כ חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה - דף 14 - סקס אדיר

חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה

131
[QUOTE=מר-חיב]התעקשתי ,,,ועמדתי על שלי , אבל גם אני בן-אדם שמנסה לפעמים לקלוט את עצמי , ולדעת מתי אין ברירה ולסגת,,, ולא הייתה לי ברירה
למרות שזה דיי לא מקובל עליי.

פשוט לא נכנס איתה יותר. (גם אם זה "הפסד שלי")

תודה.
[/QUOTE]

זה בסדר גמור מה עשיתה ידידי מר חיב.
כמובן יש גבול כמה אפשר להמשיך אם בחורה לא מרוצה.

גם אותי זרזו (אומנם באנאלי) ואז אם שהצלחתי לגמור מהר מאוד או שהיתי יוצא לכוס או לעבודת יד.

אני לא חושב שצריך לעשות ברוגז, בפעם הבאה אולי הכול יסתדר יפה.

134

הייתי ביום שישי אצל לילי, היא אמרה לי שהיא במחזור ולא מקבלת אנשים אמרה לי תבוא שבוע הבא.. בקיצר התקשרתי שוב לאחר שעה ושאלתי על לילי, אמרו לי שהיא כרגע עם לקוח, אמרתי להם שהיא אמרה לי שהיא במחזור ואיך זה אפשרי שהיא עם לקוח.. אמרו לי שהיא לא עושה סקס.. כנראה הרפיה.

ועכשיו התקשרתי שוב ושאלתי אם כרגע הכל בסדר איתה כי היא אמרה לי שהיא במחזור ביום שישי, הבחורה בטלפון לא נתנה לי תשובה ברורה, אמרה לי שהיא לא יודעת והיא ניחשה ואמרה לי בטלפון "לפעמים הבחורה בוחרת את הלקוח" תבוא ומקסימום תכנס עם מישהי אחרת.

השאלה שלי: האם לילי נפנפה אותי ? או שהיא באמת במחזור ?

מחכה לתגובות זה מאוד חשוב לי.

דרך אגב לפי מה שאמרו לי בטלפון כריסטינה עזבה לגמרי את התחום בכי
eliaho2012-01-05 13:06:45

136
לגבי מרי מחלוצים = "לגמור מהר ולעוף" ומי שלא מספיק הוא "לקוח קשה" ועדיף שלא יגיע לפעם הבאה = את זה הבנתי ממנה טוב מאוד.

לגבי לילי היא אמרה לי ביום שישי תבוא בשבוע הבא.

אני בדרך כלל אופטימי ואי אפשר לדעת באמת האם היא היתה במחזור, השאלה היא האם זו השיטה שלה לנפנף לקוחות או שזה היה מקרה של פעם בחודש.

137
אליהו ידידי
פשוט תלך אליה בשבוע הבאה. בלי יותר מדי מחשבות.
אנחנו הגברים תמיד חוששים. שיש בחורה קבועה אז יודעים לחשב את המועד.
אתה רוצה לגוון - אז קורים גם תקלות מסוג זה.
ללקוח מוכר הבחורה עם ווסת יכולה לתת שירות סביר.
שמים ספוג שכמעט ולא מרגישים.
אבל זה לא נוח לכול בחורה. אז פשוט תלך ותבדוק בעצמך.

140

ניקול עושה הכל,,,,,ה..דון-דג-דה-ג'אן היה עם ניקול.

בד"כ הוא לא מחסידי מציצה חשופה , ניקול חשפה לו
הוא לא אוהב שמנשקות אותו (לא נערות ליווי) , ניקול ינקה לו גם את הלשון (אחכ' ינקה את הפמוט...)
ולא היה לו ספק שאם הוא היה אני , הוא היה ממרחב אותה , ניקול נסתה לשכנע אותו למרחב אותה ,

ולאחר זיון חבוש , במצב הדוגי-סטייל , היא כיוונה אותו לכניסה העליונה (לחור התחת)

ואין לו ספק לפי ההשתוללות שלה (מאוד אהב את ההשתוללות) , שאם היה ממרחב אותה , המירחוב היה כולל מירחוב אנאליסטי.

זה הדיווח של הדון ...הוא ביקש להדגיש ,שלמרות שהלחיצה אותו , בגלל הנשיקות והרצון למירחוב ...הוא מאוד ממליץ על השרות המטריף שלה

נו!!! ניקול ...הכול , או לא?!!צחוק
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”