כ אלונה מדירת הסקס בלוינסקי - דף 4 - סקס אדיר

אלונה מדירת הסקס בלוינסקי

31
חברים הייתי בלוינסקי 134 אתמול הייתה שמה אלונה בחורה גבוה רזה חזה בינוני בהירת עור שיער קרה קצר צבוע לבלונד שטני... עושה נאלי רק עם הגודל קטן איתי היא לא הסכימה.. מציצה חשופה + זיון 150 ש"ח למציצה תוספת 20 ש"ח מוצצת טוב..עד שהפסקתי אותה זיון בכול התנוחות. סך הכול תמורה טובה למחיר.

מישהו מכיר את דיאנה? ממליך עליה? דיאנה שעובדת גם באותו המכון.
עם קעקוע קטן ברגל.

32
[QUOTE=dan1970]מי שהיה עם אלונה צריך באמת לבצע בדיקה ע"פ מידע שקיבלתי היא עברה שינוי מין והיתה חולה במחלת מין .
ראו הוזהרתם לא פלא המחיר זול אצלה !!!!
[/QUOTE]
ממש פראנואי מי שכתב שטוית אלה.
מכיר את אלונה שנים באופו אישי, מכיר כל ההיסטוריה שלה, יודע מי היא ומה היא.
לא להתייחס לדברי פראנויה.
מה שנכון יש לה מנהג משונה לבדוק את גודל הזיין לפני שהיא מסכימה לאנאלי.
אף פעם לא הבנתי את הקטע כי בדרך כלל זיין לא עמד בהתחלה ויכול לגדול פי כמה שמזדקף. (מדבר לא רק על עצמי אלה גם על סמך כמה אורגיות שהשתתפתי).

33
שלום חברים, עליתי לדירה בלוינסקי 134 כדי לברר אם שרה נמצאת
פתחה לי את הדלת משהי הזויה, מבוגרת עם שער צבועה אדומה משיזוף ומלאה קמטים..טענה ששרה לא עובדת יותר .
שאלתי אם יש עוד בנות ועדיף שתהיה חטובה..
ביקשה שאכנס לחדר המתנה וכבר אלונה תגיע..
נכנסתי לחדר וההזויה התחילה לעשות ספורט מול מראת הכניסה (ספק פילטיס ספק מתיחות) חחח
נכנסה אלונה.. פנים קצת מבוגרות גיל 40 אך גוף רזה מתוח ויפה, כיוונה אותי לחדר עבודה.. 130₪ החליפו ידיים..חזרה התפשטה ונגלה לפניי גוף רזה נחשי, לטעמי.. עור מתוח, חזה: אין חזה (שפיצי) טוסיק עגלגל ובהחלט מזמין, בטן שטוחה.. קצת מזמוזים מחרמנים , הלבישה את הקסדה למציצה מקונדמת (מעדיף, לכן לא בדקתי אפשרות ללא) מציצה עמוקה + תפיסת הראש וטריקות מצידי
דוגי חזק. רכיבה... גמירה מיוחלת..
זריז אך מהנה..
בהחלט אחזור שוב כשיצא לי להגיע ברכבת לתא. 3 דק מהרכבת, תחנת סבידור
טוענת שעובדת בוקר. 10:00-17:00
שימדון
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...

35
[QUOTE=סופר לה טיב]
נדמה לי ששימדון טעה לגבי תחנת הרכבת.3 דקות לא מסבידור אלא משכונת התקווה.שימדון לא טעה לגבי הטוסיק המזמין, משום שהטוסיק הזה אכן מקבל אורחים,כפי שגם ערבה הזכיר ידיעה אחת מעליו
[/QUOTE]

לפי ההרכב החדש של אורחים במכון, סביר להניח שנציגי מדינות רבות מעולם השלישי בקרו את הטוסיק החמוד והמזמין הזה, שרק נאמנותי ללינה בתקופת המכונים שלי מנעה ממני להיות בין אורכיו הקבועים (אז האורחים במכון היו רובם הישראילים)

38
שאתה יוצה מתחנת רכבת ההגנה והולך לכיוון של תחנה מרכזית חדשה אז בשביל הזה יש בניין אתהת ראה רשום מיספר 134 שם זה נימצה להתקשר לשם אי אפשר לא יודע מה הקטע שלהם אבל כשמבקשים פרטים הם אומרים שטעות כנראה פוחדים ממשטרה או משהו כזה

