כ מכוני דרום תל אביב - דף 3 - סקס אדיר

מכוני דרום תל אביב

21
קיש לא הסכמנו לשמור את האורגיה הזו בסוד?Wacko
רק מהמחשבה על אורגיה כזו קופאים לנו איברים בגוף...Ermm

[QUOTE=קישקשתא]

[QUOTE=המלקק בעמ]
והנה דיווח על המיני אורגיה שהיתה אתמול עם חברי פורום סקס אדיר קודם כל חייב להודות לחברים שענו מהר ושמרו על השקט במכון נתנו לי את הכסף. אחרי זה העברתי לינקול בדיסקרטיות ולהלן הדיווח קודם כל היינו 3 כל אחד שם 150 לעסק וככה כל אחד התקלח בתורו היא ישבה על המיטה ערומה ומצצה לנו בתורות כולל ביצים ואז עשינו עץ או פלי מי מזיין ראשון אני נבחרתי והתחלתי לפמפם אותה מאחורה תוך כדי שהיא מוצצת לשני החברים ואז הפכנו אותה על הגב אחד החברים דפק אותה במיסיונרים תוך כדי שהיא מלקקת את הביצים לשני לא יכולתי גמרתי לה על הפנים תוך כדי היא המשיכה למצוץ ולהזדיין עד שבסוף כל הזרע של כולם יה על הפנים התקלחנו התנתקנו ונהנינו בתרועה . את האמת התמכרתי היום ב 10 או 11 רוצה עוד פעם מי באיתי. היום תשלחו הודעה פרטי תעשם וניפגש שם

[/QUOTE]
כן, בטח - ובאותו זמן בדיוק, במקום אחר (הירקון פינת גורדון ליתר דיוק) - אחים שלו גברים, רימינג מעשי ועבדכם הנאמן - עשינו אורגיה עם שרון! Tongue

תגיד - מה בדיוק אתה מלקק? פטריות הזיה? Wacko

[/QUOTE]

מכוני דרום תל אביב

22
[QUOTE=אחים שלו גברים]
קיש לא הסכמנו לשמור את האורגיה הזו בסוד?Wacko
רק מהמחשבה על אורגיה כזו קופאים לנו איברים בגוף...Ermm

[/QUOTE]

[Image: t2699.gif]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

מכוני דרום תל אביב

24
[QUOTE=ארנב לילה]וואלה קישקשתא אתה צריך לעבוד בשב״כ או ביאחב״ל [/QUOTE]

קישקשתא תותח... מוחא כפייה
בסוף יתגלה לנו שקישקשתא שייך לכנופיה שמפילה את אתר אנונימוס כל שבוע מחדש.קריצה
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

מכוני דרום תל אביב

25
אני לא אתפלא אם יום אחד יהיה על דלתי פתק בבוקר עת אני יוצא לעבודה
״בוקר טוב לך ארנב לילה״אני כל הזמן משתדל לשנות ניקודים בהודעות ונוסחי דיווח מאימת מחשבו של ידידנו הקוצני
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,

אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...

כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.

מכוני דרום תל אביב

26
[QUOTE=ארנב לילה]אני לא אתפלא אם יום אחד יהיה על דלתי פתק בבוקר עת אני יוצא לעבודה

״בוקר טוב לך ארנב לילה״אני כל הזמן משתדל לשנות ניקודים בהודעות ונוסחי דיווח מאימת מחשבו של ידידנו הקוצני [/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”