כ ניקה מחולון - דף 3 - סקס אדיר

ניקה מחולון

21
[QUOTE=מבקר קבוע]הייתי אצלה , התאורים תואמים למציאות , לי היא לא התחברה. די מכאנית ולא אטרקטיבית. אישה טובה במקצוע .[/QUOTE]
מתי היית אצלה?הייתי אצלה פעם אחרונה לפני כמה חודשים בחולון ומאז אני יודע שהיא מקבלת בראשון אבל הפלאפון שלה לא זמין כבר חודשיים יש לך מושג מה קורה איתה?היית איתה בזמן האחרון?

ניקה מחולון

24
נכון ללפני מס' חודשים היא מקבלת בראשון ברחוב יהודה לייב פינסקר, (מה יש לזונות עם הרחוב הזה פינסקר??? )

הבאתי גיחה ונראיתי את הכונפה הזקנה שזיינתי לפני שנה וחצי בלי קונדום והבאתי לה השפרצה עצבנית בתוך המנוע, ושכמובן אכלתי סרטים אחרי , ויש תיאור מפורט בפוסט שפתחתי,

קיבלתי פלאשבקים מהסרטים שאכלתי אחרי הזיון, ומהדרך המלחיצה, ומכל הפרשה המסעירה .... ועשיתי אחורה פנה מיידית.

אז להיזהר אין לה גבולות בשיט!

ניקה מחולון

25
[QUOTE=ותיקק]נכון ללפני מס' חודשים היא מקבלת בראשון ברחוב יהודה לייב פינסקר, (מה יש לזונות עם הרחוב הזה פינסקר??? )

הבאתי גיחה ונראיתי את הכונפה הזקנה שזיינתי לפני שנה וחצי בלי קונדום והבאתי לה השפרצה עצבנית בתוך המנוע, ושכמובן אכלתי סרטים אחרי , ויש תיאור מפורט בפוסט שפתחתי,

קיבלתי פלאשבקים מהסרטים שאכלתי אחרי הזיון, ומהדרך המלחיצה, ומכל הפרשה המסעירה .... ועשיתי אחורה פנה מיידית.

[/QUOTE]
נכון היא עברה ליהודה לייב פינסקר בהתחלה קיבלה בחולון לא הייתי אצלה בראשון הייתי רק בחולון
בקשר לגומי זה מאוד מסוכן מה שאתה אומר ואתה לא היחידי שאומר את זה הייתי אצלה פעמיים ולא זכור לי מצב כזה היא מוצצת בלי גומי אבל ברגע שעוברים לזיון היא מוציאה ישר קונדום בלי לחשוב פעמיים אחת הסיבות שאהבתי אותה זה שהיא נראית מוגנת ושומרת על עצמה
זיינתי אותה היה אחלה לא הרגשתי יותר מדי בעננים אבל מה שהדליק אותי זה שהיא בולעת הכל עד הסוף

ניקה מחולון

26
[QUOTE=ותיקק]נכון ללפני מס' חודשים היא מקבלת בראשון ברחוב יהודה לייב פינסקר, (מה יש לזונות עם הרחוב הזה פינסקר??? )

[/QUOTE]
ואני באמת לא מאמין רציני זיינת זונה בגיל שלה בלי קונדום ועוד גמרת לה בפנים?מאיפה יש לך אומץ?גם אם הייתי רוצה פשוט לא הייתי מרשה לעצמי דבר כזה
שלח תנושא שלך מה שאמרת על הנושא הזה

ניקה מחולון

29
[QUOTE=פרפר לילה1]

[/QUOTE]
ואני באמת לא מאמין רציני זיינת זונה בגיל שלה בלי קונדום ועוד גמרת לה בפנים?מאיפה יש לך אומץ?גם אם הייתי רוצה פשוט לא הייתי מרשה לעצמי דבר כזה
שלח תנושא שלך מה שאמרת על הנושא הזה
[/QUOTE]

לא מאמין???
זבש"ך חבר,
יש לי ביצים של בת יענה, ויותר גרוע מזה, כשהדם מתנקז לי למטה, זה יותר גרוע מזה שהוא עולה לי לראש....
בתכלס, מה זה משנה את מי אתה מזיין? אם אתה מזיין בלי קונדום אפילו זונה בת 80, ההרגשה של זין חשוף בכוס חשוף זה משהו שאי אפשר לתאר,
כל שכן גמירה עצבנית חשופה .

דרך אגב, אני לא הראשון, ולא האחרון שעושה לה את זה, באתר מתחרה שאסור לי לתת אליו לינק יש המון דיווחים שהאתר לא מצנזר, והיא מזדיינת חופשי עם מי שבא ( כולל בני דודים, אין שום בעיה להבין את זה מהשגיעוט קתיו שלהם , יענו שגיאות כתיב)

זו אותה אחת, תקרא בבקשה את הפוסט שצרפתי, יש בהמשכו את מה שהיה לי איתה.
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=28730&KW=&PID=231975#231975

ניקה מחולון

30
היי לכולם. הייתי אצל ניקה. אני מקו. שאני מדווח על אותה . היא ברחוב פינסקר לייב רשלצ. בכל מקרה, מראה לא להיט. רוסיה טיפוסית לגיל 60+. הרבה נקודות חן על הגב. רצון טוב. מציצה חשופה. חדירה. פמפום 5 דקות, מקלחת , כוס מים והשביתה. הטלפון שלה זה מה שפורסם של השותפה דיאנה...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”