דיסקרטיות במקום אין ממש איך שנכנסתי לדירה היה מישהו במזדרון ששנינו ראינו אחד את השני והורדנו את הראש מהמבוכה של המפגש לאחר מכן יצאה בחורה מצד שמאל והכניסה אותי לחדר ממול ניראה נחמד אני לא שאלתי את שמה חבל נתנה לי פרטים אמרה 150 עד חצי שעה וכל השאר כבר ידוע... אמרתי שאני רוצה לראות עוד בחורות נכנסה עוד אחת שמנה איני זוכר את שמה שאלתי ישר אם יש עוד בחורות ואז נכנסה לילי לא ידעתי שזו היא נכנסה בחורה פצצה ניראת צעירה בחורה שאם היינו רואים ברחוב כל אחד מאיתנו היה מתחיל איתה אחרי שנתנה לי פרטים החלטתי להיכנס איתה 150 שקלים החליפו ידיים ולילי שאלה אותי אם אני רוצה להתקלח אמרתי לה שכן ואז היא אמרה לי אני אביא מגבת אז ככה המקלחת היא לא בחדר אני מחפש בחדר ולא רואה שום ברז אפילו לא קטן ואז לילי צוחקת ומראה לי שהמקלחת במקום אחר בדירה דבר לא נוח אבל הבחורה הייתה כל כך חמודה וניראתה טוב שזה כיסה על כל האי נוחות הזו הלכתי להתקלח ושמעתי את כל הבחורות בדירה הם יושבות מאחורי המזדרון של המקלחת ומה שמפריד זה וילון כך ש"כאילו" הם לא רואות אותך שאתה עובר לאחר המקלחת נכנסתי לחדר לילי הגיעה עם מגבת הורידה את המגבת גוף יפה אבל לילי הייתה מאוד קרה היה ניראה לי זיון סתמי ומכני מציצה מקונדמת תנוחה מסיונרית לא אוהבת להחליף לא כל כך עשה לי את זה לילי בעצמה גם הבינה ושאלה אם אני רוצה שתעבור לעבודת יד הסכמתי ולילי התחילה לעבוד עד לפורקן בסיום שאלה אם אני רוצה להתקלח ואני ויתרתי על התענוג לסיכום נמחד לא אחזור יותר כי זה לא בשבילי
חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה
161או קיי לאור השרשור הענקי הזה גם אני החלטתי ללכת לבקר את הגברת החלוצים 25 דרום תל אביב