כ ליאנה חיזקיהו המלך 26 - דף 4 - סקס אדיר

ליאנה חיזקיהו המלך 26

31
[QUOTE=חזה ענק]
[QUOTE=Colombo]
[QUOTE=חזה ענק]ותיקק

אפשר תיאור איך מאשה נראת ?

תודה :-)
[/QUOTE]

בפעם המי יודע כמה....

40+
מילפית עסיסית
פנים סבירות לגמרי
עיניים יפות
שפתיים מסולקנות
חזה מפנק
טוסיק טוב מאוד

תהיו נחמדים אליה ותקבלו יופי של קונטרות בדוגי Party

[/QUOTE]

הדלקת אותי קולומבו ברגע שאני אהיה באזור אני אלך כמובן אעדכן פה .
אני רק מקווה שאני לא אגיע וליאנה תראה אותי כי היא מזהה אותי שלא יהיה מצב לא נעים
[/QUOTE]

למה הצעת לה אירוסין?!
מה זה לא נעים..
היא תרגיש שאתה בוגד בה?! צחוק

מה זה השטויות האלה אחינו.....
רוצה לשמוע יותר מזה.. לפעמים שאני בא ונעול על מאשה כמובן..
אני נשלח לחדר להמתין ואז לא משנה מי מגיעה (בהנחה שלא מאשה ישר) אני מבקש את ליאנה ואז שואל את ליאנה "תגידי מאשה פה?"
ואז אתה צריך לראות את הפרצוף שלה... צחוק צחוק

ליאנה חיזקיהו המלך 26

32
[QUOTE=Colombo]
[QUOTE=חזה ענק]
[QUOTE=Colombo]
[QUOTE=חזה ענק]ותיקק

אפשר תיאור איך מאשה נראת ?

תודה :-)
[/QUOTE]

בפעם המי יודע כמה....

40+
מילפית עסיסית
פנים סבירות לגמרי
עיניים יפות
שפתיים מסולקנות
חזה מפנק
טוסיק טוב מאוד

תהיו נחמדים אליה ותקבלו יופי של קונטרות בדוגי Party

[/QUOTE]

הדלקת אותי קולומבו ברגע שאני אהיה באזור אני אלך כמובן אעדכן פה .
אני רק מקווה שאני לא אגיע וליאנה תראה אותי כי היא מזהה אותי שלא יהיה מצב לא נעים
[/QUOTE]

למה הצעת לה אירוסין?!
מה זה לא נעים..
היא תרגיש שאתה בוגד בה?! צחוק

מה זה השטויות האלה אחינו.....
רוצה לשמוע יותר מזה.. לפעמים שאני בא ונעול על מאשה כמובן..
אני נשלח לחדר להמתין ואז לא משנה מי מגיעה (בהנחה שלא מאשה ישר) אני מבקש את ליאנה ואז שואל את ליאנה "תגידי מאשה פה?"
ואז אתה צריך לראות את הפרצוף שלה... צחוק צחוק

חנקת אותי צחוקצחוקצחוקצחוק

[/QUOTE]

ליאנה חיזקיהו המלך 26

34
היי חברים

עדיין לא דגמתי את מאשה התקשרתי היום ונאמר לי שהיא בחופש
אבל רציתי לדווח פה בפעם האחרונה שהייתי בחיזקיהו עם ליאנה היה נחמד והכל אבל הפעם הרגשתי יותר נכון לא הרגשתי שהכנסתי את שמוליק כאילו הנרתיק שלה כמו ג'ורה כאילו פימפמתי באוויר(הכלי ש לי יחסית עבה) בלי חיכוך ולא כלום הנרתיק שלה ממש רחב ואחרי שאיכשהו גמרתי שהוצאתי אותו אני רואה שיש כמו בור שחור בכוס שלה התבאסתי מזה ממש ,בפעמים הקודמות שהייתי איתה לא הרגשתי את זה לכן לא הייתי סגור על זה אמרתי לעצמי שאולי בגלל שהיינו במיסיונרית לא הייתה קונטרה מהצד שלה.
בכל אופן סתם רציתי לשתף חלקכם בטח יודעים על מה אני מדבר .
מתי שאצליח לדגום את מאשה כמובן אעדכן.

