סלמה 175-אלינה.
322. להלך רוח: אלינה המדוברת לא דומה בשום דבר לאלונה מלווינסקי 134- חוץ מאותיות משותפות בשם

סלמה 175-אלינה.
33בעקבות המלצת הפרופסור, שליט"א (שיחיה לאורך ימים טובים אמן), שמתי פעמי אל סלמה 175 אתמול, שבת קודש, בשעות אחה"צ. את דלת בית התענוגות פתחה לי רוסיה שהיא, איך נאמר, יותר ארוכה לרוחב מאשר לגובה (למרות שבמסגרת כלול גם זוג שדיים גדולות כפי שכבר ציין הפרופסור - לא נמשכתי לדבר). הכניסה אותי לחדר גדול ובהתחנחנות יתרה הציעה לי עסקת הכול כלול ב 120 ₪ - מציצה בלי + זיון וגם אנאלי אפשרי. בעדינות אמרתי לה שכבר התקשרתי וקבעתי עם אלינה, ארשת עצב ניסכה על פניה (כנראה ששמעה את המשפט הזה יותר מידי היום) והיא אמרה אלינה עסוקה - תחכה. חיכיתי כ 10 דקות עד שהטוחן הקודם (מי יודע אולי הפרופסור ) סיים את חובתו ויצא.
לאחר מקלחת קצרה נכנסה אלינה לחדר חגורה במגבת – חייכתי אליה, החמאתי לה על מראה הסקסי היא התחילה לדקלם את הפרטים ואז חפנתי את פניה בשתי ידיי והצמדתי אותה לנשיקה צרפתי ארוכה. היא הופתעה קצת אבל זרמה. אני בד"כ מבצע בדיקה זו לפני העברת הכסף – אם התוצאה שלילית – הכסף נשאר בכיס ואני הולך כלעומת שבאתי. אבל כאן הכול זרם. סך 120 שח הועבר, לא הוספתי טיפ משתי סיבות: 1. רציתי לבדוק אם היחס שקיבל ידידנו הפרופסור הוא בעקבות הטיפ הנדיב 2. לא כדאי להרגיל את הדרומיות ליותר
לקחה את הכסף וחזרה מיד, התפשטתי בינתיים ומיד כשנכנסה התנפלתי עליה בנשיקות צרפתיות ארוכות כשידי האחת אוחזת בצווארה ומהדקת אותה אלי וידי השנייה אוחזת בחרב – סתאאם – אוחזת בישבנה הרך ונעים למגע ותוך כדי היד מחליקה ולוחצת על הכניסה האחורית (ללא חדירה) לגישוש אנאלי ראשוני – לא נרשמה התנגדות.
השכבתי אותה על המיטה והתחלתי ללקק אותה בכל הגוף, למצוץ את הפטמות את הצוואר ואת הפה המתוק שלה. מכיוון שאני לא נוהג לרדת לעובדות אבל זכרתי מהפרופסור שהיא גמרה מתקתוק נקודת הג'י החלטתי לנסות להיטיב עימה – המשכתי לנשק אותה ובידי השמאלית התחלתי לעסות את המנוש והדגדגן כשהתחלתי להרגיש רטיבות נכנסתי עם אצבע והתחלתי לעסות את הנקודה – הכי מחרמן היה לראות אותה משתפת פעולה ונותנת לי קונטרות ליד – התמסרתי גם אני לעניין והוספתי את ידי השניה ללחיצה ועיסוי הדגדגן - לאחר דקות ארוכות רגע לפני שחשבתי כבר לוותר (היד כבר כואבת) הרגשתי שהקונטרות שלה הולכות וגוברות ובשלב מסוים היא הצמידה את ידה על ידי והתחילה להתפתל כשהיא גומרת – היה מחרמן ברמות - שווה את העבודה. כשהיא גמרה היא התגלגלה על צידה אני שלפתי את ידי ואז הבחנתי בחור התחת ממולי – בתוך אינסטינקט השלמתי את בדיקת האנליות – החדרתי את אצבעי עמוק לתחת שלה היא ניסתה להזיז את התחת אבל הייתה עדיין באקסטזה של הגמירה – רק לאחר מספר שניות ארוכות הוציאה את ידי ולשאלתי התמימה אם היא עושה אנאלי השיבה בשלילה – סוף בדיקת אנאליות.
