MATANEV, אם אני מבין נכון, דגמת גם את לינה וגם את ויקטוריה? והתיאור שלך מתייחס לויקטוריה..
אם כן ויקטוריה היא הבחורה השלישית, שקיבלה אותי ולא זכרתי את שמה , עכשיו אני נזכר שהשם עלה באותו היום בדירה.
אלונה מדירת הסקס בלוינסקי
42[QUOTE=שימדון]דיווח חי מהשטח! ירדתי הכן בתחנת ההגנה ומהר הגעתי לכתובת
אלונה רק בבוקר ועכשיו ערב...
הכניסה אותי לחדר המתנה בחורה שאני לא זוכר את שמה ונתנה פרטים, תוך כדי שאני מבחין בלקוח עומד ממתין במסדרון
מראה: אדמונית גוף נראה רך אך בסדר. סביבות 30++ נראה שהתחת לא יפה ובקשתי לראות את האחרות,
אמרה שיש את לינה. ונטשה. מתפנות כמה דקות... אני ממתין ומתחיל בהודעה... נטשה נכנסת..מבוגרת גוף גוצי..בקשתי שתקרא ללינה
(פה אני עוצר לכתוב חי) לינה נכנסת ונפתחו לי העיניים בשמחה.. נראת בשנות השלושים המאוחרות, שיער אדמוני משהו, לבשה בייבי דול עם ביריות, חזה גדול נראה מלא, גוף חטוב תחת בחוץ מבקש להיכנס.. מפנה אותי לחדר העבודה.. חדר קטן עם כול מה שצריך . מקלחון מיטה זוגית.. מציע לי מקלחת...אני נענה בחיוב..חוזרת ..מתפשטת ונשארת רק עם תחתונים...עולים למיטה ומתחילה בחושניות להדליק אצלי את המנועים..והכן הצליחה ובהצלחה רבה
דקות ארוכות שהיא בתחתונים מנשקת בצווארי ומלטפת את איזור החלציים בחושניות יתרה (נראה שעוצמת עיניים ונכנסת לזה, אהבתי)
פושטת תחתונים ומתחיל האקט:
אחרי שהוא כבר בשיא תפארתו.. מלבישה גומי למציצה עמוקה ומורגשת (למרות הקסדה) מכניסה לפחות 15 סמ׳ (נשאר עוד קצת ;-) ומשאירה אותו פנימה מס שניות וחוזר חלילה.. עד שנכנסת לקצב מהיר ועמוק.. תענוג..
מתיישבת עלי ומתחילה לנוע בקצב חושני תוך כדי שאני חופן את שדייה הגדולים- תיאור: חזה גדול טבעי מלא, נעים למגע, קצת נפול כשעוזבים אותו אך מי רוצה לעזוב אותו...
במיסיונרית הרגישה כמו מאהבת מחבקת מלטפת נשיקות בצוואר ועיניים סגורות עם קולות מחרמנים ומחורמנים..
לסיום דוגי מול מראה, הגוף שלה נמתח לרמה של כוסית על. אני ביד אחת תופס מותניים ותחת וביד השנייה לש בפרעות את שני שדייה.
והיא מנגד נותנת קונטרות עד כדי שהיא זזה ומזיינת אותי, וביד אחת מלטפת את הכדורים הלוהטים וכול האיזור מסביב. עד התפוצצות הר געש שהיא יצרה בכוחות עצמה...
כבר אותו הרגע הבנתי שזאת הייתה חוויה מוצלחת ומפתיעה עבורי.. ממש בספונטניות נכנסתי לדירה בדרך מהרכבת, באמת רק רציתי לדווח שזאת הכן תחנת ההגנה ולא סבידור ומשם נסחפתי לחוויה מוצלחת עם לינה..
אז חברים מקומיים, שווה בהחלט 130₪ אני הייתי שמח לאחת כמוהה באיזור הצפון ב 200₪.
אם תתרשמו גם לטובה, הייתי מציעה שאחד מכם אפתח עבורה שרשור משלה , שלא יהיו כאן הרבה חוות דעת על לינה עם כותרת על אלונה
תזיינו ותהנו, שלכם
שימדון
[/QUOTE]
אלונה רק בבוקר ועכשיו ערב...
הכניסה אותי לחדר המתנה בחורה שאני לא זוכר את שמה ונתנה פרטים, תוך כדי שאני מבחין בלקוח עומד ממתין במסדרון
מראה: אדמונית גוף נראה רך אך בסדר. סביבות 30++ נראה שהתחת לא יפה ובקשתי לראות את האחרות,
אמרה שיש את לינה. ונטשה. מתפנות כמה דקות... אני ממתין ומתחיל בהודעה... נטשה נכנסת..מבוגרת גוף גוצי..בקשתי שתקרא ללינה
(פה אני עוצר לכתוב חי) לינה נכנסת ונפתחו לי העיניים בשמחה.. נראת בשנות השלושים המאוחרות, שיער אדמוני משהו, לבשה בייבי דול עם ביריות, חזה גדול נראה מלא, גוף חטוב תחת בחוץ מבקש להיכנס.. מפנה אותי לחדר העבודה.. חדר קטן עם כול מה שצריך . מקלחון מיטה זוגית.. מציע לי מקלחת...אני נענה בחיוב..חוזרת ..מתפשטת ונשארת רק עם תחתונים...עולים למיטה ומתחילה בחושניות להדליק אצלי את המנועים..והכן הצליחה ובהצלחה רבה
דקות ארוכות שהיא בתחתונים מנשקת בצווארי ומלטפת את איזור החלציים בחושניות יתרה (נראה שעוצמת עיניים ונכנסת לזה, אהבתי)
פושטת תחתונים ומתחיל האקט:
אחרי שהוא כבר בשיא תפארתו.. מלבישה גומי למציצה עמוקה ומורגשת (למרות הקסדה) מכניסה לפחות 15 סמ׳ (נשאר עוד קצת ;-) ומשאירה אותו פנימה מס שניות וחוזר חלילה.. עד שנכנסת לקצב מהיר ועמוק.. תענוג..
