כ ליאנה חיזקיהו המלך 26 - דף 2 - סקס אדיר

ליאנה חיזקיהו המלך 26

11
לרוב אני פחות אוהב מבוגרות, אבל חזרתי מהים חרמן והיית חייב משהו מהיר.
הגעתי קבלתי יחס נחמד. פנים נשיות קטנות, והכי טוב נתנה לי למצוץ ולמשוך את הפטמות; המשכתי לשחק שם, והיא נתנה לי ללוש בעוצמה את הציצי הענקי שלה, תוך כדי שאני מזיין אותה חזק, עד הגמירה.

היה נחמד. שווה 120.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

ליאנה חיזקיהו המלך 26

13
אגב אחרי שיעבור חוק הפללת לקוחות אני ממליץ לא להתקרב בכלל לדירות מהסוג הזה. הזונות שם חולות נפש והן יכולות להתהפך על כל לקוח בכל רגע נתון. ותוסיפו לזה את המשטרה שתעשה שם פשיטות מידי פעם - סכנת נפשות.

ליאנה חיזקיהו המלך 26

14
ואז ידווחו על זה בפורום, והדירה מהר מאוד תאבד לקוחות,

אתם יותר מדי נלחצים מהחוק הזה, אם אנחנו נדפקים מהחוק, אז הן נדפקות פי מאה, אין אנשים שיבואו =אין כסף, ובלי קשר שעכשיו בקלות יכולים לסגור את כל הדירות כמו שכבר עשו בנווה שאנן, הרי העיריה והמשטרה יודעים איפה יש מה, גם בלי הפורום

ונניח דבר כזה יקרה לאחד מה"זנאים" פה הוא מיד ידווח פה על זה , או שכבר תהיה על זה כתבה , ואז אנחנו וכל שאר עם ישראל ימחקו אוטומטית את הדירה ולא יתקרבו,

אז לא צריך להשתגע,

ליאנה חיזקיהו המלך 26

16
בלי להעליב , באמת, אני ממש משתדל שלא,

אבל קשה לי, משפחה קשה לעזוב,

כשהתרסקתי לפני כמעט שנתיים, אז אנשים פה פשוט לא עברו על זה בשתיקה, לאנשים פה באמת היה אכפת, וראיתי מכמות ההודעות, וגם מהעובדה שאנשים שלחו לי הודעות לפרטי, אני לא אחד ששוכח, זה אומנם היה לפני כמעט שנתיים, הזמן טס, אבל אני זוכר את זה , אני לא אחד ששוכח.

אני פשוט מנסה להיגמל קצת, בלי קשר לפסטיבל התקשורתי כנגד האתר, סתם חבורת מטומטמות שמשעממם להם בחיים,

ליאנה חיזקיהו המלך 26

20
[QUOTE=sex_master]
[QUOTE=חזה ענק]יש עוד מישהי מומלצת בחזקיהו 26 חוץ מליאנה?[/QUOTE]
ברור שיש, לא ביקרתי במקום הזה כבר כמה חודשים, אבל אם מאשה עדיין שם אז תלך עליה.
[/QUOTE]

חותם על מאשה גם.
תהיה נחמד אליה תקבל אחלה שירות..
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”