כ קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ] - דף 19 - סקס אדיר

קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ]

182
נראה לי שצריך לדווח על קטיה למשרד הבריאות שיאלץאותה לעבור בדיקת HIV , בטוח שהיא נשאית HIV או אפילו חולה בזה , צריך לעשות סוף לזה שהיא מדביקה כל כך הרבה אנשים במחלות ע"י כך שהיא מקיימתיחסי מין ללא קונדום , על מעשים כאלו אנשים אחרים נכנסו למאסר ארוך מאד בכלא ....

183
[QUOTE=צעיר לנצח] תגיד מרחיב ישבנים...
אתה יודע שהסיפור שאתה מספר על קטיה ממש מוכר לי?
סיפר את זה כאן בפורום אחד בשם מר-חיב....

זה לא אתה במקרה?[/QUOTE]

לא יקירי זה לא אני..הייתי צעיר וקטיה הייתה חדשה ובקומה השניה היו ספות אדומות וכל החברה יושבים וממתינים במיוחד לקטיה. דרך אגב היה לי את זה גם עים ברזילאית..מישהו מהותיקים פה זוכר את הברזילאיות מרחוב החשמל מול הגינה בדירה למעלה ?אחכ עברו לעליה

189
ידידי הפרופסור לא יודע איזה פוסט קראת ..
אבל חצי ממה שרשום כאן, הוא על כך שקטיה מסכימה לשכב ללא אמצעי הגנה (קונדום)
אני בעבר דגמתי אותה כמו שדיווחתי ושהיא התבקשה לשבת עלי עם קונדום, לאחר המציצה היא הייתה מופתעת ומאוכזבת כאילו ביקשתי מחברה שלי שתשים קונדום במהלך האקט...
בחורה שמוכנה לשכב עם אנשים שאינה מכירה, ולא יודעת את ההיסטוריה שלהם, היא בחורה שאין לה מה להפסיד בחיים
ומוכנה לעשות הכל ....
אני מאמין שהרבה חברים מהפורום היו אצלה, והדבר המתבקש הוא שהיא לפחות תילך להיבדק, הבדיקה הינה חינם ללא עלות כספית,

190
לכל מי ששולח את קטיה להיבדק מה זה יעזור לכם? הדבר הנכון הוא ללכת להיבדק בעצמך ולקיים יחסי מין מוגנים.
לנשואים שבינינו שעדיין שוכבים עם האשה אין לנו באמת עצה טובה לתת אתם בברוך אם חטפתם משהו והדבקתם אותה.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”