מתיישבת עלי ומתחילה לנוע בקצב חושני תוך כדי שאני חופן את שדייה הגדולים- תיאור: חזה גדול טבעי מלא, נעים למגע, קצת נפול כשעוזבים אותו אך מי רוצה לעזוב אותו...
במיסיונרית הרגישה כמו מאהבת מחבקת מלטפת נשיקות בצוואר ועיניים סגורות עם קולות מחרמנים ומחורמנים..
לסיום דוגי מול מראה, הגוף שלה נמתח לרמה של כוסית על. אני ביד אחת תופס מותניים ותחת וביד השנייה לש בפרעות את שני שדייה.
והיא מנגד נותנת קונטרות עד כדי שהיא זזה ומזיינת אותי, וביד אחת מלטפת את הכדורים הלוהטים וכול האיזור מסביב. עד התפוצצות הר געש שהיא יצרה בכוחות עצמה...
כבר אותו הרגע הבנתי שזאת הייתה חוויה מוצלחת ומפתיעה עבורי.. ממש בספונטניות נכנסתי לדירה בדרך מהרכבת, באמת רק רציתי לדווח שזאת הכן תחנת ההגנה ולא סבידור ומשם נסחפתי לחוויה מוצלחת עם לינה..
אז חברים מקומיים, שווה בהחלט 130₪ אני הייתי שמח לאחת כמוהה באיזור הצפון ב 200₪.
אם תתרשמו גם לטובה, הייתי מציעה שאחד מכם אפתח עבורה שרשור משלה , שלא יהיו כאן הרבה חוות דעת על לינה עם כותרת על אלונה
תזיינו ותהנו, שלכם
שימדון
[/QUOTE]
יש על לינה שרשור משלה כמובן, שהיה מפורסם מאוד בתקופת שידידי אינשטיין היה מככב בפורום.
פגשתי אותה לא מזמן ברחוב, נראית נהדרת לא משתנה עם השנים. אמרת בצדק שבחורה כמוהה במקום אחר הייתה לוקחת לפחות 200 שקל. אבל בגלל נכונותה לאנאלי מדהים אז הרבה מעבר לזה.
44טוב תאמת...הסתקרנתי איך לפתע חור כמו לוינסקי 134 תופס כותרות....הייתי חייב לבחון תנושא...אז...באמת שער ברזל שנפתח בדחיפה עולים לקומה ראשונה על הדלת כתוב בענק 1 ,דפקתי ונכנסתי...לחדר קטן ומצחין משהו...130 זיון עם גומי+מציצה גמירה אחת...הבחורה היתה מבוגרת מכוערת רוסיה על גבול 40...תכלס לא לעיניין,ביקשתי אחרת הגיעה אותו דבר רק מגעילה יותר...והשלישית נתנה בגיוון אותו מיפרט...+20 ₪ מציצה בלי גומי..רק אני עסוקה עכשיו...בקיצור יצאתי..מלא שימחה שלא התפתתי-חברים תשמעו-זה דיי חור-דוחה עם מכוערות....אבל-על טעם ורייח אין על מה להתווכח,תהנו....
45זוג סקסי, אנחנו דיברנו על אלונה או לינה, לפי התיאור אתה לא נכנסת איתה ולא איתה
את המבוגרות המכוערות, כפי שתיארת , ראיתי ואף קיבלתי פרטים, הן משקפות את הדירה ואת דרום ת״א בפרט ומצדיקות את המחיר הזול,
ומפעם לפעם ניתן לפגוש בינהן בחורות עובדות כמו אלונה, שרה, לינה... עליהן דיברנו. לא על הדירה ולא על שאר ההזויות.....
כמו למצוא פרח בשדה קוצים..
מקווה שהבנת על מה הכותרות..
את המבוגרות המכוערות, כפי שתיארת , ראיתי ואף קיבלתי פרטים, הן משקפות את הדירה ואת דרום ת״א בפרט ומצדיקות את המחיר הזול,
ומפעם לפעם ניתן לפגוש בינהן בחורות עובדות כמו אלונה, שרה, לינה... עליהן דיברנו. לא על הדירה ולא על שאר ההזויות.....
מקווה שהבנת על מה הכותרות..
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...
46[QUOTE=שימדון]זוג סקסי, אנחנו דיברנו על אלונה או לינה, לפי התיאור אתה לא נכנסת איתה ולא איתה
מקווה שהבנת על מה הכותרות..[/QUOTE]
מקווה שהבנת על מה הכותרות..[/QUOTE]
בדיוק התכוונתי לגיד מה שכתבת.
ברור שרובן הזונות של 100-130 שקל הן מבוגרות ומכוערות. הפלא שישנן לפעמים גם אחרות שבגלל מזל רעה ו/או חמדנות נשארות בזנות הכי מגעיל שישנו בדירות הדוחות של דרום תל אביב.
אני הכרתי מצוין את לינה ואלונה וסינדי מלוינסקי. את לינה פגשתי לא מזמן במכולת. לא ראיתי אותה 3.5 שנים והיא חמודה כמו קודם. מעולם לא ניתן לחשוב מה עיסוקה
וכמובן ההתנסות של זוגסקסי לא במקום.
47תראו פוסט חדש שלי על המקום .
על הפנים , מלא סינים, סודאנים, ערבים .
תתרחקו!!!