הבחורה פצצה והייתי איתה שוב
יש לה קצת שהיא קצת עם ראש טוב וצחוקים
וגם אוהבת שוקולד ומתנות קטנטנות
היה לה לא מזמן יומולדת והמסכנה עבדה באותו יום
אבל מי שהביא לה מתנות קיבל כל מיני אקסטרות שוות
מי שבעניין של מילפ מדליקה זו היא - לפעמים היא לא משקיעה באיפור ועקבים אבל תמיד היא שווה לדעתי
ידעיה הפניני איחוד
14חברים מישהו יכול להסביר לי איך מגיעים למקום ואם יש טלפון אשמח אם תפרסמו מבטיח לדווח
דווקא מתאים לי להיכנס עם קים יש אפשרות למציצה בלי בתוספת תשלום?
ידעיה הפניני איחוד
15פונים מהר ציון ברגל ימינה לידיעה הפניני
זה ממש בית ראשון מימין אחרי מגרש המכוניות והכניסה בשביל מימין לבניין שם יש דלת ומצלצלים
הגברת פותחת ונכנסים
אפשר לראות את כל הבנות לפני הזיון
ידעיה הפניני איחוד
16ולגבי מציצה בלי ...כדאי לבדוק איתה ולעדכן כמה התוספת והאם בכלל רצתה...לדעתי תעשה מה שבא בהתאם להתקדמותה בכסף באותו יום ולפי התרשמות מהגבר
ידעיה הפניני איחוד
17המחיר נשאר אטרקטיבי והמיקום נשאר נוח (רחוק יחסית ממרכז יוצאי אסיה/אפריקה למיניהם)
אך הסגל.. הסגל.. אין התחדשות אין גיוס חדש אין רוח רעננה
אשמח לעדכונים במידה ו...
למרות שעוקב בגדול
ידעיה הפניני איחוד
18שלום לכולם,
ביקרתי במקום לפני יומיים, אף נותנת שירות לא צדה את עיני מלבד קים, בלונדה עם גוף יפה באופן יחסי.
אלא מה, כאן מתחיל הסיפור, קודם כל אין מקלחת בניגוד לחזקיהו שהייתי שם פעמיים ויש, אבל זאת לא הבעיה.
ככה, הגברת דרשה 100 ש"ח, מחיר באמת זול אממה יצאה מהחדר אמרה לי להתפשט, הורדתי הכל מלבד תחתונים, כשחזרה לחדר אמרה לי בצורה לא נעימה במיוחד "עוד לא התפשטת?? אמרתי לך להתפשט" , אפילו לא ניסתה להיות נחמדה.
התחילה במציצה שהייתה חלשה לטעמי, היא רכנה לכיוון שמוליק כשאחוריה מופנים אליי אך כשניסיתי לגעת במנוע אמרה בלי נגיעות שם, רק מסביב (רגליים, תחת על הפלחים וכד'), סיימה למצוץ אמרה יאללה דוגי, אמרתי לה שרוצה שתרכב עליי אמרה לא, נשכבה על הגב ואמרה בוא תכניס אותו, אני מכניס היא מלווה בזיוף גרוע מאוד של קולות הנאה והפלא ופלא לאחר דקה וחצי בדיוק אומרת לי "נו אתה גומר??" אמרתי לה שעוד לא וביקשתי דוגי אך היא אמרה אם אתה לא גומר אז אני יעשה לך ביד, אין להחליף תנוחה.
המשכתי עד שגמרתי ויצאתי משם מאוד מאוכזב, סה"כ הייתי שם הכל כולל הכל שזה אומר בחירת הבחורה התפשטות עבודה התלבשות ויציאה 12 דקות על השעון, אגב כשהיינו באקט לא התלהבה מהרעיון שאני נוגע לה בשדיים יותר מדי, וגם בלי שום קשר לזה השד הימני שלה קשה כמו אבן , לא יודע אם זה סיליקון או בטון.
לסיכום:
נראית טוב יחסית לגילה ודיי מגרה אבל החוויה הייתה ממש לא משהו וזה בלשון המעטה, למרות זאת יכול להיות שלאחרים הייתה כימיה הרבה יותר טובה כי לפי המתואר היא כוכבת המקום,
אני בכל מקרה לא אחזור למקום.
ידעיה הפניני איחוד
20חרמני, עוד 20 ש"ח היית מקבל את חצי האלוהים...
לתשומת ליבך לפעם הבאה
לתשומת ליבך לפעם הבאה
בסוף הזיונים יהרגו אותך...