17
על ידי שמחה
[QUOTE=צעיר לנצח] נסכם בזה שלדעתי אתה חי בסרט, אבל זה הסרט שלך ותשחק בו כמה שאתה רוצה.
וכן, זנות זה לא מקצוע שאתה היית רוצה שהבת שלך או אחותך או אמא שלך יעסקו בו.
וכן,
אני מכור לזונות, ומצד שני, אם מישהי עוזבת את התחום, אני שמח בשבילה
אין שום סתירה בנושא.
ממש כלום.
אני צרכן של זונות כי אני מכור לריגוש שבללכת לזונה, ולא כי אני מאמין בזכותה של האשה לעשות כרצונה או כל בולשיט אחר.
ואני אפילו אקצין ואומר שהייתי שמח אם כל הזונות היו מפסיקות לעסוק בתחום הזה והזנות הייתה מגמרת (למרות שמדובר רק בשמחה "תיאורטית" בלבד.. כי ברור שזה לא יקרה)
וכן, אני מאד מאד אשמח אם זה יקרה
כי אז לא תהיה לי ברירה אלה להגמל מההתמכרות הזאת.
בדיוק כמו מכור לסמים או מכור להימורים שישמח שמשהו יגרום לו להפסיק את ההתמכרות.
ומבחינתי מיציתי את הנושא.
[/QUOTE]
צעיר לנצח ,אתה תיאלץ לסלוח לי שאני מתערב אבל אני די חייב -באשר לשני משפטים שאמרת :
"ואני אפילו אקצין ואומר שהייתי שמח אם כול הזונות היו מפסיקות לעסוק בתחום הזה והזנות הייתה נגמרת".
"וכן,אני מאוד מאוד אשמח אם זה יקרה". - (שהזנות תיפסק כליל)
צעיר לנצח,אתה לדבריך בן 50 פלוס זאת אומרת שאם לא הייתה זנות בכלל (בארץ ובעולם ),אתה -בשל גילך, בשום אופן לא היית יכול להכנס למיטה עם בחורה יפה וצעירה בת 20-30.
זה מה שהיית רוצה? לראות את כול המהממות הללו שיש בכמויות ברחוב,בקניון,בקולנוע,באוטובוס,בטיילת,בספרייה העירונית,במסעדה,בסופר-מרקט,בתור בקופת חולים, בעבודה ,באוניברסיטה ,בביטוח לאומי,בחוף הים וכ'ו וכ'ו וכ'ו ולדעת שבשבילך זה- (בחורות ברמה כזו ובגיל כזה)נמצא מחוץ לתחום לנצח נצחים (כי הרי לגיל 20-30 אתה כבר לא תחזור).
בשבילך זה יהיה רק בתור "נוי" כמו פרח בר מוגן שמותר רק להביט בו אבל אסור לקטוף אותו ,אתה תראה איזו חתיכה לדוגמא בעבודה או בקניון שאתה תחשוק בה מאוד והיא תטריף אותך (אצלי זה קורה כול יום ולעיתים אף עשרות פעמים ביום) אבל אתה תדע שאחת כמוה-ברמה שלה ובגיל שלה -זה בשבילך הרחק הרחק מחוץ לתחום (אולי רק בחלומות).
נו , אתה באמת היית "שמח" אם מצב כזה אכן היה מתרחש?
אתה לא באמת מתכוון לכך נכון?
דרך אגב, התגובה הזו נכתבה בזמנו אך לא פורסמה.
שני המשפטים האלה של "צעיר לנצח" הדהדו מאז במוחי, בשל כך העלתי את התגובה הזו כעת.
עדיף מאוחר מאשר אף פעם.