39
דיווח חי מהשטח! ירדתי הכן בתחנת ההגנה ומהר הגעתי לכתובת
אלונה רק בבוקר ועכשיו ערב...
הכניסה אותי לחדר המתנה בחורה שאני לא זוכר את שמה ונתנה פרטים, תוך כדי שאני מבחין בלקוח עומד ממתין במסדרון
מראה: אדמונית גוף נראה רך אך בסדר. סביבות 30++ נראה שהתחת לא יפה ובקשתי לראות את האחרות,
אמרה שיש את לינה. ונטשה. מתפנות כמה דקות... אני ממתין ומתחיל בהודעה... נטשה נכנסת..מבוגרת גוף גוצי..בקשתי שתקרא ללינה
(פה אני עוצר לכתוב חי) לינה נכנסת ונפתחו לי העיניים בשמחה.. נראת בשנות השלושים המאוחרות, שיער אדמוני משהו, לבשה בייבי דול עם ביריות, חזה גדול נראה מלא, גוף חטוב תחת בחוץ מבקש להיכנס.. מפנה אותי לחדר העבודה.. חדר קטן עם כול מה שצריך . מקלחון מיטה זוגית.. מציע לי מקלחת...אני נענה בחיוב..חוזרת ..מתפשטת ונשארת רק עם תחתונים...עולים למיטה ומתחילה בחושניות להדליק אצלי את המנועים..והכן הצליחה ובהצלחה רבה
דקות ארוכות שהיא בתחתונים מנשקת בצווארי ומלטפת את איזור החלציים בחושניות יתרה (נראה שעוצמת עיניים ונכנסת לזה, אהבתי)
פושטת תחתונים ומתחיל האקט:
אחרי שהוא כבר בשיא תפארתו.. מלבישה גומי למציצה עמוקה ומורגשת (למרות הקסדה) מכניסה לפחות 15 סמ׳ (נשאר עוד קצת ;-) ומשאירה אותו פנימה מס שניות וחוזר חלילה.. עד שנכנסת לקצב מהיר ועמוק.. תענוג..
מתיישבת עלי ומתחילה לנוע בקצב חושני תוך כדי שאני חופן את שדייה הגדולים- תיאור: חזה גדול טבעי מלא, נעים למגע, קצת נפול כשעוזבים אותו אך מי רוצה לעזוב אותו...
במיסיונרית הרגישה כמו מאהבת מחבקת מלטפת נשיקות בצוואר ועיניים סגורות עם קולות מחרמנים ומחורמנים..
לסיום דוגי מול מראה, הגוף שלה נמתח לרמה של כוסית על. אני ביד אחת תופס מותניים ותחת וביד השנייה לש בפרעות את שני שדייה.
והיא מנגד נותנת קונטרות עד כדי שהיא זזה ומזיינת אותי, וביד אחת מלטפת את הכדורים הלוהטים וכול האיזור מסביב. עד התפוצצות הר געש שהיא יצרה בכוחות עצמה...
כבר אותו הרגע הבנתי שזאת הייתה חוויה מוצלחת ומפתיעה עבורי.. ממש בספונטניות נכנסתי לדירה בדרך מהרכבת, באמת רק רציתי לדווח שזאת הכן תחנת ההגנה ולא סבידור ומשם נסחפתי לחוויה מוצלחת עם לינה..
אז חברים מקומיים, שווה בהחלט 130₪ אני הייתי שמח לאחת כמוהה באיזור הצפון ב 200₪.
אם תתרשמו גם לטובה, הייתי מציעה שאחד מכם אפתח עבורה שרשור משלה , שלא יהיו כאן הרבה חוות דעת על לינה עם כותרת על אלונה
תזיינו ותהנו, שלכם
שימדון

לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...

40
ואללה שימדון אתה מקבל 2 מתוך 2, הייתי אצל אניה אחרי ההמלצות שלך ונהנתי, עכשיו יצא לי לעבור באזור התחנה מרכזית והרגשתי שזכיתי בפייס.

אז לפירוט קצת, אם יוצאים מהתחנה מרכזית לרחוב לוינסקי ממשיכים עד 134, אל תטרחו להתקשר למה לא יסבירו לכם איך אפילו להכנס, אני בהתחלה חשבתי זה סגור אבל הדלת ברזל פתוחה עולים למעלה במדרגות ויפתחו לכם איך שיראו אותכם. הגעתי באזור 12 אז הייתה רק בחורה אחת ויקטוריה, קצת מבוגרת אני מאמין באזור ה40, לא דוגמנית על אבל רזה ונראית בסדר גמור הייתי מביא לה 6/10 רק כי אני מת על כוסיות ואני צעיר יחסית, ישר שאלתי פרטים אמרה שאין אנאלי חוץ מזה יש הכל אפשר גם מציצה בלי קונדום בתוספת של 20 שקל. ביקשה 130 שקל ובשביל שני מספרים 180 הלכתי על שתיים. אחרי דוש שלי ושלה נשכבנו התחילה בליקוקי פטמות עלתה עליי כשאני מנשק לה תצוואר והיא מביאה לי ביד, לאחר מכן המשיכה למציצה, לא הכי טובה קצת שיניים ולא שואבת כמו שצריך, אבל היא הכניסה אותו עד הגרון(למרות שאין לי ענק אני בינוני), לאחר מספר דקות התחילה לרכב עליי שאני מפמפם מלמטה הרמתי אותה הפכתי אותה וגמרתי המיסיונרית.. קצת מנוחה ועוד פעם התחילה לשחק בביצים ולשלוק אותם העמידה אותו חזרה קונדום ויאללה מיסיונרית דוגי לכמה דקות ביקשתי שתרכב רכבה חזרתי לדוגי פמפום.. היא הייתה ממש סבלנית והרגשתי שזה לא הולך לקרות עוד פעם אז הודעתי לה היא ביקשה שתעזור לי לגמור ידנית אבל אמרתי לא צריך תודה רבה, הייתי מאוד עייף והזעתי אחרי שפמפתי דקות ארוכות בדוגי אז ויתרתי, היא נכנסה להתקלח אחרי זה אני אמרתי תודה והלכתי משם.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”