אז ככה,
לאחרונה יצא לי לבקר את הגברת, שאת מספרה קיבלתי בעזרתם האדיבה של BACKTALKER ושל איצטנגין, שני חברי פורום שכבר עזרו לי בעבר במספרי טלפון, והאמת שאני מזכיר אותם פשוט כי מגיע להם לקבל ח"ח.
כרגיל במצבים של בחורות שבאו מרוסיה (על שלוחותיה) ההתקשרות היתה בעזרת ידידנו גוגל טרנסלייטור.
כהמלצה אני אומר שעדיף לאלו שיש להם אנגלית טובה לתרגם מאנגלית לרוסית ולהיפך, זה יותר מדוייק, וכמובן לא לכתוב כלום בסלנג.
התקשורת איתה מעט מתסכלת כי לפעמים היא עונה כמה שעות אחרי ששלחתי לה הודעה, אבל בפועל, בתוך 24 שעות אירגנתי איתה פגישה.
קבענו נק' מפגש בנתניה (היא איחרה 15 דק') וכבר הייתי בטוח שהיא לא תבוא אך לבסוף היא באה.
אין ספק, שהיא לא לאוהבי הצעירות הרזות, אלא לאוהבי "נשים". להערכתי היא בת 40, יש כמה ק"ג עודפים, אבל היא נראית יותר טוב מהתמונה שלה עם השושנים.
אהיא מתמסרת בסקס, ואם יש כימיה טובה אז בכלל, היא לא באה להעביר שעה לקחת כסף (500) ולעוף.
לא מלחיצה בזמן ולא עומדת עם סטופר.
לדעתי (ולי יש כלי עבה, לפחות לפי 99% מהבחורות שהייתי איתן, כולל לפחות 40 זונות על בפאטאייה, תאילנד

) יש לה כוס בינוני ברוחבו, בואו נאמר שנתקלתי בצרים ממנו, אבל זה די הגיוני לאישה בגילה, אחרי לידה / לידות.
מציצה טובה, ולי היא עשתה גם מסאג' (עם שמן או משהו כזה, אז קחו את זה בחשבון אם אין בחדר מקלחת עם מים חמים או משהו).
אישית אני נהניתי מאוד, אבל אין ספק שהיא לא לכל אחד.
מבחינת גובה היא 1.70, מבנה גוף נשי מלא, חזה בינוני + אבל נפול (לי אישית זה לא הפריע).
ובניגוד לתמונות שלה, לדעתי היא יפה בפנים.
זהו. שכל אחד יעשה את החישובים שלו, ויש לזכור שהיא לא ממוקמת, כך שיש עלות נוספת ל-500.