כ מור וסוזנה חדשות בלווינסקי 134 ונווה שאנן 53 - דף 2 - סקס אדיר

מור וסוזנה חדשות בלווינסקי 134 ונווה שאנן 53

11
[QUOTE=לומברוזו]מלת אזהרה לגבי נווה שאנן 53 , למי שלא ביקר שם עד עתה.

המקום הינו חורבה מטה לפול, חלק מהעובדות שם נראות גרוע מאוד, ויזואלית
והתנהגותית . הרבה מהלקוחות הם משולי החברה שלנו : עובדים זרים, כושים,
ערבים, והם כנראה הזוכים למחיר של 100 שקל ל- 15 דקות ברוטו.

הייתי במקום פעמיים כדי לפגוש את אינגה, ויצאתי משם די עצוב. הרגשתי
שאני מבקר באחת הקומות התחתונות של "קריירת" הזנות, ואין בידי
להושיע.[/QUOTE][QUOTE=סימפטי]
סתם תהיתי, אם היא עדיין בשטח
היא כבר לא מה שהייתה פעם, אני חושב שהפעם האחרונה שהייתי איתה הייתה לפני קרוב לשנה
עדיין סקסית, אבל לגמרי שחוקה(טוב, זה כנראה רק הגיוני).

תודה סימבה..מצטער על מה שקרה לאבא שלך בסרט
[/QUOTE]

נראה לי מאוד סמלי שאחרי הזהרה עצובה של לומברוזו הופיעה שאילה וההערה
על לינה מלוינסקי 134 שלא שייכת למקום. באופן סימלי נווא שענן 53 הוא הקצה התחתון
האולטימטיבי של עולם הזנות.

אני זוכר את אינגה בינאור 2006 יפיפיה עם גוף מדהים. היא אמרה לי
שהתחילה בזנות בנובמבר 2005 שנשארה ללא כסף בכלל. לא יודע האם עבדה כמה שנים לפני
זה. ידיד שלי בחור אמריקאי- רוסי שהכיר אותה בחיים אישים טען שמעולם לא עבדה בזנות
לפני מועד זה. סיפור חייה אני יודע. על יופי ונשיות שלה בתקופה רוסית גם. על
הגברים שחיזרו אחריה ורצו להיות בני זוגה. יודע הכול בוואדות , לא מסיפוריה. האם
חשבתי שתגיעה לנוה שאנן? מעולם לא.

לינה בזנות גם הרבה שנים. גם היא הייתה יפיפיה מדהימה שעלתה ארצה. אחת
מעמודי תווך של בוגרושוב 12 בתקופת זוהר של המקום. לפני מירב האגדית.

לפי חישוב צנוע: 15 לקוחות
ביום 5 ימי בשבוע 4200 בשנה. לאינגה לפחות 33500 זיונים, ללינה עוד 10000 יותר.

חלומות - על מקצוע אחר, על בן זוג נורמטיבי. שקר עצמי שילדים או אמא
לא יודעים. המציאות - של נווה שאנן
שלאומתו לוינסקי עדיין היחטון. אבל הקהל
משתווה עם השנים.

איך הגדיר לומברוזו: קצה הקריירה של זונה. האם לפחות ילדים יצאו
מורווחים? שאילה שאין לי תשובה.

UMA2013-11-01 18:19:58

12
[QUOTE=לומברוזו]
מלת אזהרה לגבי נווה שאנן 53 , למי שלא ביקר שם עד עתה.
המקום הינו חורבה מטה לפול, חלק מהעובדות שם נראות גרוע מאוד, ויזואלית והתנהגותית . הרבה מהלקוחות הם משולי החברה שלנו : עובדים זרים, כושים, ערבים, והם כנראה הזוכים למחיר של 100 שקל ל- 15 דקות ברוטו.
הייתי במקום פעמיים כדי לפגוש את אינגה, ויצאתי משם די עצוב. הרגשתי שאני מבקר באחת הקומות התחתונות של "קריירת" הזנות, ואין בידי להושיע.[/QUOTE]

היי לומברזו, כבר אמר מי שאמר שהכל יחסי בחיים - אני אישית ממש שמחתי לראות את שסוזנה מצאה מקום בנווה שאנן 53 מכיוון שיחסית למצב הקודם שלה בו הסתובבה ברחוב כשהיא שיכורה (כפי שראיתי אותה לא אחת) ולפעמים שוכבת על המדרכה בחוסר אונים ונתונה לחסדי העוברים ושבים - אז נווה שאנן 53 זה בית עם קורת גג ומקום מסודר שיש בו שומר ועוד בחורות ששומרות עליה (כמו למשל אינגה שראיתי שהן כנראה ביחסי ידידות).

אני מתחבר לעצב שלך, זה תמיד עצוב לראות מישהו שמצבו גרוע בהרבה משלך אבל שאלת מיליון הדולר היא תמיד - מה האלטרנטיבות שלהן? והאם מצבן (ומצב ילדיהן למי שיש - כפי שהזכיר בצדק ערבה) לא היה הרבה יותר גרוע לולא עסקו בזנות...

