כ לורן MILF מגבעת שמואל :) - דף 12 - סקס אדיר

לורן MILF מגבעת שמואל :)

112
שלום לכולם

תגובה ראשונה שלי באתר. חזרתי אחרי כמה שנים בחול ואני חייב להגיד שהפורמים הללו זה משהו גדול, אין דברים כאלו בחול. השיתוף והמידע נפלא
ועכשיו לעניין הגברת.....
קודם כל תודתי לפרופסור שאפשר לי לפגוש אותה.
אז ככה, רבות כבר נאמר עליה וסופסוף לפני שלושה ימים יצא לי לבקר אותה. הגברת מז'נונה עם תעודות.
לא יודע איך הסקתם שהיא חרדית, היא לא. היא גם לדבריה באמצע שנות הארבעים.

לגבי כל השאר באמת שאין הרבה מה להוסיף, הדירה זוועתית, הכל מפוזר, חדר ה"אורחים" סביר והגברת עצמה עושה הכל. גרון עמוק, אנאלי וגינאלי כל צורה כל דבר . אחרי שבחשתי לה בשוקו כמה דקות טובות, גמרתי לה בפה.
חוויה נחמדה אבל נראה לי שפעם אחת עם המז'נונה הזו זה לגמרי מספיק

UMA2014-01-19 00:08:55
לכו להזדיין - החיים קצרים

113
קודם כל אני רוצה להודות לכל מי ששלח לי את המספר של לורן, אשמח להחזיר את הטובה בעתיד אם תהיה לי פרטית.
לביקור שלי אצל לורן- אני אקצר הפעם, כי ממש לא היה לטעמי ולא נהנתי.
התקשרתי אליה בחמישי בבוקר וקבעתי לשעות הצוהריים, התיאום היה קל עם מתן פרטים, 300 לשעה אוראלי בלי, רגיל, אנאלי, אפשר פעמיים.
שהגעתי הייתה קצת בעיה, בדיוק בא מישהו מההוצאה לפועל אז לא יכולתי להיכנס, אבל החלטתי לחכות קצת ולהתקשר שוב.
אחרי חצי שעה היא אמרה לי שאני יכול לעלות, וכמו שאחרים סיפרו לורן די פרנואידית לגבי איך נכנסים.
קצת התאכזבתי מהמראה שלה, ידעתי שהיא לא פרגית צעירה, אבל יש לה בטן די גדולה והפנים ממש לא נאות לדעתי.
עבר התשלום והלכתי להתקלח, יש מים חמים ומגבת נקיה, אבל אין וילון באמבטיה אז זה קצת בעייתי... מברשות שיניים של ילדים מפוזרות בכל מקום.
משם עברנו למופע שלה, לא ממש עשה לי את זה, יש לה חזה בינוני ומאוד נפול עם פטמות מאוד ארוכות. מצצה כמה דקות ומשם עברנו לזיון רגיל ואנאלי. כל כך לא גירתה אותי שבקושי הצלחתי להעמיד את חברי הקטן, עם קצת מאמץ גמרתי.
מכיוון שהייתי ממש מבואס ניסיתי לחשוב על תירוץ בשביל ללכת מוקדם יותר, אבל אז התקשר אל לורן הלקוח הבא ואמר שהגיע... קצת גס רוח לדעתי, חיכיתי חצי שעה והיא אפילו לא שינתה את מועד הפגישה הבאה שלה או אמרה לי מראש שיש לי רק חצי שעה. לא הציעה אפילו הנחה ולא היה לי כזה נעים לבקש אז התקלחתי שוב והלכתי.
לסיכום, לורן ממש לא מתאימה לי אישית, לא במראה ולא בשירות. לא רואה את עצמי אי פעם חוזר אליה.

117

לכל מי שרצה לבקר את לורן, כרגע היא לא גרה שם יותר ואין לה מקום משלה (צרות כלכליות) אז אינה מקבלת ביקורים!

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”