כ ויקי הנימפומנית - בעל העקידה 45 [בוגרשוב 12 לשעבר] - דף 4 - סקס אדיר

ויקי הנימפומנית - בעל העקידה 45 [בוגרשוב 12 לשעבר]

33
סופרמן מכל הלב... אנשים פה בפורום לפי דעתי אנשים ממש רחבי לב ורגישים בהבנת אנשים אבל הדרך לרמוז למישהוא שהוא קצת "מזייף ומאט " את הקצב יכולה להיות יותר טובה,בכל אופן תנסה ללבוש על עצמך קצת עור של פיל ולהבין מה החבר'ה פה רומזים ולהבין את הרוח של החבר'ה.

שבוע טוב לכולם.

אני אתרום עבודת סידור קטנה:

מרינה "מחולון" - 0502403221

קארין החתולה - 0546045141

לינה לוונסקי - 03 6396081

אילנה גאולה - 0544428652

טליאווה חלוצים - 0546804996

אירה ידיעה פניני - 03 6881067

ויקי הניפומנית - 05083334294

עלייה 47 - 0549856528

סנדי לוונסקי 66 - ----------

עדן - 0549116203

מבוגרת סבבה כיכר רבין - 0528867386

מרינה ראשית חכמה - 0546444424

אלמוג התושיה - 03 5188789

*אמילי (רחוב) הר ציון - 0549345117

*טוקיו ספא יצחק שדה 34 - ליאת משהוא טיל (שם הציעו לי להיות מאבטח "מטעם" משחפת חרירי,כי אני גורילה)

34
אהלן חברה ביקרתי היום את ויקי הנימפומנית ואני יכול לאמת שלא סתם קוראים לה ככה חחח
קבעתי איתה ל3 וחצי יבשה אותי ב4 וכבר איכזבה חיכיתי עד ארבע נכנסתי והיא מאוד הצטערה אמרה לי שזה ישתלם
ומה אני יגיד לכם זה מאוד ישתלם התחלנו במקלחת משותפת אחרי עברנו למיזמוזים (אחלה GFE) ומשם למציצה מציונת למרות שהורגשו קצת שניים,אחרי זה 69 מואז הגענו לעיקר לסקס! מה אני יגיד לכם היה מטורף הזדינו בדוגי,במסיונרית,בשכיבה,ברכיבה והבחורה גמרה, אחר כך עברנו שוב למציצה ששם גמרתי לה בפה.
אחרי זה התקלחנו שוב ביחד (יאמר לזכותה שהיא מאוד נקיה התקלחה לפני ואחרי וגם צחצחה שיניים) ונפרדנו לשלום
מה אני יגיד לכם לחזור אני בטוח יחזור.
בקיצור מומלצת מאוד

"עם אתה אדם דתי אתה מדבר עם אלוהים,עם הוא עונה לך את פסיכי"

36
כמה דברים ....

1. לגבי הדיווח של בוריס - אין ספק שהוא הגיע לדגום בטיימינג גרוע (יום שישי בצהריים זה כאמור זמן לחוץ לדגימות ) ..
ויש לה גם משפחה חוץ מהעיסוק הזה . ובגלל זה נבע התקתוק - אין לי בכלל צל של ספק עם הדגימה הייתה מתקיימת בזמן אחר ..
הוא היה מקבל שירות מעולה .

2. היא לא נרקומנית ולא אלכוהוליסטית בוודאות !!!! אני מכירה אותה היטב היא שירותית ביותר ליבלרלית מאוד במיטה .
ונותנת תמורה מעל ומעבר ל-200 ש"ח - נהפכתי לקבוע אצלה מאז . פשוט מצויינת וכל מילה מיותרת !!!!

3. נכון היא מדברת הרבה - אז מה ? , זה לא חדש כמעט כל הבנות בתחום הזה מדברות הרבה .

מבחינתי הבחורה מ"ס 1 כיום בדרום ת"א - רק צריך להגיע בטיימינג מוצלח וליצור איתה בחיבור ...
ואז השמיים הם גבול ...
אולי הביקוש הרב שהיה בהתחלה מעט עייף אותה - אבל היא בעלת פוטנציאל אדיר , ותעשה הכל כדי שתצא ממנה עם חיוך
על הפנים .

מומלצת ביותר - ואני נותן מילה של כבוד !
חולה כוס2011-09-19 19:25:52
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

37
[QUOTE=חולה כוס]

3. נכון היא מדברת הרבה - אז מה ? , זה לא חדש כמעט כל הבנות בתחום הזה מדברות הרבה .

[/QUOTE]

היא בכלל אמרה לביישן 58 שזה אתה שחופר: מבולבל

[QUOTE=ביישן 58]

אגב סיפרה על חולה כוס שחפר לה וגם הציע לה עוד הצעות .
[/QUOTE]

קישקשתא2011-09-19 19:44:29
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

38
מעניין איזה הצעות ח"כ הציע לה...
שימו לב שח"כ מגדיר עצמו מחדש בחתימתו, גם כ"שף המכונים והדירות הדיסקרטיות".

יכול להיות שמדובר במיזם חדש של שירותי קייטרינג באיזור דר' ת"א?

מעניין מה יש בתפריט (חוץ מנשיכות בגב וכמה כאפות...)
I fart in your general direction

39
גם אותי מעניין איזה הצעות הציע לה ח"כ,במיוחד במפגש הראשון שלהם.
קשה לי להסכים עם ח"כ בכך שהיא "מס' 1 בדרום בת"א":נראית על הפנים,חזה שלה מזכיר את חזה של רוני מרח' עליה:קטנטן ונפול.
יכול להיות שהיא באמת לא נרקומנית ואלקוהוליסטית,אבל לדעתי עדיף להוסיף כסף וללכת למישהי איכותית ואסטתית.
בזמן האחרון יצא לי לדגום כמה בנות,ומבחינתי היא "מס' 1 מהסוף".

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”