ותרומתך בכל ביקור אותן היא הישועה היומיומית שלהן - שכן לא אחת השיחה עובדת בפני שישנם ימים שהיא לא עשתה מספיק וצריכה לעבוד גם את כל הלילה ברצף כדי להשלים הכנסה - והפחות יפות מבניהן כנראה עושות זאת לעיתים קרובות...

ולסיום, העובדים הזרים והכושים נמצאים במקום - ללא קשר לשאלה האם הם צריכים להיות שם או לא. יש להם כמו לכל אחד את הדחפים והלחצים המיניים שלהם. אם לא היו הולכים לזונות אני מתאר לעצמי שהיו פורקים לחצים בצורה אחרת ועקומת מקרי האונס באיזור היתה עולה בצורה תלולה. לכן, כל עוד הם משתמשים בשירותי הזונות בהסכמה, משלמים על שירותים אלה ולא הולכים לאנוס אז זה לדעתי בסדר - גם להם וגם לזונות - לא אידיאלי - אבל בסדר במסגרת מה שיש.

סימבה

בדרום ת"א - הכל צפוי אבל הרשות לא תמיד נתונה...

13
אכן סוגיה עצובה
ואני גם מרחם קצת על כל העובדים הזרים שיש שם
כניראה שעוד רובם אני עוד זוכר, שעברו דרך הגבול הישר לבתי הכלאיה ומשם היישר לשוק הפתוח של דרום ת״א
רק לידיעתכם רוב העובדים הזרים שברחו ממצרים (חוץ מזה שהמצרים יורים עליהם בדרכם ארצה) עברו התעללויות רבות הן
מהכוח שלנו והן מהכוח המצרי והבדואים הפזורים אי שם בשטחים .
דרך אגב חלק מהזונות שעובדות כרגע (ממוצא רוסי) הועברו גם הן מהגבול המצרי לישראל
בשנות 2010 שנחשפה הפרשה שעימה התעסקתי גם לא מעט נתקלתי בכמה שמות שאני מכיר עד היום
שלצערי נתקלתי בהן ביום יום (בעיקר באזורי דרום ת״א)
בקיצור רוב היפיפיות שאתם מכירים הועברו דרך רוסיה לגבול המצרי ומשם לדרום ת״א את הנושא בדקתי לעומק עם כמה פרצופים מאוד מוכרים , אז רוב הסיכויים שגם להן אין פה משפחה אלא הן מייצאות את הכסף הזה לח״ול
זה האור שיש לי לשפוך על הפרשה העצובה הזו .

שתהיה שבת שקטה .

נ.ב : לאחרונה אני ניחשף לעוד ועוד שמות של ״גיבורי ילדות שלי״ כאן בפורום
ביניהם היקר והוותיק מכל קישקשתא , ועכשיו גם סימבה .
מעניין לאן העניין הזה ימשיך , זה רק הולך ומבדר אותי יותר ויותר . RC2013-11-01 21:31:05
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

14
[QUOTE=RC]
נ.ב : לאחרונה אני ניחשף לעוד ועוד שמות של ״גיבורי ילדות שלי״ כאן בפורום
ביניהם היקר והוותיק מכל קישקשתא , ועכשיו גם סימבה .
[/QUOTE]

RC יקירי, כמו בפורום גם בחיים מקישקשתא ועד סימבה עברו אי אלו שנים - אז או שהיתה לך ילדות ארוכה מאוד או שהיית מהילדים שניזונו רק מהשידורים החוזרים ולא זכו לצפות במקור בזמן התהוותו - פשוט נולדת מאוחר מידי חיוך

(אם היית נולד קודם אולי גם היית קוקה קולה ולא רק RC חיוך)

15
[QUOTE=RC].

בשנות 2010 שנחשפה הפרשה שעימה התעסקתי גם לא מעט נתקלתי בכמה שמות שאני מכיר עד היום

בקיצור רוב היפיפיות שאתם מכירים הועברו דרך רוסיה לגבול המצרי ומשם לדרום ת״א את הנושא בדקתי לעומק עם כמה פרצופים מאוד מוכרים , אז רוב הסיכויים שגם להן אין פה משפחה אלא הן מייצאות את הכסף הזה לח״ול

. [/QUOTE]

RC אל איזה אור אתה מדבר. אתה באמת חיי בשנים קשקשתא היה בטלויזיה.
שום בחורות שעברו דרך גבול מצרים מזמן אין בארץ אלה אם כן הן קבלו בדרך זאת או אחרת אזרחות.

כול בחורה שעוסקת בזנות ללא אזרחות מגורשת מייד מהארץ.