ליאנה חיזקיהו המלך 26

35
היי חברים
יצא לי לדגום את מאשה וכאמור הבטחתי שאני אדווח
רק מה אני לא מבין כתבתי לפני כמעט שלושה שבועות והמודעה עדיין לא התפרסמה ממתין לאישור מנהל אנא אדמין יקר כל רעיון הפורום לרשום משהו ולקבל תגובה מהירה עם המדיניות הזאת שרק אחרי 100 הודעות אתם נותנים לרשום חופשי ללא אישור מנהל מה הרעיון??
מי שרושם משהו שאסור תתנו לו באן או תזהירו זה לא הגיוני מה שקורה תודה על ההבנה.
ועכשיו לדיווח שלי התקשרתי לחזקיהו ונאמר לי שמאשה נמצאת הגעתי למקום פתחתי את הדלת ומישני אומרת לי למי הגעת? אז אמרתי למאשה וכולם צחקו בחדר לפי הצחוק הבנתי שכל מי שמגיע מבקש רק אותה ושאר הבנות רק יושבות חחחחחח
מאשה מסתכלת עלי ממש בוחנת אותי למאשה יש גוף טוב מאוד סקסית חזה גדול פנים נאות אמרה לי היית פה פעם אמרתי לה שכן אמרה לי כנס לחדר החמיאה לי מאוד על המראה שלי שאלה אם אני רוצה לשתות איתה תקילה או משהו אחר ויתרתי מאשה התפשטה אהבתי מאוד את החזה שלה והנה היא התחילה שמה חומר על היד ותוך כדי מענגת את שמוליק ולטיפות עדינות ומנשקת תוך כדי את הפיטמות לאחר מכן מציצה טובה וקדימה למסיונרית כי רציתי לאכול לה את השדיים האלה היה נראה שנהנת ממש ואיך שגמרתי אמרה לי למהה גמרת לא רצתה שאני אצא ממנה עשיתי שטיפה זריזה ואחרי זנ היא שאלה אותי אם אני רוצה לשתות איתה קפה אמרתי לה שלא תודה ושאני ממהר .בחורה חבל על הזמן אחרי שראיתי אותה אני בטוח חוזר רק אליה ולא לליאנה תושה לקולמבו שהמליץ עליה וסקס מאסטר .

ליאנה חיזקיהו המלך 26

36
עקב לחצים באזור האגוזים הדרמתי לחזקיהו המלך לחפש את מאשה המומלצת
אבל נדה לא מאשה ולא נעליים פתחה לי ליאנה חזיה ותחתונים אדומים מגרים !עים הנעלי עקב נראה דיי טוב אהבתי את ההופעה הסקסית . אמרה אני לבד פה אין עוד בנות מדובר על יום ה' שעה 20 אמרתי טוב נבחרת..
נכנסתי גוף לא רע בכלל קצת כיוצו'ץ' שדיים מאחור שהרגישו גדולים וכבדים והסתובבה נתנה פרפור שדיים לפנים נראה שאהבת שמוצצים לה את הפטמות אבל לא אוהבת כיוון תחנות השכיבה אותי עשתה בודי מאסג' בנוסח תיאלנד כ1.5 דקות ואודרוב למציצה
גונחת קצת במסיונרית [פייק כנראה] אבל באסה שאחרי פחות מ15 דקות כבר אומרת שהזמן נגמר וצריך לסיים נתנה עוד 2-3 דקות ובקושי סיימתי בלחץ זמן ..סך הכול גוף לא רע יודעת לעבוד אבל מאוד לא סמפטית לא מסוגלת להוציא חצי חיוך או מילה מעבר לכסף וזמן .פעם הבאה אולי יהיה יותר מזל עים מאשה ואולי היא כבר עזבה לה לדרכה.
ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”