כ יאנה, 47, אשדוד - דף 2 - סקס אדיר

יאנה, 47, אשדוד

12
או שפותח השרשור סוג של מקדם מכירות לגברת או שהוא נתן לה קצת יותר מידי וויסקי וניצל את המומנטום.
אחרי חוויה אחת או שתיים עם חברי הקהילה הנחמדה פה היא הבינה בדיוק מה לעשות.
היא דורשת את הכסף (300-400 תלוי מה בתפריט) בכניסה לרכב, מבקשת להפקידו בסניף הבנק שנמצא ברחוב בו היא מתגוררת. לא הסכימה לנסוע מחוץ לאשדוד בשום מחיר.
יודעת את העבודה למרות שמכנית. נראית יותר טוב מבתמונות שלה. אבל... שרפתם אותה מהר מידי. חבל!

יאנה, 47, אשדוד

15
[QUOTE=shpitz]שלחתי לה הודעה ניגשת ישר לעניין שואלת מה אני רוצה. ואז רושמת 300 בלי יותר מידי פרטים.
לאור ההודעות האחרונות לא נראה לי שאני אפגש איתה
[/QUOTE]
תקשיב זה לא שהשירות שלה לא טוב ,
זה פשוט המחיר בשמיים .
מדובר באישה בת 47 שמציע לך מה שזונה בת 20 מציע לך באותו מחיר ואפילו גבוהה יותר .
במידה ואתה אוהב מבוגר שנראות יחסית טוב לך תזיין אותה .
השפתיים שלה אש דרך אגב.

יאנה, 47, אשדוד

16
אני חדש בתחום ולא עם נסיון גדול עם נותנות שירות, אבל כאן בשביל לדווח בכל מידע שיש לי. לאחרונה, אני עם קבועה שלא רלוונטית לכאן כך שלא צובר הרבה חוויות בתחום.

עם יאנה התכתבתי לאורך זמן באמצעות אתר התנך, התכתבנו באנגלית - בפגישה מסתבר יש לה עברית בסיסית. לא הייתי פונה אליה ללא הדיווח של הסטודנט!!. ביקשה עזרה פיננסית, הצעתי 250 + תשלום על החדר לשעתיים/שלוש. המשכנו להתכתב והציעה לי לארח אותי בביתה וככה גלשנו מ 350 והיא דרשה 400 ש"ח. לא רצתה להוריד במחיר ולא התאים לי להתחיל להוריד אותה בשביל 50 ש"ח.

הרגשתי שהיא לא מתנהלת מקצועית ומציעה מפגש שלא דחוק בזמן.
כיוונה אותי לביתה, ניתן לתאם ולסגור הכל בצ'אט וללא שימוש טלפוני יתרון מבחינת דיסקרטיות. מבנה שיכון, לא מקום של שפע-שנים לא ראיתי מבנה כזה. פתחה את הדלת בחיוך ועם שמלה חמודה, רגליים רזות וחלקות. להערכתי נראית יותר טוב מבתמונות. גובה: 160, שיער כהה מבתמונות ומתאים לה. בתמונות נראה שיש לה פנים עגולות עם לחיים גדולות אבל להערכתי התמונות לא מחמיאות לה. מעט בונדינג, ולאחר כמה דקות הייתה עניינית, שאלה מה אני רוצה, בהמשך התאימה עצמה. בכל אופן, פגשתי אישה מתוקה, מריחה טוב, לא גוף של ילדה אבל לגילה נראית טוב, עור חלק, שזופה, חזה בינוני+, מציצה חשופה, משתפת פעולה יופי וניתנת להכוונה, מסתבר שמציצה זו מומחיות והיא משקיעה אבל לא הכי מומחית.. פינוק ביצים תענוג ומקבלת CIM בכייף ובסבלנות עד לרגיעה ויוצאת לחדר האמבט. משקיעה במציצה אבל חסר וואקום. סה"כ, הוציאה ממני 3 מספרים במגוון תנוחות בסיסיות, לא ניסית אנאלי אבל לא התנגדה לתחילת אצבע תוך כדי מציצה שלה. ניתן לרדת לה חופשי, מתנשקת בכייף, זורמת ומורגשת בעניין. בין לבין 2 מקלחות, דוש בסיסי, מים חמים אש, שלפה מגבת נקיה, הציעה קפה טוב, מי שבעניין של קפה שחור שיצטייד בשקית מראש. החדר חומם מראש, בין לבין דיברנו וסיפרה מעט על עצמה. ביקשתי שתשים נעלי עקב.. יצאה וחזרה עם מגפיים גבוהות ותחתוני תחרה, הלוק הזה הקפיץ לה 2 ציונים בקלות. הרביצה ריקודים בהנאה ובכייף, התחלנו לרקוד ולהתמזמז וככה המשכנו למספר נוסף שלשם אני לא מגיע בדרך כלל. בקיצור, נהינתי, לא פגשתי פצצת-על ולא הושלכתי החוצה אחרי שעה בדיוק. הייתי שעתיים פלוס. צילמתי אותה (בנייד שלה) כמה תמונות מחמיאות והבטיחה שתעלה לאתר.
ברקע, 2 חתולים שהושארו מחוץ לחדר ודירה בלאגן.

האם אחזור, אני חייב לגוון וצבור חוויות נוספות אבל לא פוסל.
מכור לפירוק והרכבה

בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”