16
[QUOTE=ערבה אנושית]
[QUOTE=RC].
. [/QUOTE]
RC אל איזה אור אתה מדבר. אתה באמת חיי בשנים קשקשתא היה בטלויזיה.
שום בחורות שעברו דרך גבול מצרים מזמן אין בארץ אלה אם כן הן קבלו בדרך זאת או אחרת אזרחות.
כול בחורה שעוסקת בזנות ללא אזרחות מגורשת מייד מהארץ. 
[/QUOTE]

דבר ראשון לרוב הייתי חובב בגילי הצעיר לצפות בערוץ 11 או 23 (״החינוכיות״ אם אני זוכר נכון)
ותמיד היה שם שידורים חוזרים של ״ענתיקות למיניהם״
ותאמין לי בשנות ה 2000 המוקדמות כל אחת שהייתה מצהירה שסבא שלה היה יהודי הייתה מקבלת מהר מאוד אזרחות
כיום עם כל העובדים הזרים זה נהיה בעייתי .
שבת שלום .
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

17
RC לא דברתי על כמה אזרחותן לגיטימית.
אמרתי ואני יודע את זה חד משמעית, שלא נשארו אלה שהוברחו דרך הגבול עם מצרים.
גם בשנות 2000 היו בודקים האם מבקשי עליה הםהן בשושלת שיש יהודים לפחות בדור שלישי.
במקרה של דור רביעי רק עם הבחורה מתחת לגיל 18.
שום מכון לא מקבל היום תיירות ללא אישור עבודה ממשרד הפנים.

מה קורה עם זונות בכבישים אני לא יודע. אבל אין סיכוי שלא נבדקו תעודתן ע"י משטרה.
סתם התבדחתי על תוכניות טלויזיה שאתה רואה. התככנתי שאתה מתאר מציאות של שנות 90 ולא של 2013.

18
אפשר למצוא תיירות,לא במכונים אלא בדירות ובליווי.באות מרצונן מרוסיה ואוקראינה עם אפשרות שהיה חוקית לשלושה חודשים בלי צורך בויזה.אסור להן לעבוד,אבל לוקחות סיכון אפסי שתגורשנה מהארץ.אם עוזבות אחרי עד שלושה חודשים הן יכולות לשוב לארץ ל"סיבוב" נוסף.אני רואה באתרים רוסיים בחורות שתגענה לישראל וכבר מחפשות "ספונסרים".הכל מרצון חופשי להרוויח כסף יחסית קל ומהר,וזה לא צריך להעיק על מצפוננו.

19
[QUOTE=ALEXXX]אפשר למצוא תיירות,לא במכונים אלא בדירות ובליווי.באות מרצונן מרוסיה ואוקראינה עם אפשרות שהיה חוקית לשלושה חודשים בלי צורך בויזה.אסור להן לעבוד,אבל לוקחות סיכון אפסי שתגורשנה מהארץ.אם עוזבות אחרי עד שלושה חודשים הן יכולות לשוב לארץ ל"סיבוב" נוסף.אני רואה באתרים רוסיים בחורות שתגענה לישראל וכבר מחפשות "ספונסרים".הכל מרצון חופשי להרוויח כסף יחסית קל ומהר,וזה לא צריך להעיק על מצפוננו.[/QUOTE]

זה כמובן נכון. וזה טוב שיש לבחורות אפשרות כזאות. ידידה שלי שגרה במוסקבה וגם שם עובדת במכון, מגיעה ככה לארץ לכמה חודשי עבודה אינטנסיבית מאוד.

אני בכלל לא דברתי על מצפון של לקוחות שכתבתי על אומללות של נווה שאנן 53. דיברתי על זה שבחורה שבוחרת בזנות ולא עושה מאמץ לפתח עבודה נוספת או חלופית, מגיעה לבור דוחה ולא לנווה שאנן במובן המקורי של המוסג.

מי שמוכן לללכת למקומות כאלה (כמוני הרבה שנים) עושה מצווה שמפרנס בחורות מסכנות. אבל חשוב מאוד מה שכתב לומברוזו - זה התחתית של מסלול זונה לפני הכביש.
נכון שמי שכמו סוזנה מגיעה לשם מנכביש- עבורה זה דווקא קידום מקצועיקריצה

20
ALEXXX אתה צודק לגבי תיירות שמגיעות לעד 3 חודשים מרצון חופשי להרוויח כסף יחסית קל ומהר. וישנן כאלה גם בדירות המוכרות לרובנו - לדוגמא קטיה מה"צ 38 שעבדה כאן כמה חודשים מבוקר עד לילה ולא מהכרח אלא מרצון לעשות בוכטה לפני החזרה הביתה - היא חזרה לפני שבועיים הביתה אבל עם תאריך חזרה לארץ בפברואר. כמוה גם אלה בלווינסקי 134 שגם היתה כמה חודשים וחזרה לפני בערך חודשיים ועוד נוספות. גה טוב גם להן מבחינת הכנסה (כנראה לא תרתי משמע - רק במשמעות אחת חיוך) וגם לנו מבחינת הגיוון.

[QUOTE=ALEXXX]

אני רואה באתרים רוסיים בחורות שתגענה לישראל וכבר מחפשות "ספונסרים".

[/QUOTE]

מה שרציתי לבקש שאם אתה רואה כאלו באתרים רוסיים תעשה מצווה גם להן וגם לנו ותפנה אותן לדירות המוכרות לנו או לפחות תשמור איתן על קשר עד שיגיעו כדי שנוכל גם אנו לתרום להן ככל יכולתנוחיוך

סימבוש האריה

סימבה2013-11-03 00:36:22
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”