שדרות הר ציון 59
22שלום חבריה עליזה 

רציתי לעדכן, הייתי ביום ה' האחרון 23/7
אצל גומלת החסדים ניקול
אצלה הכל כרגיל תודה לאל.
אבל היא עידכנה אותי, כי באופן
דיי בטוח (והרי כבר היו שמועות בעבר - כולל שלי)
שבשבוע הבא לקראת סוף החודש, הן עוברות מקום, אל
רחוב נווה שאנן 27 או לרחוב הגדוד העברי במספר לא ידוע
בכל אופן, אני חייב לציין, כי בהיכנסי למקום שמתי לב לשינוי, והשביל הצר מהמדרכה עד הכניסה כוסה בגג
שממשיך מסוכנות המוניות, ועד לשכנים מימין וכך מכסה את השביל גישה.
הקיר הימני בשביל הגישה הוגבה קצת לצורך כך ולכן היו בשביל המעבר קצת בלוקים. אין ספק שכך הוגדלה הדיסקרטיות של המקום.
בכל מקרה, לפני שנכנסתי לחדר עם ניקול, הופתעתי לקראות במקום עובדת חדשה.
בלונדינית, by Bobrowser Ads 1.1"> שיער
ארוך. נראית יחסית רזה ושמורה בת 45 פחות או יותר. מצב אכיל +

ידוע כי אנו נוטים להידלק ממראה ראשוני חטוף, ולקלוט את התמונה הנכונה והמלאה אחרי התשלום/ ההשפרצה.
בכל מקרה היה מראה מסקרן.
בגלל הקשר ארוך השנים והרציף עם ניקול, אהיה חייב לצרף אותה ולא לבחור בבלונדה במקום ניקול, כי לא נעים לי מניקול
קרה לכם פעם דבר דומה?
שדרות הר ציון 59
24חברה אני למצליח למצוע את המקום...
אני זוכר פעם זה היה ליד המוניות ממש צמוד בקומת גג כזאת.
שדרות הר ציון 59
25קוראים לה אלונה , והיא קרחונית ....יש בטן , וחזה נפול
לאחר שסוף-סוף הצלחתי לגמור (והייתי מאוד חרמן ,, אבל היה קר ללא קשר למזגן) .. בכדי להיות רגוע , מרחבתי את ניקול .. אז לא להתלהב מהפנים של אלונה.
לאחר שסוף-סוף הצלחתי לגמור (והייתי מאוד חרמן ,, אבל היה קר ללא קשר למזגן) .. בכדי להיות רגוע , מרחבתי את ניקול .. אז לא להתלהב מהפנים של אלונה.
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה
שדרות הר ציון 59
27רק חזית ... למרות שפעם או פעמיים (ממש מזמן) בגלל שהיא הייתה ממש פצצה וחרמנית , לא נמנעתי ממרחוב אחורי .. אבל זה היה בפוקס בשנות 2000
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה
שדרות הר ציון 59
29לא שווה ללכת לשם הייתי כמה פעמים זוועה מתקתקות הרוב בטטות אמנם זול 120 אבל שירות על הפנים בשדרות הר ציון ליד התחנת מוניות שעולים במדרגות עץ ליד הנגריה,גם ליד המרכזית מול ליד התחנת אוטובוס עם השער ברזל עוד יותר גרוע
רוסיות מסריחות שאתה בא נקי מריח טוב אומרות לך מה זה אתה לא מתקלח ועושות סקס ומתנגבות אחרי זה עם מגבון וכולן מסריחות יותר ממזבלת חירייה אין גבול לבושה הכי טוב רק פרטיות לשלם 200 שקל אפילו כפול להיות רגועים לקבל שעה כמו שמבטיחים ובלי פשיטות של המשטרה ושאר ההתקפי לב
שדרות הר ציון 59
30לכל קהל החברים שמגיע למקום
מגיע לנו מזל טוב
הם עברו לכתובת חדשה.
המקום בשיפוצים ומתחילים כניראה עוד יומיים.
מדובר על נווה שאנן 27 בקומת קרקע.
עודכנתי ישירות היום בבוקר מניקול, שלא נמצאת עד יום ה' כי היא באילת
מגיע לנו מזל טוב
הם עברו לכתובת חדשה.
המקום בשיפוצים ומתחילים כניראה עוד יומיים.
מדובר על נווה שאנן 27 בקומת קרקע.
עודכנתי ישירות היום בבוקר מניקול, שלא נמצאת עד יום ה' כי היא באילת