודעות של האיש - מאז הצטרפותו לפורום, הן כולן עוסקות באותו דבר: נסיונות לארגן אורגיה עם ניקול.
כאן בשרשור הזה הוא חזר על הנסיון - הפרופסור ענה לו בציניות 'והביע עניין' בהשתתפות.
האיש לא הבין שמדובר בציניות של הפרופסור - התלהב והעניין דרבן אותו.
ופתאום - כהרף עין, הכל הסתדר לו והוא הצליח לארגן את אותה אורגיה עליה הוא מפנטז מזה זמן רב...
הוא המציא אורגיה שלא התקיימה (עם חברי פורום שקיימים רק בראשו) - כדי להלהיב אחרים ולהצית את דמיונם.
ובכלל - קרא את התיאור על אותה 'אורגיה' - לי נשמע לגמרי מומצא.
[QUOTE=המלקק בעמ]
והנה דיווח על המיני אורגיה שהיתה אתמול עם חברי פורום סקס אדיר קודם כל חייב להודות לחברים שענו מהר ושמרו על השקט במכון נתנו לי את הכסף. אחרי זה העברתי לינקול בדיסקרטיות ולהלן הדיווח קודם כל היינו 3 כל אחד שם 150 לעסק וככה כל אחד התקלח בתורו היא ישבה על המיטה ערומה ומצצה לנו בתורות כולל ביצים ואז עשינו עץ או פלי מי מזיין ראשון אני נבחרתי והתחלתי לפמפם אותה מאחורה תוך כדי שהיא מוצצת לשני החברים ואז הפכנו אותה על הגב אחד החברים דפק אותה במיסיונרים תוך כדי שהיא מלקקת את הביצים לשני לא יכולתי גמרתי לה על הפנים תוך כדי היא המשיכה למצוץ ולהזדיין עד שבסוף כל הזרע של כולם יה על הפנים התקלחנו התנתקנו ונהנינו בתרועה . את האמת התמכרתי היום ב 10 או 11 רוצה עוד פעם מי באיתי. היום תשלחו הודעה פרטי תעשם וניפגש שם
[/QUOTE]
שים לב שהוא כותב: 'את האמת התמכרתי היום ב 10 או 11 רוצה עוד פעם מי בא איתי.'
בדיוק לכך זה נועד - המצאת אורגיה שלא התקיימה - בנסיון לגרות ולנסות לקיים אחת אמיתית.

במידה ואני טועה - אני ארשום 100 פעם 'חייב להזהר בסקפטיות שלי' ואתנצל (לא מאמין שזה יקרה).

היש פה שני משתמשים (לא עם 0 הודעות כמו במקרה של koko7 - איצטגנין) קריצה

שמוכנים לאשר שהשתתפו באותה אורגיה ובאותו יום שהמלקק בעמ מתאר? (גם בה"פ טוב).

קישקשתא2013-07-25 10:24:08
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

מכוני דרום תל אביב

15
עכשיו כשאני קורא את ההודעה של מלקק בעמ,
אני שם לב למשהו מעניין...
תראה על מה הבחור שם דגש -
"קודם כל חייב להודות לחברים שענו מהר ושמרו על השקט במכון נתנו לי את הכסף. אחרי זה העברתי לינקול בדיסקרטיות "
כלומר הבחור בונה קייס שהוא לוקח בשקט ובשושו 150 ש"ח מכל חבר, ואחרי זה מעביר בדיסקרטיות לניקול.
כלומר - יש כאן פוטנציאל לזה שלא כל הכסף יעבור לניקול...

פתאום זה נראה לי מה זה מסריח כל ענייני האורגיה הזאת
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

מכוני דרום תל אביב

17
סופר לה טיב אל תתבלבל ניקול היא אחת הנימפומניות הקשות בתחום לפי דעתי ,אין סיכוי שאורגיה כזאת או אחרת תעצור אותה היא פשוט יצאה לחופשה תאמין לי אני ישמח לדעת מתי היא חוזרת או בכלל אם מישהו יודע משהו על איפה היא בכלל והבנאדם כנראה טיפס על איזה עץ והוא לא יכול לרדת ממנו אז...

מכוני דרום תל אביב

18
[QUOTE=המלקק בעמ]

[/QUOTE]

מאיפה הוצאתם את המטבע?
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

מכוני דרום תל אביב

20
[QUOTE=הפרופסור]
[QUOTE=המלקק בעמ]

[/QUOTE]

מאיפה הוצאתם את המטבע?
[/QUOTE]
באותה מידה הוא היה יכול לרשום שהם הוציאו לוח שש בש ושיחקו עד 5 בעוד ניקול צופה מהצד ערומה והמנצח 'זיין ראשון' (הוא) - חרטטן! צחוק Wacko
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”