כ חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה - דף 3 - סקס אדיר

חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה

21

תודה ידידי,

אתה צודק שבלחץ כזה אין אופציה לאורגיה כי אני גם מוגבל בזמן.
אתה צודק גם שאני נמשך רק לאלה שלא איתכן שהן עובדות בזנות. שיש גם בי רצון להפוך בחורה מזונה לנסיכה.(בלי אשליה שהיא תעזוב את המקצוע).

בהזדמנות ראשונה - אלך ללילי. (סתם שאילה: מה כוונה שכתבת: לוקחת את כריסטינה בגדול( גם ללא קונדום)

ועוד שאילה: מה הקהל שם עכשיו, כי בלוינסקי בזמן אחרון בגלל סגירת רוב הדירות בסביבה רובם פועלים סינים חלקם שיכורים וזה מלחיץ.

ערבה אנושית2011-02-04 23:33:24

23
טופ, כנראה שהפרידה מהחברה עשתה לי משהו...
הייתי בפגישה בת"א ובספונטניות ממש למרות שירד גשם ולמרות שלא הייתי בכלל חרמן וכבר יצאתי מת"א החלטתי שאני חוזר ללילי:)
משום מה הפנים שלה לא יצאו לי מהראש, בעודי רטוב לגמרי בשל הגשם המטורף שירד שם, היא פתחה לי תדלת.
חברים הבחורה נראת כמו מלאך עם עיניים בהירות, פשוט נסיכה אמיתית, נכנסנו לחדר , המבט שלה המיס אותי, לא יודע למה אבל היא פשוט נראת טוב בעיניי היה לי יותר רצון לנשק אותה יותר מאשר לשכב איתה. הסתכלתי עליה אמרתי לה שהיא פשוט נסיכה,ושאני לא יכול להיות איתה ככה, אז פשוט נישקתי אותה בלחי והלכתי, טופ לא עוד חלוצים בזמן הקרוב בשבילי :) הבחורה פשוט מהמהמהמהממממת, מה שכן, השכיחה לי את האקסית:)

שאלה לחברי הפורום, האם קיים סיכון מבחינת הלקוחות במידה וחלילה יש פשיטה של המשטרה, לדוגמא: האם עו"ד או יועץ מס/רואה חשבון יכול לאבד את רשיונו במידה והוא נתפס במקום כזה עם המכנסיים למטה?( לא רציתי לפתוח פוסט נוסף), תודה

24
קודם כל בקשר ללילי אין ספק שהיא מלאכית ומיוחדת.אני ניתפסתי בפשיטה במסגר 72 לפני חודשיים בערך.השוטרים די הפחידו אותנו לקחו לנו את התעודות זהות ועשו רישום. עיכבו אותנו בערך 40 דקות יחד עם הבנות שם ואמרו לנו שהפעם הראשונה היא רק הזהרה אבל בפעם הבאה שניתפס זה יהיה כלול במעצר ופתיחת תיק פלילי.סיפרתי את זה לטלי בחלוצים[אחת שמבינה] ולמנהלת העניינים בבן יהודה 38 ולעוד אנשים וכולם אמרו לי שבסך הכל מה שעברתי זה היה סתם חרטה של המשטרה ואין חוק שאוסר הליכה לזונה ולכן הם לא יכולים לעשות לנו כלום וסתם הפחידו אותנו.בקשר לבנות שנתפסות נגדם יש מה לעשות כי אסור לעסוק בזנות בישראל.

25

כוכב הצפון צודק לגמרה.

שלוקחים תעודות זהות בודקים במוקד האם אין תיק נגדך. ואם אתה נקי - בזה זה נגמר.

אבל יש תמיד חשש לבעלי משפחות לאיזה מכתב עם נונונו

שמעתי גם שהיו מקרים שלקחו גם הלקוחות לתחנה. אין עבירה על החוק אבל מתח ובזבוז זמן.

לבנות הסכנה לא המשטרה אלה מס הכנסה. (אלוואי אם היו מסדרים בחוק אבל כתבתי לא פעם שזה כבר אבוד - לא יהיה מוסוד זנות)

למרות שגם אותי הביקורים כאלה מלחיצים, לפחות בפעם אחרונה הגשמתי חלום: לא יצאתי בהזדמנות הראשונה עם צעקותי ששירתתי את המדינה כול חיי ומגיעה לי שירות מין שהוא לא עבירה על חוק, אלה נשארתי למרות ברוגז של השוטרים יחד עם הבחורה שאנחנו מחזיקים את הידיים.

המבט שלה באותו רגע היה אחד מהדברים המרגשים שחוויתי בחיי.

29
[QUOTE=asstriks]
אתם בטוחים שלילי מוצצת ללא קונדום? שדיברתי איתה אמרה שמוצצת עם..היא גם נראתה לי מתוחה קצת אז וויתרתי כי פחדתי מתקתוק. היא מאוד יפה בפנים, בזה אני מסכים.
[/QUOTE]

אותו קטע היה עם כריסטינה,כשאחד המדווחים היה אצלה ונתנה לו מ.ב
וכשאני שאלתי אותה האם היא אכן נותנת מ.ב היא ענתה בשלילה (למרות שהצעתי לה תוספת מזומנים)
וזאת לאחר שטלי אמרה לי שהיא כן עושה (וטלי לא תשקר לי).
Follow your instincts, not your horniness

30

רבותי, זה לא שקר

זאת דרך לגיד לא בצורה מכובדת. הרי לא הגיוני לצפות מבחורה לגיד שהיא עושה למי שהיא רוצה בלבד.
אני זוכר בהומור איך בחורה אחת אמרה לי לפני שנה שהכלי שלי יותר מדי גדול לאנאלי שזה היה אולי נכון לפני 10 שנים אבל לא לפני שנה.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”