אולי תכתוב מה המחיר שלה? מה אפשר לעשות אצלה ןמה אי אפשר? תודה
אינגה ירוקת העין - באזור התחנה המרכזית
33אינגה נמצאת במקום הכי מסריח בתל אביב . הקירות מקולפים המצעים לא נקיים והריח לא משהו. המקלחת זוועה ואם אין לכם נעלי בית אל תכנסו להתקלח. אני לא בטוח שהמים נקיים. כשאתה מגיע הם מכניסים אותך לכוך מאחורי וילון שכביסה לא ראה שנים. אם מישהו לא ממתין, אז תזכה להיכנס לחדר קטן ומסריח אף הוא ללא טיפת אוויר. זה המקום! מבחינת הבחורות- כמעט כולן נחמדות ( חוץ מהבחורה המלאה עם החזה היפה) אך רובן עגלות וסליחה על הביטוי. גם אולה מאוד נחמדה אבל עגלה- לא מישהי שהייתי רוצה להשכיב בבליידייט. אינגה היא בחורה גבוהה ורזה אם כי הגוף לא חטוב וחסר בה קוריוז של תשוקה. הגוף קצת מלבני והחזה לא רך כל כך. היא לא נותנת למצוץ - רגישות יתר. אולי לאחר גברים רבים הגוף מאבד צורה- לא יודע. יש לה בהחלט עיניים של מכשפה ועם מטאטא וחתול היא היתה מושלמת. לזכותה יאמר שתודעת השירות שלה גבוהה אבל לי באופן אישי קשה לגמור ללא תשוקה וכריזמה. עד כה הבחורות שקיבלו אצלי ציון עובר הן: נוי מתל חי- מומלצת מאוד (מסג אירוטי), התימנייה מהאורגים עם הגשר בשנייןם ( לא זוכר את שמה) אבל יש לה משהו שמושך.
אשמח להמלצות?
אשמח להמלצות?
דג שלא מזיין הוא דג מת
רשמים אמיתיים מחיפוש אחרי ריגושים אלטרנטיביים
35כדאי להתקשר ולשאול מי נמצאת, המחיר הוא 130 ש"ח.
ולגבי החלק השני של השאלה, אני לא יודע מה אתה עושה אבל אני מנצל את חוק הפיזיקה בסיסיים כגון חילוף, כבידה, חיכוך וכיוצא באלה להשגת סיפוק מיני
DAN
ולגבי החלק השני של השאלה, אני לא יודע מה אתה עושה אבל אני מנצל את חוק הפיזיקה בסיסיים כגון חילוף, כבידה, חיכוך וכיוצא באלה להשגת סיפוק מיני
DAN
36שאלה לזיגי היקר...
אתה כל כך משמיץ את המקום הזה.. אבל יודע עליו כל כך הרבה...
אז השאלה שלי היא..
אם כל כך גרוע.. למה אתה חוזר לשם כל הזמן??
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
37שלום זיגי
התימניה עם הגשר מהאורגים היא כמובן שיר המתוקה. יתכן שהיא מדלגת בין המכונים של הרשת, שהאורגים חלק ממנה.
לגבי נוי - אשמח לפרטים נוספים.
לגבי המיקום של אינגה - אתה כמובן צודק, ועוד היית מתון בתאורך (כגון התעלמות משביל הגישה).
לגבי הגוף של אינגה - ידע כל קורא בפורום, כי לדעתי הגוף שלה חטוב ומושלם, בפרט לאוהבי חזה קטן ופרופורציוני.
לגבי קורט תשוקה (כך הבנתי את כוונתך) - אם אתה מתכוון לאנחות תשוקה, נשיקות וכד' - אכן הן לא בתפריט הרגיל, האוטומטי.
אצלי לפחות, יש ויש אינטימיות ותשוקה, אמנם לאחר הכרות ארוכה עם אינגה.
עבורי הבעייה היא לא המקום (אם כי שקפקפים הכרחיים כמובן) וודאי לא אינגה, אלא המנטליות של זיון ב- 150 ל 15 דקות, כשהזמן הזה לא מספיק עבורי. לעיתים אני רוכש שתי כניסות, אבל זהו פתרון לא מושלם.
בוקר טוב לכולם
38אני לא חוזר לשם יותר. הייתי שם פעמים ובפעם האחרונה חיכיתי חצי שעה לפחות. הביקורים שלי נערכו בעקבות המלצותיכם.
דג שלא מזיין הוא דג מת
39יופי של דיווח. רק קטע אחד לא נכון: מרגריטה לא טסה לקפריסין, וגם לא התחתנה. פשוט עזבה את המקצוע והתקדמה בחיים.
עדיין מתגוררת בת"א. יש לה חבר כנראה ישראלי. עברה גיור מלא.
40 (התמונות הישנות הוחלפו בחדשות)
[