באותו הרגע כבר עמד לי ברמות – שמתי קונדום השכבתי אותה על הגב והבאתי את כלי העבודה אל פיה – הבחורה מוצצת היטב ויודעת לעשות את זה – אצל רוב העובדות אני כמעט ולא מרגיש את המציצה מבעד לקונדום וכאן הרגשתי גם התרגשתי J החלטתי גם כאן להתקדם צעד קדימה ולבדוק שהצנרת לא סתומה - ניסיתי לדחוף את הכלי לעומק אבל היא סובבה את הראש ואח"כ מבלי להוציא את הכלי מהפה נתנה לי מבט של תוכחה (שרק חירמן אותי יותר) לאחר עוד כמה שניות ניסיתי שוב – אבל אז היא שמה את ידה על הכלי ולקחה שליטה – גם בדיקת גרון עמוק הסתיימה בשלילה L
בשלב זה שלפתי את הכלי מפיה נשכבתי עליה במיסיונרית והכנסתי את הכלי פימפמתי באגרסיביות תוך כדי שאני נצמד לכל אורך גופה ומנשק אותה בצוואר וצרפתיות עמוקות – זה היה תענוג צרוף – גופה רך ונותן הרגשה מחרמנת ברמות!!! ניסיתי להחזיק כמה שיותר אבל לאחר מספר דקות כבר לא יכולתי וגמרתי בתרועה (או בעצם שוורים).
סיכום הפרופסור דיי מתאים:
רזה יחסית אבל לא חטובה/רזה רגיל.
חזה קטן עומד עם פטמות בהתאמה.
מנשקת טוב,מתמזמזת מעולה ומזדיינת טוב,עושה קצת קונטרות
אנאלי-לא צריך יש לה כוס קטן ומרגש.
מקלחת לא משהו מחוץ לחדר,מגבות נקיות.
מקבלת רק בשבת-וחבל.
כנראה נשואה-שזה גם חבל.
תוספות שלי:
- נראית לי בסביבות ה 40
- פרצוף מונגולי קצת מוזר ונראה מכוער בהתחלה – אבל לאחר שמתרגלים נראה דווקא חמוד
- נשיקות חבל"ז משו משו
- מציצה בדקתי – מוצצת כהלכה – 8
- גרון עמוק - אין אבל תמיד כדאי לנסות לבדוק אם הגרון לא סתום כי במקרה שהגרון סתום זה ממש לא נעים לבחורה - והרי אנו מצווים להיטיב עימן
- אנאלי – אין אבל תמיד צריך לבדוק זה מרגש מעצם היותו שונה ואסור ע"פ רוב
- מקבלת כל השבוע בחלוצים 25 כדברי meninblack - התקשרתי ובדקתי היא נמצאת שם היום (יום א)
- בשבתות בסלמה 175 בשעות 12-19
- נשואה? – כששאלתי אותה אמרה שלא נשואה אבל כאשר ביקשתי בסוף טלפון אישי שלה אמרה שאי אפשר כי בעלה נמצא בבית
- רמת שירות טובה מאוד גם ללא טיפ - השארתי לה עוד 20 ש"ח בסוף
שונות:
- מרחיב שים לב לשעות – כשהתקשרת היא הייתה בדרך ובכל מקרה בטלפון הרשום כאן לא הייתה תשובה. היא ענתה לי בטלפון נוסף של המקום שנמצא ברשותי מזמן: 052-8522371 מחיר כאן 130 שח
- טלפון בחלוצים 25: 054-6804996 המחיר כאן 150 שח (אם מישהו הולך אז נשיקות לג'וליה שגם שווה שם - ממני)
לסיום, תודות לפרופסור כמובן על הגילוי המעניין ול meninblack על הגילוי המפתיע (:
זהו עד כאן – יצא לי קצת ארוך אבל זה דיווח ראשון שלי אני מקווה שיסולח לי – אשתדל לקצר בדיווחים הבאים...
סלמה 175-אלינה.
342. להלך רוח: אלינה המדוברת לא דומה בשום דבר לאלונה מלווינסקי 134- חוץ מאותיות משותפות בשם

תודה.
הייתי בטוח שלא נסגר.
סלמה 175-אלינה.
35ולגבי שוורים - הכוונה לשברים, וכמובן מקנחים בתקיעה גדולה (לפי תשר"ת, וראו בגוגל).
סלמה 175-אלינה.
36סלמה 175-אלינה.
37אז זו הסיבה שהאצבע שלי שקעה בתחת שלה ללא בעיות עד הסוף - חשדתי שיש משהו אבל היא אמרה שלא עשתה אף פעם אנאלי ואני לא השקעתי מאמצים בשכנוע - אני אבדוק את הנושא לעומק, תרתי משמע

זה לא טוב לשמוע שהיא מזדיינת בלי קונדום - מכניס את כולנו לטווח הסכנה

סלמה 175-אלינה.
38

סלמה 175-אלינה.
40