140
על ידי 1985_יואל
קראתי כאן על אילנה והסתקרנתי, אז באיחור מה אני אספר שכבר ביקרתי אצלה פעמיים, לפני שהמקלחת התקלקלה.
דפקתי על הדלת הימנית, והתברר שזו הדלת הנכונה, לא היתה תגובה, אז פתחתי, לא היתה נעולה. נכנסתי וראיתי בחורה מנומנמת ומחייכת על הספה, שאלתי איפה אילנה, אמרה שזו היא, נראתה חמודה ובא לי להצטרף אליה לספה ולהתמזמז כשאנחנו לבושים, אבל חשבתי שקודם צריך לסדר את עניין התשלום. נתתי את ה 130 + סכום של טיפ מראש ושאלתי אם אפשר מקלחת משותפת, והיא אמרה שכן.
אילנה הצביעה על אחד החדרים (השמאלי, לא מקירות גבס) ששם נבלה ואז לקחה אותי למקלחת. מקלחת בתא פלסטי קטן כזה של מטר על מטר, אבל זה מה שעושה את העניין לנחמד ומחרמן, הסתבנו והתלטפנו. אילנה נותנת הרגשה של חיבור מיידי, היא טבעית וזורמת ונינוחה וכייף ללטף אותה, הייתי מאחוריה וסיבנתי וליטפתי את השדיים הגדולים שלה, אחלה הרגשה שגרמה לי לזיקפה חזקה, לרגע נצמדתי אליה, והיא שלחה יד לאחור ואחזה בשמוליק שלי, אמרתי לה שאני חושש שאגמור מהר מדי עוד לפני שנגיע למיטה, כי באמת הייתי מחורמן, אז אחרי שניה או שתיים היא הרפתה ממנו. עברנו לחדר עטופים במגבות, למזלי לא היה לקוח חדש בכניסה, כי אם היה זה מבחינתי היה מאד מאד מביך, אז אתם יודעים שיש בעיה עם הדסקרטיות, אבל כל יתר הדברים עם אילנה הם 10 ומפצים על בעית חוסר הדיסקרטיות.
התמזמזנו בכייף והחמאתי לה על השיזוף, סיפרה שזה ממכונת שיזוף וכמה עולה המנוי לזה (כמה מאות שקלים ל 10 טיפולים), שאלתי מה התנוחת סקס שהיא הכי אוהבת, אמרה שדוגי סטייל, אמרתי יופי, אבל שאני רוצה לסיים במיסיונרית. שאלתי מה עם קונדום, כמו קוסם פתאום היה לה קונדום ביד, כנראה שהיה מוכן מתחת לכר. עזרה לי להלביש אותו, ונכנסנו לתנוחת ה'דוגי', היה כייף, איזה 10 פעם נישקתי אותה בעורף ובצוואר (מה שהתחלתי כבר במקלחת) ובשלב שהרגשתי שאני מתקרב לגמירה, הזכרתי לה את המיסיונרית. אילנה זורמת בטבעיות ובזריזות, תוך שתי שניות כבר היינו במסיונרית ואני בתוכה והיה שם חמים וכייף, הרגשתי שהולכת ונבנית לי אורגזמה חזקה במיוחד, ואכן כך היה, לכמה שניות הייתי ממש מנותק ובעננים, וזה בזכות אילנה שממש חמודה ומשתפת פעולה ויוצרת אוירה מושלמת לסקס.
אחרי כשבוע התגעגעתי וטלפנתי אליה ושאלתי אם אפשר לבוא, היא זכרה אותי והזמינה אותי לבוא. הגעתי בסביבות 9 בערב, ושוב היה כייף לפחות כמו בפעם הראשונה. אין ל יספק שאבקר אותה שוב.
נראה שאילנה פשוט מאד אוהבת את מה שהיא עושה, למזלי בפעמיים שהייתי איתה לא היה לחץ ולא היה אף לקוח שמחכה בכניסה. נראה לי שהיא בכלל לא מסתכלת על השעון והיינו ביחד המון זמן. מכיוון שאין לה פקידה והיא לבד, גם לא דפקו על הדלת שעבר הזמן כמו שנהוג במקומות מסויימים. אני מצטרף להמלצות לבילוי עם אילנה, היא בהחלט חמודה זורמת נינוחה ומיוחדת, וכייף להיות איתה.
מקווה לתרום לפורום בדיווחים, כי אני די משוטט ומגוון באזור ת"א, וגם להעזר באינפורמציה של חברים אחרים.