כ מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח - דף 21 - סקס אדיר

מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח

201
[QUOTE=אוליב]

גם אני הייתי אצלה לפני כמה שנים
היא היתה קוראת לי פרח שלי ומלאך שלי וכל מיני בלבולי שכל
צריך להיות ממש מפגר כדי לחשוב שהגברת הזאת היא משהוא שהוא יותר מכלום
היה פה משתשמש שקואים לו בינו38 שחשב שהגברת היא סוג של עילוי ושהיא רוחנית ומקצוענית וכו'
אשקרה בדיחה רעה
לפראיירים בלבד
[/QUOTE]
מבחינתי זה הפרט הכי מעניין בכול האשכול הזה... מה באמת קורה עם המשתמש בינו 38???
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

205
וואי באמת ביקור מעליב ביותר היה לי כנראה היינו אותו יום -
אחיכם בא יום רביעי לגברת ישר מתחילה הגברת פוצי מוצי מתחילים במיטה מוצצת שתי שניות שמה קונדום מנסה להרכיב את הפרה לא מצליחהיודעת/יכולה לרכב , לא מרגיש את הכוס בכלל מעביר אותה למצב שתיים מפמפם אותה מזרזת אותי לגמור עם הקוצי פוצי שלה . גומר איכשהו . מסאג מעליב ביותר אחרי זה אמרה לי לא להביא יותר צעירים ופתחה בהסבר ״אני אוהבת לעבוד עם זקנים 50+ בדרך כלל לא עומד להם הזין ואני מעמידה להם אותו והוא גם בדרך כלל ממש קטן אני לא מרגישה אותו - הם בעצמם לא מרגישים אותו... שואלים אותי אם גמרתי אומרת להם כן גמרת גמרת , תראה זה עבודה , אני מתפרנסת מזה , לא באתי בשביל סתם לעשות סקס מאמלה״ מילה במילה. זונה...

206
קודם אתחיל בתודה לח"כ על הטלפון. הייתי ומה אומר היה מתיש ומייגע!!! קודם הגברת נראית לא רע לגילה אבל היא חופרת ברמות שאין לתאר יצאתי עם כאב ראש ומוח נפוח ברמות מטורפות. היא אוהבת לדבר הרבה על מרידיאנים וצ'אקרות ועשתה לי דוקטורט בנושא היא יודעת איך למשוך את הזמן ולספר סיפורים הייתי אצלה שעה לפחות אך תחלס לענייננו והסקס אולי עשר דקות גג. לא נותנת להוציא מילה מהפה . קבלת הפנים נמשכה כעשרים דקות ואחרי כן מקלחת זריזה וכשהצעתי לה להצטרף אמרה לי שכבר התקלחה פעמיים. נשכבתי על מיטת העיסויים והחלה לבחון את גופי ולנתח אותו ליטפה הרבה וסיפרה לי כל מיני סיפורים על החיים ולאחר כעשרים דקות של בילבולי שכל ביקשה שאסתובב ותוך שניות הורידה את הגופייה השחורה וכבר תפסה את חבריקו שלי בין שדיה והחלה לשפשף בטירוף ניסיתי לעצור אותה אך היא לא הירפתה והמשיכה כשהיא אומרת לי ככה אתה צריך לגמור ולא ויתרה עד הצונאמי . וכשהצונמי הגיע היא רצה לשטוף את עצמה ואומרת לי קדימה החבר שלי מחכה לי אני ממהרת. בלית ברירה התקלחתי ועפתי מהמקום כל עוד נפשי בי. חוייה מאוד מבעסת וכמובן שלא אחזור שוב. זה אני הטיפש שקרא כל כך הרבה ולא הבנתי שהיא עובדת עלינו וחבל על הזמן. לא נורא נמשיך ליעד הבא.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”