כ אלונה מדירת הסקס בלוינסקי - דף 3 - סקס אדיר

אלונה מדירת הסקס בלוינסקי

21

[QUOTE=סופר לה טיב]לא כל כך אקטואלי אבל השרשור מזכיר לי - לפני כמה חודשים הזקנה פתחה את הדלת וקבלתי לראיון את אלונה. הראתה לי את הכוסלה המגולח שלה לבדיקה לפני שימוש ובדקה את הבאגט שלי אם תקבל אותו לאנאלי. קטע ביזורי.

המשכתי לשלי שהיתה שירותית מאד. התקלחתי והיא חזרה מוכנה ומשומנה לאנאלי טוב ונתנה אותו כמו גדולה. לפני כן מצצה בתאוה, ליקקה את הביצים והציעה לזיין אותה בכוסלה החמוד שלה לפני שנעבור לדלת האחורית תפקדה צמוין וחשבתי לחזור אבל עכשו אני מבין שגירשו אותה... ממש לא הייתי מגרש אותה אם זה היה תלוי בי.

נדליק סיגריה לזכר שלי !
[/QUOTE]

אין שום דבר ביזרי שאלונה בדקה את אבר מין שלך לפני שהסכימה לעשות אנלי. זה רק אומר שהיא בחורה אחראית .

יש רבות שעושות אנלי אבל רק אם הזיין של לקוח לא עבה.

זה מה שגם שלי אמרה לי, שלא לוקחת לאנלי עם זיין עבה.

אבל שמעתי שהיה לה חור שם ממש רחב.

גם לפי דבריך נראה שלשלי העובי וגודל לא הפריעו.

לי אין הרבה ניסיון באנלי. יש דעה של מישיהו האם לשלי לא היו בעיות עם העובי בגלל רוחב החור שלה?

23

בננה זה פרי לא כל-כך עבה ,,,וגם לא ארוך מי יודע מה.

הבעיה עם הבננה שהיא קשתית , וזה טוב רק לחדירה מקדימה ,(מגיעה למיקום נקודת הג'י)

אבל מאחור היא לוחצת על "חוליות הזנב".

מר-חיב2010-1-28 16:21:12
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

26

רוקדים עם כוכבים

באחד מימי החורף הגענו לדירה בלוינסקי 134 בחשש מה לאור העלמותה הפתאומית של ג'ניה הכוכבת הבלתי

מעורערת של דר' ת"א (אנו מפנים מכאן קריאה נרגשת לכל היודע דבר על מקום הימצאה לעדכן את החברים).

קיבלה את פנינו במאור פנים אשה נאה העונה לשם אלונה, אף על פי שהיא כבר מזמן לא פרגית בכל זאת

בתור תרנגולת היא מאד יפת כרבולת. נכנסנו לחדרה הצנוע, קבלנו את הפרטים הידועים ויצאנו לדרך, הכוללת

תשלום 120 ש"ח, מקלחת קצרה ואלונה מתפשטת ומגלה לעיננו המשתאות גוף נערי, חלק נעים למגע, טוסיק

קטן וחמוד מחובר לרגליים חטובות, ציצי יוק.

התחלנו בגיפופים בעמידה ומשם למיטה למציצה נעימה מאד למרות שהייתה עטופה, המשכנו לחדירה כשאלונה

ממעל רוכבת במיומנות רבה וסיום במסיונרית לוהטת. נפרדנו בידידות, תמורה הולמת בהשקעה קטנה.

בגמילה

27
ביום שבת הלכתי לאלונה בשעה 7 בערב, חיכיתי קצת בחדר השני ממול עד שהבחורה תתפנה ובנתיים ביקשתי מפרט מבחורה אחרת בדירה ששמה נטלי,

נטלי נראית בת 37-40 בערך, בין רזה למלאה, פנים יפות ונאות נראית ממש מילפית כוסית !!, יש לה שדיים ענקים !!!! היתה עם חולצה שכיסתה את כל הציצים (ה ע נ ק י י ם) שלה הבחורה נראית ממש טוב בפנים, שיער שחור חזק קצת נמוכה וקומפקטית, תחת קצת בולט ולבשה חוטיני התחת נראה טוב בחוטיני !! נראית ממש סקסית !!! אני חושב שללינה יש מתחרה חדשה בדירה !!

