כ לבה-מאתר אטרף - דף 16 - סקס אדיר

לבה-מאתר אטרף

153
[QUOTE=gunner]bilam - אהבתי את הדיווח וכן את ההומור.

ברוך הבא בצל קורתנו!

[/QUOTE]
מסכים עם קלימרו - ולא רק זה - הייתי אצל לבה ולא ידעתי איך בדיוק לנסח את מה שהרגשתי בביקור אצלה - בלעם פשוט כתב את זה עבורי! מוחא כפייה

אוסיף לדבריו של בלעם - חסרה שם נשיות ועדינות. אין אווירה סקסית, אין ארוטיקה.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

לבה-מאתר אטרף

154
קשקשתא, מסכים איתך לגבי מה שחסר אצלה, אבל לדעתי זה קצת זניח. הרי למען האמת הלכנו גם למקומות כאלה בלי נשיות ועדינות.
אבל מעבר למה שחסר יש אצלה באופן בולט תכונה בולטת אחת. זה לא בתחום המקצועי שלי אבל היא אקסהיביציוניסטית ילדותית.
זה מתבטא בכך שכל מה שמעניין אותה זה: תראו איך אני משפריצה!!! תראו איזה כוס יש לי!!!
בסדר ראינו. הי, אולי תוכלי לפנות 10 דקות (לא יותר) גם אלינו. עזבו את האתנן הלא קטן. סתם קצת נימוס ובגרות.

זו דעתי, מבלי לזלזל ביכולותיה המיניות שעבור חלק מאתנו שאוהב לצפות בהצגה, בטח גורם להנאה וסיפוק.

לבה-מאתר אטרף

155
אני ביקרתי אצל לבה
איך שהגעתי לפני שהתקלחתי היא כבר התנפלה על שמוליק ונתנה מציצה הגונה
בהמשך המפגש ירדתי לה דחפתי לה אצבעות וכמובן בסוף גם פימפמתי אותה בתנוחה מיסיונרית יצאתי ממנה באפיסת כוחות הבטחתי שאחזור ונתתי לה טיפ שמן
בהליכה לרכב שלי עשיתי חשבון נפש והגעתי למסכנה שהוא זיינה אותי וגם שילמתי לה על זה

לבה-מאתר אטרף

157
חבר׳ה לקחתם את העניין קשה מדי אני בטוח שלבה לא שומרת מאגרי טלפונים ותיאורים ודגימות DNA שלנו
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,

אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...

כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.

לבה-מאתר אטרף

158
ביקרתי את הגברת.
פתחה את הדלת בצורה כזאת שהתחבאה מאחוריה וראיתי אותה רק כשכבר הייתי בפנים והדלת נסגרה אחורי. ראיתי אישה שנראית טוב יחסית לגילה אך גילה הרבה מעבר למה שהיא מספרת בטלפון. ישר התנפלה עלי עם נשיקה צרפתית וממש ניסיתי להתחמק. הכניסה אותי למקלחת, סיבנה אותי וירדה למציצה חשופה תוף כי שאני מתקלח.
משם עברנו למיטה. אני חייב לציין שממש לא נמשכתי אליה וכל מה שרציתי זה ללכת הביתה אבל אחרי כל הדיווחים פה הייתי חייב לראות בעצמי על מה מדובר.
לבה נשכבה על המיטה, ישר חשפה בפני את הגרביון המרושת עם החור בדיוק היכן שעלי להחדיר את איברי והתחלנו באקט.
לא ארחיב רבות בנושא, הגברת מממש הר געש מתפרץ. ההשפרצות הראשונות ממש נחמדות אבל די מהר הבנתי את הפרינציפ.
כנראה שלא אחזור. יותר מדי אגרסיבית בשבילי. הגברת גם צריכה להבין שכשנותנים פרטים אישיים בטלפון אנחנו מצפים למשהו מסויים וכשאנחנו רואים בחורה מבוגרת ב10 שנים ממה שציפינו זה כבר מוריד את החשק.

לבה-מאתר אטרף

159
הייתי אצלה לפני למעלה מחצי שנה..גבעתיים איפשהו, תעלה למעלה בשקט שהשכנים לא יישמעו, דירה שנראית כאילו לקוחה משנות החמישים, עם כל מיני פריטי ריהוט ואווירה אפילה בסך הכל, טוב לחובבי ההיסטוריה וכך גם לבה. יש לה כרס לא סמפטית, קוצים אפורים לבנים, והיא לא מושכת בעליל! חדר המיטות נראה מזמין אבל היא לא עשתה לי את זה בשיט וגם המחיר שרצתה נשמע הזוי עוד יותר ברגע שרואים במי מדובר. יש לה גם מבטא, (אולי הונגריה?)
עשיתי פרסה, כמעט ולא רצתה לפתוח לי את הנעילה..
ברחתי וחסכתי.

שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!

העם דורש זרע איכותי!!

לבה-מאתר אטרף

160
לדעתי... לבה היא בחורה שלא מתאימה לכל אחד,אבל בשביל פעם אחת היא כן מתאימה לכל אחד.

יש לה יחודיות של השפרצות שאני עוד לא נתקלתי בדבר כזה...

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”