כ קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ] - דף 18 - סקס אדיר

קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ]

171
הייתי כמה וכמה פעמים אצל קטיה, אכן היא די מסננת, לא מקבלת ממש צעירים ותמיד היא חשדנית וחוקרת בטלפון.
אחרי כמה פעמים היא נתנה לי את המספר שלה "לקבועים".

יש לה אחלה גוף, ציצים יפים ואני מת על המציצות שלה.

אחרי המקלחת שלפני, היא תמיד רודפת אחרי לנגב אותי כמו שצריך..חיוך

בשביל המחיר שהיא גובה, אני חושב שהיא אחלה דיל. GFE במידה וזיון לא רע.
choose life

172
[QUOTE=picknrool]לא רוצה להלחיץ פה אף אחד אבל מישהו עשה פה בדיקת HIV לאחרונה אחרי שהיה עם קטיה או שיודע ממנה בוודאות שעשתה בדיקה והכל תקין? יש פה מלא אנשים שעשו אותה בלי גומי ולא ברור מה ניהיה איתה זה לא נראה כאילו היא מתכוונת לעשות סוף לעניין [/QUOTE]

במידה ותאורטית היא חולה זה לא אומר שכל מי שזיין אותה נדבק. יכול להיות על כל 100 זיונים 1 נדבק (תאורטית).
אני באמת לא מבינה אותה למה היא מתנגדת לגומי אבל יש מצב שפשוט אין לה מה להפסיד...

173
[QUOTE=meninblack]

אני באמת לא מבינה אותה למה היא מתנגדת לגומי אבל יש מצב שפשוט אין לה מה להפסיד...
[/QUOTE]

meninblack, את נקבה?????????
זו לא סתם טעות הקלדה, יש פה שתי אותיות שנוספו - נה במקום ן.

יכול להיות?????

( סברס, חומר לחקירה...)
המגביה עוף - ירחיק ראות

176
למרות שאני לא פעיל פה אני זוכר את קטיה מסלמה אבל בדירה הגדולה בקומה שניה אחכ עברו למטה והנרקומנים השתלטו על הדירה למעלה.חד וחלק הזיון הטוב ביותר שהיה בזמנו בדרום העיר עים רימינג מעולה וזיון במקלחת עד שבאחד הימים היתה עסוקה היה תור ונכנסתי עים מישהי אחרת.בזמן שהלכה לתת את הכסף קטיה נכנסה שאלה למה נכנסתי איתה ומאז חרם ! אפילו אחרי שנה שבאתי למטה לא הסכימה לקבל אותי !אני מתגעגע לזמנים הטובים בעיר עים עשרות דירות ומלא מציאות נהדרות ב 100-120 שח בלבד !היום רק סודנים סינים פחד אפילו ללכת !חבל היו זמנים

179
[QUOTE=צעיר לנצח]תגיד מרחיב ישבנים...

אתה יודע שהסיפור שאתה מספר על קטיה ממש מוכר לי?

סיפר את זה כאן בפורום אחד בשם מר-חיב....

זה לא אתה במקרה?[/QUOTE]
לא צל"נ - פשוט זאת תופעה מוכרת וידועה עם קטיה.
זה קרה גם לערבה אנושית.

קישקשתא2013-06-13 08:37:20
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”