בכל מקרה, אלונה היתה היעד ולא התכוונתי לסטות מהיעד שאליו הגעתי, אלונה נראית בלונדינית מאוד רזה וחטובה, עם ירכיים מדהימים וסקסיים ממש נוזלים מסקס !, בקושי יש לה ציצים והם בגודל שזיף אבל השאר דיי מפצה על זה...

אלונה נכנסה לחדר שחיכיתי בו ואמרתי לה באתי בשבילך, היא חייכה ולקחה אותי לחדר אחר ושאלה מה אני רוצה אמרתי אנאלי, אלונה אמרה שהיא רוצה לבדוק את הגודל של הזיין שלי לפני ושאלה אם הוא גדול Embarrassed אמרתי לה לא גדול ולא קטן רגיל, רצתה לבדוק בעצמה וביקשה ממני להפשיט את מכנסי ולראות במו עיניה (הקטע היה מוזר אבל למה לא) הסתכלה ואמרה טוב אצבע למעלה ואישרה את הבחור, שילמתי 220 שקלים ושאלתי אם אפשר סיבוב כפול אלונה לא רצתה אפילו בתוספת תשלום אמרה שיום שבת הוא יום עמוס וביום אחר היה מצב שכן, בכל מקרה אלונה ואני התפשטנו והתחרמנו בעמידה ואני מאחוריה משיט את ידי לגלריה הקידמית שלה וממזמז ביד אחד את השדיים שלה וביד השניה מאונן לה בדגדגן ... באיזור הזה לא היה כךכך רך אבל בסדר, לבחורה היו קצת זיפים, לאחר מכן שאלה איך אני רוצה אמרתי לה דוגי, נכנסה למצב דוגי על המיטה ואני על שני ברכי מאחוריה הכניסה את הזיין שלי לתוך הטוסיק שלה וזיינתי אותה בהתחלה לאט ואז קצת הגברתי קצב, תוך כדי מזמזתי לה את הירכיים שלה (מהחלק הפנימי של הרגליים) !! לא יודע מה יש בהן אבל הן מדליקות אותי, תוך כדי זיון פיסקתי מידי פעם את הרגליים שלי לצדדים על המיטה (כי לא היה נוח) ואלונה עשתה רעשים כאילו כואב לה ואמרה לי שזה לא נוח לה ואמרה לי לרומם אותם שוב בחזרה, שדפקתי אותה באנאלי הבשר של החור של התחת שלה היה קצת יוצא ונכנס, קצת נגעלתי (אמור להיות דיי טבעי, אבל אצלי היתה קצת הרגשה כזאת מגעילה) אצל לינה לא היה תאפקט הזה Shocked וגמרתי בתחת שלה בכמה הזרקות של זרע בקונדום, היא הוציאה את הקונדום מהזיין שלי וניקתה את הזיין עם מגבון.

בזמן שהיא הוציאה את הקונדום מהטוסיק שלה משום מה היה בקונדום צבע חום וזה נראה כאילו זה בא מתוך הקונדום והקונדום לא נראה קרוע ולא רטוב, מאוד מוזר מקווה שהוא לא נקרע או משהו ושינה את הצבע של השפיך, דיי נגעלתי אבל בקטנה גמרתי לאחר 15 - 20 דקות.

נראה לי שאני יבטל את הזיון באנאלי לזמן הקרוב פשוט היה דוחה, האם אחזור לאלונה לא נראה לי פשוט אין לה את המבנה שאני מחפש בבחורה, למרות שהיא שיתפה פעולה, זרמה וקיבלתי שירות טוב.

מצד שני נטלי בדירה סומנה אצלי ב V אחד גדול !!! איזה גוף מדהים !! איזה תחת בולט ואיזה שדיים ענקיים !! אני יבקר אותה בקרוב.
eliaho2011-08-25 02:07:55

28
אליהו ידידי
כמו תמיד דיוח יוצא מין הכלל מדוייק.
אני מאוד מחבב את אלונה, השירות שלה לבבי ולא טכני.
תמשיך לזיין ולגוון ואנחנו חשים לך תודה.
הקטע שהיא בודקת את גודל הזיין - ידוע.
ידידי היקר סופרלטיב לא התאמץ מספיק ולא עבר מבחן אצל אלונה ולא התקבל.
מה שלא ברור לי, כי אני חושב שאני לא יחידי כזה, שהייתי יותר צעיר הזיין שלי ממצב רגיע למצב זקפה היה מתארך כמעט פי 2.5
אז מה רובם כבר מחורמנים שנכנסים לאלונה?

ערבה אנושית2011-08-25 07:13:54
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”