כ יאנה רמת גן- חולת זרע אמיתית - דף 2 - סקס אדיר

יאנה רמת גן- חולת זרע אמיתית

11
לא מתווכח עם מנוסים ממני.
מתכוון לדגום רק אם מצב החרמנות יעלה וומפלס פקקי התנועה באזור יהיה סביר .
לדעתי סה"הכ תמורה לא רעה ל 200 זוזים שלא נדבר על החוצפניות באזור שמבקשות 500 ש"ח .
אישית לא הרחתי שום וכחובב בישול מושבע לא נדף ממנה ריח של שום וגם לא מהדירה
תהנו ותזיינו בהנאה בטוחה
מתקתק וותיקצחוק

14
שלום לכולם
קצת מידע על הגברת מרח׳ בז׳רנו, בגדול כולם צודקים אכן אוהבת לפנק וגם לכפף, והדבר שגרם לי לברוח הוא הבקשה שלה לירוק למנוש שלה ומבקשת לשפשף את הזין, בתקווה שתכניס אותו, אם היא רואה שאתה בעניין, לזיין בלי גומי, דוחפת אותו בפנים.

דרך אגב יש לה מסלול קצר במאה רבע שעה שזה מציצה חשופה וזיון עם או בלי,
ומסלול ארוך ב-200 הכולל 45 דקות, מסאג׳ וזיון, מה שכן מזמן האחרון אני באופן אישי עושה רק מסאג׳ פעם ב....

אז לידיעה כללית פעילה כבר הרבה מאוד שנים, בעבר עבדה באיזור הצפון, וכשעברה למרכז עבדה תקופה עם ההונגריה השמנמונת, שדרך אגב גם היא מעדיפה בלי.( יש עליה שרשור חפשו הונגריה) ובעצם החליפה את ההונגריה שהייתה בדירה זו, ברח׳ האחים בג׳רנו.
למי שזוכר.
מאוד ליברלית ואף מוכנה ללא גומי, גם לחבר שלי ששלחתי אליה עשתה אותו דבר, חברים זהירות יתר.
בגדול יש לה שמות רבים, אני מכיר אותה כנטאשה, בחורה עם כושר גופני ויכולה לטפל בהרבה גברים ביום, עובדת מ-10 עד שבע, גוף סביר שדיים טבעיים ודי עומדים לגילה, גבוהה כ-175 ושיער קצר.
מקווה שדיווח זה מסייע לכם.
הטלפון ינתן לכל מי שיבקש.
שיהיה לכם אחלה ערב.

17
אחד מהשרשורים הדוחים..איך בן אדם מוכן לשלם כסף כדי לזיין אישה מופרעת שמוכנה לשכב ללא קונדום ואלוהים יודע איזה מחלות יש לה וכמו כן היא לא הגיינית ולפי מספר דיווחים פה מסריחה מכל מקום אפשרי..ועדיין אנשים מתעניינים..פשוט לקרוא ולהקיא

18
מישהוא היה עם השותפה הנוספת?

[QUOTE=מתקתק וותיק]אחי " הפטיש החשמלי"
אין ריח של שום בדירה .
כל הדירה מקושטת עם נרות ריחניים דולקים להרגשה ואווירה נוחים .( כמו במכון מסאזים אמיתי)
לא נראה לי שהיא בסביבות ה 50 , הייתי נותן לה 45 ומטה .
ואגב היא חולקת את הדירה עם מסאגיסטית נוספת שעובדת פעמיים בשבוע ( כך היא טוענת ) יצא לי לראות אותה פעם אחת מתוך הפעמיים שביקרתי אותה ונראה שהיא באמצע שנות השלושים - שיער שחור עד הכתפיים רזה ולא גבוהה .

מתקתק וותיק
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

19
[QUOTE=gordonboy] אחד מהשרשורים הדוחים..איך בן אדם מוכן לשלם כסף כדי לזיין אישה מופרעת שמוכנה לשכב ללא קונדום ואלוהים יודע איזה מחלות יש לה וכמו כן היא לא הגיינית ולפי מספר דיווחים פה מסריחה מכל מקום אפשרי..ועדיין אנשים מתעניינים..פשוט לקרוא ולהקיא

[/QUOTE]
כבעל ניסיון כאן מצאתי את עצמי לא פעם ולא פעמיים כותב ביקורת קטלנית על בחורה ואח״כ מופצץ באינסוף בקשות לקבלת המספר, כאילו לא קראו בכלל מה שכתבתי. מה אגיד לך, כנראה שאנחנו הגברים באמת עם מטומטם...

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”