כ שישי אצל סבתא רוזה - דף 11 - סקס אדיר

שישי אצל סבתא רוזה

101
הגברת ממש לא חסודה.
חזרתי אליה אתמול מוקדם בבוקר, התקשרתי ומיד חזרה מהטיול עם הכלב.
שלחתי אותה להתקלח, הכניסה את הכלב לשרותים/מקלחת וישר לעבודה.
יש לה קונגו בלשון ,חפרה וחפרה הברישה ביצים ועינגה, אבל לא על זה באתי לכתוב.
לקראת הסוף קיבלה טלפון, זה הבת שלי חייבת לענות, וענתה.
הטלפון שלה על ווליום גבוה, ושמעתי את השיחה,זה היה יוסי שגם הוא לקוח, ביקש לבוא אמרה עוד 20 דקות. עברו 10 דקות וסיימנו, הלכה להוציא את הכלב.
הכלב לאקי יצא והתנפל עליה ליקק וליקק, התכופפה נתנה גם לו, סיימו ומייד התלבשה.
אני יצאתי. ואחרי הגיע יוסי.
עכשיו יוסי, אני מאוד מקווה בשבילך ששלחת אותה להתקלח, אם לא, המצב די לא נעים

שישי אצל סבתא רוזה

106
גם אני ביקרתי אותה . אכן מכוערת למדי וגם אני יצאתי בתחושה לא טובה.
אבל, מה שהניע אותי לחזור שוב הייתה העובדה שהיא צייתנית וחופשיה למדי ונענתה לכל מה שביקשתי ממנה.
מכיוון שבחורות ב 400 זה גדול עלי אז עיסקת הכל כלול בפחות מ200 בעיני משתלמת מאוד.

שישי אצל סבתא רוזה

107
התיאור של גברת מדוייק. הדירה הייתה נקיה. גם הסדינים והמגבת. הגישה שלה היא שהיא לרשותך ולא נתקלתי במגבלה כלששהי.
הכלב חמוד ונקי ואכן משתתף בחגיגה

חוויה מעניינת. רק לא לשכווח גומי. זה לא בלכסיקון שלה.

hop hop

שישי אצל סבתא רוזה

108
לאחר דגימה כואבת ומגעילה הייתי אומר ולאחר ההמלצות על רימנג מצמרר וכו וכו לא אלאה אתכם בסיפורים אכן הסבתא מנסה לעשות כל מה שתבקש ולאחר מסאז סתמי עם שמן מגעיל ניסה להחדיר את שמוליק ללא כובעון ישר נרתעתי לאחור והיא בשלה אני נקיה נבדקתי לא מזמן לשאלתי אמרה שאין לה כובעונים בדירה ולמזלי שהבאתי חדרתי לתוכה והריח אחרי זה אלוהים ישמור וגולת הכותרת לאחר כל הגועל את מנסה לשתוף את עצמך לפחות במקצת להוריד את הגועל מספרת שאין מים חמים בלית ברירה מים קפואים גם עוזרים לאחר שנפלת לביוב ולכל מספרי הסיפורים למינהם על תעודות מיקצועיות למסאז תסתכלו טוב אם אתם הולכים לגברת סבתא גועל זה תעודות של קסמיקה רפואית ולא של מסאז אני לא יודע איך יש לה תעודות כאלה אם כיעור כזה גדול

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”